64.85 kilodan geriye

Saatimi 15 dk olarak ayarladım ama başlayınca devamı geldi yarım saat olmuş bile ama çok zor başladım bu akşam çok zor geldi çünkü 2 kg lık dambıllardan kollarım ağrıyor ama alışacak sıkılaşmak için dambıl şart 1kg kolay geliyordu artık kilo artırmanın zamanı gelmişti dambıl çalıştığım için plank 40 sn kolay geldi

Kahvaltı 09:30

1 porsiyon peynirli omlet
Yarım domates
Yarım salatalık
1 dilim peynir

Ekmek yemiyorum suyu günde az 1.5 litre içiyorum 2 litreye zor tamamlıyorum

İkinci ara öğün 15:00

Eti form bitterli bisküvi
Sade Türk kahvesi
Antep fıstıklı çikolata 17 gr

Akşam yemeği 18:15

2 kase tavuk çorbası
Bolca salata

Kalan kalori 954

Evde baklavalık yufka vardı tahinli sarma yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım evdekilere yaparsam ya kendimi tutamayıp yersem çünkü çok seviyorum yarın bizimkilerin abur cubur günü geri sayım yapıyorlar resmen Allahım sen koru abur cuburlardan😂

Bu akşam dambıl çalışmayacağım kemiklerim fena ağrıdı bugün başka antrenman yapacağım.

Önceki diyetimde hiç yemedim 4 ay çikolata yemedim biraz kilo vermişligin rahatlığı yoksa eskiye nazaran bu yediklerimin yüzde 10 udur inan😂
Hadi ya o zaman az yiyerek kilo veriyorsun sen, hani bazılarının metabolizmasi hızlı çalışır verir ya hemen, bende öyleyim çok sıkı diyet yapsam da ayda en fazla 3 kilo gider

Hadi ya o zaman az yiyerek kilo veriyorsun sen, hani bazılarının metabolizmasi hızlı çalışır verir ya hemen, bende öyleyim çok sıkı diyet yapsam da ayda en fazla 3 kilo gider
Benim de ayda 3 3.5 gidiyor yok diyete başlamadan önceki 70 kiloyken yediğim çikolatalar yoksa geçen yaz yaptığım diyette 4 ay çikolata yemedim abur cubur sokmadim ağzıma

Benim de ayda 3 3.5 gidiyor yok diyete başlamadan önceki 70 kiloyken yediğim çikolatalar yoksa geçen yaz yaptığım diyette 4 ay çikolata yemedim abur cubur sokmadim ağzıma
Kademeli azalttım diyorsun ☺️aslında en güzeli o biranda yapmak daha zor

Bu sabah bu tartıda da eksi çıktım diğer siyah da -200 gr çıktı

Eklentiler

• 20230528_104857.jpg
    20230528_104857.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 32
Kahvaltı 11:00

3 dilim kızartılmış ekmek
1 domates
1 dilim peynir
1 haşlanmış çift sarılı yumurta
2 tane tadımlık patates kızartması
1 tane küçücük biber kızartması

60 ları görmye az kaldı bugün ki abur cubur gününde evdekilere avel avel bakma günü :cry:

X