- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.868
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Teşekkür ederim ben de sizi tebrik ederim spor yapıyor musunuz? Aslında ideal kilo 55 ama ben o kadar düşmek istemiyorum ama bakalımtebrik ederim seni tam tamina ayni kilodayiz bende 5 hafta once basladim ve 5 kiloya yakin verdim arada kacamakta olsa benimde gidiyor onemli olan kararlilik bence birakmamak. hedefin 58 mis benimde ayni asil amacim 57-58 e inip korumaya gecmek ama vucut 2 haftadir direncte bakalimtakipteyim konuyu
chloe 2 weeks abs ahred challenge yaptim bir ve her gun yuruyus yaptim ilk basta su an her gun duzenli olmasada gene lily sabri pamela rauf videolari yapiyorum ve her gun yuruyorumTeşekkür ederim ben de sizi tebrik ederim spor yapıyor musunuz? Aslında ideal kilo 55 ama ben o kadar düşmek istemiyorum ama bakalımdirenç kilosu oluyor bazen ben de yaşadım sinir bozucu bir durum
Dediğiniz videoları hiç bilmiyorum ben Ergin Kırbaçın videolarını yapıyorum boyum 160 sizinchloe 2 weeks abs ahred challenge yaptim bir ve her gun yuruyus yaptim ilk basta su an her gun duzenli olmasada gene lily sabri pamela rauf videolari yapiyorum ve her gun yuruyorum
boyun kac acaba?
Sonrasında 16:00Dün gece çok açtım yatmadan evvel 1 muz ve 2 hurma yedim çünkü açlıktan uyunacak gibi değildi titremeye başladım resmen çünkü yine dumbell çalışmıştım.
Kahvaltı 09:30
1 dilim çikolata sürülmüş tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
3 fındık
1 domates
1 haşlanmış çift sarılı yumurta
Ara öğün 12:30
Külahta 2 top dondurma
Öğle yemeği 14:00
140 gr kadar 1 kase dolusu yani patates salatası
Yarım bardak ayran
400 gr süper akşam öğünlerini az yiyin emzirme yok ise mümkünse karnınız böyle biraz aç olsun yatarken ki yağdan yaksın yapabilirseniz 15 dk da olsa YouTube da spor videolarından yapabilirsiniz yeşil çay mutlaka için metabolizmayı hızlandırıyor kiraz sapı da olur ekmeği de azaltın misss1 haftadır cok dikkat ederek yiyorum cocuklardan dolayı tempolu yürüyüş yok ama daha 400grm anca gitti cok az neler tavsiye edersiniz 8kılo vermem lazım
ekmek hiç yok kahvaltıda bile aksamlarıda sade salata yanına 3kasık yemek 6dan sonra sadece cay var evet spora baslaya bılırım400 gr süper akşam öğünlerini az yiyin emzirme yok ise mümkünse karnınız böyle biraz aç olsun yatarken ki yağdan yaksın yapabilirseniz 15 dk da olsa YouTube da spor videolarından yapabilirsiniz yeşil çay mutlaka için metabolizmayı hızlandırıyor kiraz sapı da olur ekmeği de azaltın misss
Ekmek zaten yemiyormuşsunuz akşam yemeğiniz de az yeşil çay ve sporla destekleyin verirsiniz zor değil 400 gr vermişsiniz devamı gelirekmek hiç yok kahvaltıda bile aksamlarıda sade salata yanına 3kasık yemek 6dan sonra sadece cay var evet spora baslaya bılırım