64.85 kilodan geriye

Listeme bakıp dün yediklerimi yazayım ama bugünü yazmak istemiyorum sarmalar kurabiyeler pastalar lokumlar anneme misafir geldi valla tutamadım yedim birazdan eve geçeceğim spor yapmam şart

Spor öncesi şekersiz Türk kahvesi içtim spor sonrası bir hurma yedim çünkü gündüz karbonhidrat yüklediğim için vücuda akşam yemek yemedim ve şuan açım 1 hurma ile bastırdım açlığı yeşil çay içip de yatacağım.

Eklentiler

• IMG_20230514_005615_edit_57884973862520.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 32
Neler yedin akşam yemeği yemeyecek kadar

10 tane kadar sarma 2 dilim çikolata soslu kek ve borcamın kenarlarındaki kalanlar 3 4 tane elmalı kurabiye 1 tane cevizli lokum ardından maden suyu
Tatlılar çok olmuş, dün bende gittim komşuma oturmaya 3 sarma 2 mercimek köftesi yarım milföy börek yedim, ay o milföy bile nasıl kaloriliymis, sen adet olmuştun demi tatlı isteği normal

Tatlılar çok olmuş, dün bende gittim komşuma oturmaya 3 sarma 2 mercimek köftesi yarım milföy börek yedim, ay o milföy bile nasıl kaloriliymis, sen adet olmuştun demi tatlı isteği normal
Bugün yediklerim de kötü patates kızartması pizza elmalı kurabiyeolan oldu yarın sil baştan

Milföyün kalorisi evet çok bir oturuşta 5 tane yemiştim hemen o hafta kilo almıştım sırf yağ o

Bugün yediklerim de kötü patates kızartması pizza elmalı kurabiyeolan oldu yarın sil baştan

Milföyün kalorisi evet çok bir oturuşta 5 tane yemiştim hemen o hafta kilo almıştım sırf yağ o
Bende yedim bugün ya abimlere kahvaltıya gittik ekmek almamışlar börek simit poğaça vardı, akşama kadar da işlerimiz vardı dışarıdan söyledik akşam yemeğini, gitti benim diyet

Ara öğün 15:00
Lifalif bitterli yulaf bar birkaç jelibon

Akşam yemeği 17:00

2 kase yeşil mercimek
Bolca mevsim salata

Tüm gün alınan toplam kalori 700

Ara öğün 15:00
Lifalif bitterli yulaf bar birkaç jelibon

Akşam yemeği 17:00

2 kase yeşil mercimek
Bolca mevsim salata

Tüm gün alınan toplam kalori 700
Ara öğünde kahve içmeyi denedin mi yanına bitter çikolata hurma yesen tatlı istediğini keser belki

Ara öğünde kahve içmeyi denedin mi yanına bitter çikolata hurma yesen tatlı istediğini keser belki
Bitter çikolata alacaktım zor tuttum kendimi dışarıdaydım bugün tadelle bitter alacaktım yine hurma yedim

Akşam biraz biber kızartması kaçırdım biraz azdı ama inşallah kötü etkilemez yarın tartılmıcam da bu sefer çarşamba tartılırım ödem gitsin yeşil çay içeyim bir de bu akşam da spor yapayım bi bakalım sonuç nasıl olacak?

Daha masum değil mi diyet ürünlerinden bitter çikolata, benim bildiğim diyetisyenler de veriyor bitter kahve yanında

Daha masum değil mi diyet ürünlerinden bitter çikolata, benim bildiğim diyetisyenler de veriyor bitter kahve yanında
Evet diyetisyenler de veriyor daha masum ama ben yiyince de normal yemiyorum canım çikolata deyince bende akan sular duruyor bildiğin ayı gibi yiyorum ayı yanında masum kalır tadelle bitter alıp koyuyorum eve diyorum ki kahve yanında yerim kendi haklarımı bitiriyorum sonra eşiminkileri de bitiriyorum

Bu akşamki sporumu hafif ile orta tempo arası yaptım başlamadan evvel canım istemedi hatta üşendim saatimde hedefi 15 dk olarak ayarladım sonuç aşağıda bu sefer saatimi çekmedim uygulamadaki analizi paylaştım 15 dk derken yarım saati buldu şunu da yapayım bunu da yapayım derken yarım saat birazdan yeşil çayı da içeceğim şu boğazımı biraz tutsaydım yüz kez hedefe varmıştım verdiklerimi aldım en çok da ona kızıyorum 59.20 iken kalça ölçüsü 95 lere düşmüşken halt yedim 63 lere çıktım kalça ölçüsü 100 bel 80 i geçmiş 79 lara düşmüştüm belde Allahtan 81 e düştüm yine belde

Eklentiler

• 1684178139636_edit_132128496861608.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…