- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.867
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Buyur aşkım söyle tatlımNiloya bacım
Gel canım verelim birlikteNapıyosun nerelerdesin görüşemiyoruz. Benim de kilo vermem lazım
Eee yol haritan nedir? Ben if yapıyorum 16-8 daha sonra 18-6 ya geçerim.Gel canım verelim birlikte
Ben günlük kalori ihtiyacımın altında kalori alıyorum spor yapıyorumEee yol haritan nedir? Ben if yapıyorum 16-8 daha sonra 18-6 ya geçerim.
O benlik değil uğraşamam. Tatlıyı kestim ben geçici olarak. Çayı, kahveyi zaten yıllardır şekersiz içiyorum. Düzenli yürüyüşe başladım. Ekmeği zaten yıllardır yemiyorum aldığım en güzel karar buydu sanırım. Bir de hiç su içmeyen ben su bidonu aldım 2lt içmeye başladım 1 haftadır.Ben günlük kalori ihtiyacımın altında kalori alıyorum spor yapıyorum
Ben de ekmek tüketmiyorum benim zorum tatlıylaO benlik değil uğraşamam. Tatlıyı kestim ben geçici olarak. Çayı, kahveyi zaten yıllardır şekersiz içiyorum. Düzenli yürüyüşe başladım. Ekmeği zaten yıllardır yemiyorum aldığım en güzel karar buydu sanırım. Bir de hiç su içmeyen ben su bidonu aldım 2lt içmeye başladım 1 haftadır.
Bu tabakta ki tahinli çörek ise eğer ekmekgillerden sayıyorum ben onu da yemiyorum.Kahvaltım bu tabak şuan Türk kahvesi içtim 1 fincan orta şekerli
Haşhaşlı lokum her zaman yemiyorumBu tabakta ki tahinli çörek ise eğer ekmekgillerden sayıyorum ben onu da yemiyorum.
Şimdi bugün yediklerinle kaç kalori aldın? Harcadığın kalori kaç? Çok az yiyorsun bence. Ben ayı gibi yiyorumŞu çorba gerçekten yetmedi ama yetmeli 1 elma da yiyerek kapanışı yaparım
Normalde böyle yemiyorum 2 haftadır ayı gibi yediğim için bugün az yemeye başladımŞimdi bugün yediklerinle kaç kalori aldın? Harcadığın kalori kaç? Çok az yiyorsun bence. Ben ayı gibi yiyorum
Boyuna göre aslında ideal kilo aralığındasın 55 olsan yeterli ama 58 de gayet iyi1.57 de ben 58 kusur çıktım bu sabah
Boyuna göre aslında ideal kilo aralığındasın 55 olsan yeterli ama 58 de gayet iyi