- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.867
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Adet bittiAdet seni çok fena etkiliyor sanırım, bende adet olucam, şu ara fıstıkli pestile sardım
Ama kan şekeri düşüyor adet donemi, hemen hemen herkes öyleAdet bittiaslında bu adet dönemi yeme de aslında istemesen yemezmişin ben bir spor hocasına sordum bahaneymiş bu yani
Evet aşırı tatlı yeme isteği oluşuyor öyle böyle değil o dönem çok farklı zaten insan o döneme girdiğini anlıyorAma kan şekeri düşüyor adet donemi, hemen hemen herkes öyle
Jersey kalori açığı oluşturmak değil ki ben mesela ramazanda doğru düzgün sahur yapmadım her gün tatlı yedim ondan aldım kilo, kalori içeriği önemli2 kg lık dumbellarım geldi
Kahvaltı 11:00
2 dilim kızarmış ekmek üzerine tereyağı
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
3 4 fındık
3 4 kuru üzüm
2 dilim domates
1 haşlanmış yumurta
Öğle 13:30
Sade Türk kahvesi
Bu sabah tartıldım tartıda kilom niye sabit kaldı çözemiyorum dumbbell çalışmama bağlıyorum çünkü kalori açığı oluşturuyorum aç da yatıyorum ama şuan gram bari oynaması lazımdı tamam abur cubur yedim ama onu yakacak sporu yaptım sonucu bekliyorum bazen böyle duraksamalar oluyor bir kez daha yaşamıştım aynısını
Evet sanırım içerik önemliJersey kalori açığı oluşturmak değil ki ben mesela ramazanda doğru düzgün sahur yapmadım her gün tatlı yedim ondan aldım kilo, kalori içeriği önemli
Boyun kilon kaç cnm senin, acaba çok değil diye mi böyle oluyorsunBugün kötü beslenmeydi pişi yedim miniklerden 4 tane ardından markete gittim 1 Browni gold kek 1 intense 1 Eti form bitter bisküvi abur cuburdan uzak durmam öyle zor oluyor ki nasıl yapacağım bilmiyorum yani o 4 aylık diyet sürecimde abur cuburdan nasıl uzak durmuşum hayretler içindeyim bence şuan kilo vermiş olmanın verdiği rahatlık var ya o yüzden böyleyim yarından tezi yok abur cubur yemeyeceğim diyorum sonuç yine aynı
160 boy 62 kiloyum işte 40 beden giyiyorum sporla sıkılaştım ya biraz onun verdiği rahatlık varBoyun kilon kaç cnm senin, acaba çok değil diye mi böyle oluyorsun
Bencede ondandır kılon çok fazla yok160 boy 62 kiloyum işte 40 beden giyiyorum sporla sıkılaştım ya biraz onun verdiği rahatlık var
Kıyamam ya evdekilerin suçu neBu videoyu yaptım ardından iki tane daha eklediklerim var
3 4 gündür berbat bir beslenme şeklindeydim evdekilere bile kural koydum sadece haftada 1 gün abur cubur pasta tatlıya izin var nokta
3 gündür de spor yapmamıştım bu akşam haftanın açılışını yaptım