- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.867
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ben işte senin yaptığın gibi yaptığım dönemlerde kilo alıyorumEvet diyetisyenler de veriyor daha masum ama ben yiyince de normal yemiyorum canım çikolata deyince bende akan sular duruyor bildiğin ayı gibi yiyorum ayı yanında masum kalır tadelle bitter alıp koyuyorum eve diyorum ki kahve yanında yerim kendi haklarımı bitiriyorum sonra eşiminkileri de bitiriyorum
Evet ben de aldım zaten benim başımı bu abur cuburlar yaktı bir de Ramazandaki tulumbalarBen işte senin yaptığın gibi yaptığım dönemlerde kilo alıyorumbeni de abur cubur aldırıyor kilo
Ay ramazan deme hayatımda yemediğim kadar tatlı yedim ben her gün yemisimdirEvet ben de aldım zaten benim başımı bu abur cuburlar yaktı bir de Ramazandaki tulumbalar
Tulumbadan bahsettim dimi eşim eve geldiği gibi tulumba siparişi verdiAy ramazan deme hayatımda yemediğim kadar tatlı yedim ben her gün yemisimdir
Yaa tüh kötü olmuş senin için, neyse tutmaya çalış yazicaktim ama yemişsinTulumbadan bahsettim dimi eşim eve geldiği gibi tulumba siparişi verdi
2 tane yedim olsun spor yapıp yakmam lazım bu akşam dinlenecektim sözde dün biraz dumbella fena yüklendim bacaklarım belim ağrıyorYaa tüh kötü olmuş senin için, neyse tutmaya çalış yazicaktim ama yemişsin
Yaa hepsini mi yedinAn itibariyle çikolata krizi gelip markete gitmişimdir
1 paket Browni gold kek
1 paket Browni intense
1 paket dido çikolata
Günlük kalan kalori 57
Yedim üstüne bir de az önce Eti form bitterli bisküviyi yedimYaa hepsini mi yedin
Bak yine çikolata yemişBugün ne yedim ;
Kahvaltı yapmadım
Öğlene yakın 1 adet hurma
Öğleden sonra 1 fincan sade Türk kahvesi ile 2 adet hurma
15:30
Eti karam bitter 36 kcal lik minik çikolata
Yemek yaparken 1 dilim kaşar peyniri
Akşam yemeği 17:30
2 dilim kıymalı patates rulo
1 porsiyon pirinç pilavı
Cacık
Ahh ahh sadece o çikolatayla kalsa ama o çikolata minikti yemekten sonra 1 paket saklıköy frambuazlı bisküvi yedimBak yine çikolata yemiş
Adet seni çok fena etkiliyor sanırım, bende adet olucam, şu ara fıstıkli pestile sardımAhh ahh sadece o çikolatayla kalsa ama o çikolata minikti yemekten sonra 1 paket saklıköy frambuazlı bisküvi yedimdün gece var ya saat 2 ben dambıl çalışıyorum birazdan dambıla devam