64.85 kilodan geriye

Teşekkür ederim ben de sizi tebrik ederim spor yapıyor musunuz? Aslında ideal kilo 55 ama ben o kadar düşmek istemiyorum ama bakalım direnç kilosu oluyor bazen ben de yaşadım sinir bozucu bir durum

Teşekkür ederim ben de sizi tebrik ederim spor yapıyor musunuz? Aslında ideal kilo 55 ama ben o kadar düşmek istemiyorum ama bakalım direnç kilosu oluyor bazen ben de yaşadım sinir bozucu bir durum
chloe 2 weeks abs ahred challenge yaptim bir ve her gun yuruyus yaptim ilk basta su an her gun duzenli olmasada gene lily sabri pamela rauf videolari yapiyorum ve her gun yuruyorum
boyun kac acaba?

Dün gece çok açtım yatmadan evvel 1 muz ve 2 hurma yedim çünkü açlıktan uyunacak gibi değildi titremeye başladım resmen çünkü yine dumbell çalışmıştım.

Kahvaltı 09:30

1 dilim çikolata sürülmüş tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
3 fındık
1 domates
1 haşlanmış çift sarılı yumurta

Ara öğün 12:30
Külahta 2 top dondurma

Öğle yemeği 14:00
140 gr kadar 1 kase dolusu yani patates salatası
Yarım bardak ayran

Sonrasında 16:00
2 tahinli kurabiye 1 elmalı kurabiye
1 fincan Nescafe

18:00
5 adet sarma

Birazdan yulaf bar ile Türk kahvesi içeceğim sonra 20 dk lık spor yapacağım

Bu akşamın sporu bir paket yulaf bar anca yakmışım karnımın guruldaması başladı aç yatacağız ki yağlardan yaksın bir daha ayı gibi yersem

Bu arada dumbell kesinlikle müthiş etki etti tavsiye olunur 2 cm hem belden hem kalçadan inceldim bu akşam da dumbell çalıştım

Eklentiler

• 20230601_232958.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 46
Bugün yediklerim akşam yemeği ve kahvaltı dışında tam bir fiyasko bugün spor da yapamadım eve yeni geldim durmak yok yola devam

Haziran ayı spor takvimi çizildi akıllı saatim biraz sorun çıkarıyordu bakıma verdim şuan sadece tik atacağım kalori yazmayacağım.

Eklentiler

• 20230603_123200.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 46
Kahvaltı 10:00
3 dilim tahinli ekmek

Ara öğün 12:30
Külahta 2 top dondurma

Akşam yemeği
1 kase sulu köfte
1 kase kiraz

Şuan canım öyle çikolata istiyor kiüff açım ya doymadım biraz daha sabır akşama da spor yapacağım dün yapmadım çünkü

Saat 09:00
1 fincan sade Türk kahvesi
1 paket eti form bitterli bisküvi

Spor yapmak için çok üşeniyorum başlayınca arkası geliyor ama ilk o üşengeçliği atmak biraz zor oluyor önümüzdeki haftada yine en az eksi 1 görmek tartıda

1 tane tek kişilik pasta
1 adet Ülker çikolatalı gofret

Bu akşam sporun dibine vurmam lazım
Off yedikten sonraki ki pişmanlık var ya tarifi yok

Dün resmen kurabiye ile beslendikten sonra Pazar gününden beri de berbat bir beslenme sonucu kaldığım yerden devam ediyorum olmuşum 61.55

1 haftadır cok dikkat ederek yiyorum cocuklardan dolayı tempolu yürüyüş yok ama daha 400grm anca gitti cok az neler tavsiye edersiniz 8kılo vermem lazım

1 haftadır cok dikkat ederek yiyorum cocuklardan dolayı tempolu yürüyüş yok ama daha 400grm anca gitti cok az neler tavsiye edersiniz 8kılo vermem lazım
400 gr süper akşam öğünlerini az yiyin emzirme yok ise mümkünse karnınız böyle biraz aç olsun yatarken ki yağdan yaksın yapabilirseniz 15 dk da olsa YouTube da spor videolarından yapabilirsiniz yeşil çay mutlaka için metabolizmayı hızlandırıyor kiraz sapı da olur ekmeği de azaltın misss

ekmek hiç yok kahvaltıda bile aksamlarıda sade salata yanına 3kasık yemek 6dan sonra sadece cay var evet spora baslaya bılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…