64.85 kilodan geriye

Kahvaltı 11:00

1 yumurtadan peynirli omlet
3 fındık
1 hurma
1 bardak limonata

Bu sabah tartıldım ama bunu baz almayacağım çünkü dün iki tartıda da tartıldığımda ödem olduğu bariz belliydi onları da baz almıyorum dün gece yatmadan evvel limonlu yeşil çayı içtim bugün de yeşil çayı bol içip o ödemi götürmek istiyorum ayy ne çabuk topluyor ödem hiç anlamıyorum tek tartı olsaydı kesin kilo aldım diye ağlardım hem diyet hem spor yaparak sadece 1gün yemeyi kaçırarak 700 gr gelmez bariz ödem 2 gün sonra ödem olduğu tartıda anlaşılacak o yüzden şuan tartı paylaşmıyorum.

Ben işte senin yaptığın gibi yaptığım dönemlerde kilo alıyorum beni de abur cubur aldırıyor kilo

Akşam yemeği

300 gr pırasalı börek
3 kaşık yoğurt
2 adet tulumba

Tulumbayı tarttım bir tanesi 42 gr 119 kalori yemeden önce tartmamıştımburada tulumbadan bahsedip eşimin eve geldiği gibi tulumba sipariş vermesi

Akşam yemeği kalori 786

Günlük kalan kalorim 634 akşama spor yapmak zorundayım bugün dinlenecektim

Bu akşam ki spora başlarken yine çok zor başladım çünkü her yerim ağrıyordu hatta dün gece rüyamda aile hekimine vücudumun her yeri ağrıyor diye şikayetimi bildiriyordum. Bu akşam yine saatimi 15 dk ya ayarladım ama ha şunu da yapayım ha bunu da yapayım derken oldu 34 dk programdaki analizi de paylaşıyorum bu akşam daha tempolu yapmışım ilk 5 dk ip atladım dumbellı yine yaptım. Dumbell deyince de insanların aklına AA kas mı yapmaya uğraşıyor gibi geliyor ama öyle değil kas yapmak öyle sanıldığı gibi kolay değil kardeşim kaç aydır hem 5 ve 8 kg lık dumbellerla ve özel beslenme ile tam olarak istediği hâlâ gelemedi bile benim dumbell çalışmamın sebebi sıkılaşmaya büyük yardımcı oluyor kollarımı oldukça sıkılaştırdı ve spor yaparken daha fazla kalori yakmaya yardımcı oluyor 2 kg lık dumbelları artık almalıyım diye düşünüyorum onları da yavaş yavaştan deneyim bir de bazı topiklerde görüyorum sıkılaştırıcı krem falan diye bir de yakıyormuş kremler falan valla sıkılaşmanın bir yolu varsa o da spordan geçiyor bizzat denedim ve tecrübe ettim. Bugün bel ölçümü aldım 1 cm daha incelmiş 80 e düşmüşüm

Eklentiler

• IMG_20230516_234211.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 1684269974836_edit_173730844432864.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 23
Akşam yemeği 17:00

Güveç fırında 2 taneye yakın Lüfer balığı
2 bardak gazoz
Fırında yarım pişmiş domates
1 tane fırında biber
2 dilim beyaz ekmek

Kalori 717

Birazdan kiraz sapı çayı içeceğim şuan demlemede

Bu akşam spor yapmasam iyi olacak vücudum ağrıyor diyeceğim ama dün akşam bazı spor hareketlerini bir güzel çek edip yazdım bu akşam onları denemeyi düşünüyorum bele yoğunlaşmak istiyorum

An itibariyle çikolata krizi gelip markete gitmişimdir

1 paket Browni gold kek
1 paket Browni intense
1 paket dido çikolata

Günlük kalan kalori 57

Bugün ne yedim ;

Kahvaltı yapmadım

Öğlene yakın 1 adet hurma
Öğleden sonra 1 fincan sade Türk kahvesi ile 2 adet hurma

15:30
Eti karam bitter 36 kcal lik minik çikolata
Yemek yaparken 1 dilim kaşar peyniri

Akşam yemeği 17:30

2 dilim kıymalı patates rulo
1 porsiyon pirinç pilavı
Cacık

Bak yine çikolata yemiş

Ahh ahh sadece o çikolatayla kalsa ama o çikolata minikti yemekten sonra 1 paket saklıköy frambuazlı bisküvi yedim dün gece var ya saat 2 ben dambıl çalışıyorum birazdan dambıla devam
Adet seni çok fena etkiliyor sanırım, bende adet olucam, şu ara fıstıkli pestile sardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…