64.85 kilodan geriye

10 gündür spor yapmıyorum birkaç gündür az beslenme ile gram vermişim abur cuburu kestim tatlı yedim az da olsa yedim.

Eklentiler

• IMG_20231102_083416_edit_87505437113729.jpg
    147,5 KB · Görüntüleme: 45
Aslında daha zayıf duruyorum spor yaptım sıkılaştım kardeşim 49 kilo sıkı sıkıya olan pantolona ben de aynı şekilde giriyorum 59 kilo ile
işte etin yok aslında ağırlığın kemikten geliyor,o yüzden diyoruzya kilo öneml değil bedn önemli diye:)
ben de öyleyim kemiklerim ağır geliyor,baksan kimse 57 kilo demez ,en fazla 53-54 gibiyim, orantılı dağılıyor bi de benim,kilo alsam da orantılı alırım o da avantaj:) ama kiloda daha ağır geliyorum:)

Valla o kadar bilemiyorum da yağ olmasın da

Sabah ki kahvaltım yine aynı gün içinde neler yedim ;

Öğle saatlerinde 1 fincan cappucino

15.30 civarı 1 fincan Türk kahvesi

Akşam yemeği 18.00

1 kase yayla çorbası
1 servis tabağına çok az taze fasulye 2 küçük köfte çok az patates kızartması
5 6 kaşık yoğurt
1 fırın güveç sütlü un helvası

Eklentiler

• IMG_20231102_112524.jpg
    170,1 KB · Görüntüleme: 46
Tahinli dedim yiyeyim bari ;
Her gün her gün yumurta olmaz ama değil mi gına gelmesin akşamki paketli gıdalardan yemediğim kendimi tuttuğum için ödüllendiriyorum kendimi porsiyon kontrolü ile güne devam edeceğim. Dün akşam yemeğimde de güveç tatlımı yedim katı kurallarım yok sadece şuan şerbetli tatlılardan ve paketli gıdalardan uzak duruyorum günlerdir spor yapmadım bugün spor yapmam şart sıkılaşan vücut kendisini yine salabilir ölçülerime baktım yine aynı bel 74 kalça 94

Eklentiler

• IMG_20231103_092742.jpg
    166,4 KB · Görüntüleme: 40
Bu akşam bunu da yiyip diyete yeniden giriyorum 2 haftadır yediklerimin haddi hesabı yok dün akşam mesela yarım tepsi börek yedim eğer önlem almazsam bu gidişat çok gidigidişat 1 aydır da spor yapmıyorum takvim çizmeye devam edeceğim iyice cıvıttım çünkü bel ve kalça ölçülerimi almaya korkuyorum en son 74 94 tü diyete giriyorum dedikten sonra ki beslenme düzenimi çok seviyorum.

Eklentiler

• IMG-20231112-WA0001.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 44
250 gr ekler de tükettim birazdan 40 dk lık spora başlayacağım. 1 ay sonra oldukça hamlamışımdır 1 kg lık dumbell bile ağır gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…