- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.868
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ev işleri de kalori harcar zatenBalkon yıkama balkon camı silme spor yerine geçmeli
Ara öğün 12:00
Kuruyemişli yulaf bar
Çok açımmm
Sen neler yapıyorsun hep benim beslenmemden konuşuyoruzEv işleri de kalori harcar zaten
Ben dikkat ediyorum sadece cnm sıkı yapamıyorum ya aynıyim 67leri görcem inşallahSen neler yapıyorsun hep benim beslenmemden konuşuyoruz
Ben de öyleydim de mide küçüldü herhalde mesela kahvaltım 5 dk sürüyorBen dikkat ediyorum sadece cnm sıkı yapamıyorum ya aynıyim 67leri görcem inşallahsen çok az kalori alıyosun mesela, ben ooo senin yediklerini yesem bayılırım açlıktan
Ana yemeklerin öyle ama ara öğünlerin kalorili senin çikolata tarzı şeyler yiyorsun geneldeBen de öyleydim de mide küçüldü herhalde mesela kahvaltım 5 dk sürüyor
Önceki diyetimde hiç yemedim 4 ay çikolata yemedim biraz kilo vermişligin rahatlığı yoksa eskiye nazaran bu yediklerimin yüzde 10 udur inanAna yemeklerin öyle ama ara öğünlerin kalorili senin çikolata tarzı şeyler yiyorsun genelde
Hadi ya o zaman az yiyerek kilo veriyorsun sen, hani bazılarının metabolizmasi hızlı çalışır verir ya hemen, bende öyleyim çok sıkı diyet yapsam da ayda en fazla 3 kilo giderÖnceki diyetimde hiç yemedim 4 ay çikolata yemedim biraz kilo vermişligin rahatlığı yoksa eskiye nazaran bu yediklerimin yüzde 10 udur inan
Benim de ayda 3 3.5 gidiyor yok diyete başlamadan önceki 70 kiloyken yediğim çikolatalar yoksa geçen yaz yaptığım diyette 4 ay çikolata yemedim abur cubur sokmadim ağzımaHadi ya o zaman az yiyerek kilo veriyorsun sen, hani bazılarının metabolizmasi hızlı çalışır verir ya hemen, bende öyleyim çok sıkı diyet yapsam da ayda en fazla 3 kilo gider
Kademeli azalttım diyorsunBenim de ayda 3 3.5 gidiyor yok diyete başlamadan önceki 70 kiloyken yediğim çikolatalar yoksa geçen yaz yaptığım diyette 4 ay çikolata yemedim abur cubur sokmadim ağzıma
Yok 70 kilo iken birden bıraktım abur cuburlari çünkü kaynım poğaça gibi olmuşsun dedi bana çok fena gaza geldimKademeli azalttım diyorsunaslında en güzeli o biranda yapmak daha zor
Aboo kavgada söylenmezYok 70 kilo iken birden bıraktım abur cuburlari çünkü kaynım poğaça gibi olmuşsun dedi bana çok fena gaza geldimiki günde bir Nutella 400 gr bitiyordu düşün
İyi oldu ama beni kendime getirdiAboo kavgada söylenmezoo çok yiyormussun cidden