çok güzel düşünmüşsün dinimizin emiri kapanmak imanı zayıf değil sadece şeytan sana musallat olmaya çalışıyor hiç düşünme bir anda karar ver ve kararından da dönme ben öyle yaptım ve ne rüyalar gördüm
Merhaba arkadaşım buna benzer bir konu bende aramayı düşünüyordum iyi oldu gördüm , bende çok istiyorum cok fazla hemde sorumluluğu cok buyuk daracak giyinip başı kapatmak bana gore cok ters... EN güzel şekilde isterim olması gereketiği gibi şık bakımlı. bugun kapan yarın açıl kesinlikle istemediğimden hala kapanamadım , eşim hiç yorum yapmıyor saygı duyuyor şimdide açık giyinmiyorum o acıdan zorluk çekmem sanırsam , ama kendini hazır hiss ettiğin anda durma derim yavaş yavaş evde dene , markete giderken , benim teyzem düğüne giderken ilk kez kapanmış:) en kolayı oydu dedi
bir şeyi yapacaksan tam yapmalısın. müslümansan tam müslüman olmalısın. bence böyle.
Nasıl yaptınız, nasıl gelisti anlatır mısınız? İlk basörtüsü ile dışarı çıktığınızda ne hissettiniz?
Şeytanın vesvese vermesinede katılıyorum, doğru söylüyorsunuz.
Canım inşAllah sana da bana da nasip olur birgün. Karar verip kapandıktan sonra zorlanacağımı düşünmüyorum açıkcası. Zor olan o adımı atmak.
Sorumluluğu büyük evet. Kıyafeti geçtim, neden başörtüsü takıyorsun dediklerinde, sadece ''Allah'ın emri olduğu için'' demekle birlikte neden Allah'ın bunu emrettiğini ve daha derin konulara cevap verecek kadar bilgili olmak çok önemli. Ben yurtdışında yaşıyorum burada bu tarz sorulara daha çok maruz kalıyordur başörtülüler. Allah nasip etsin diyorum hergün sadece, gönlüme o isteği daha da çok versin ki bir an bile düşünmeyeyim.
Çook doğru. Bu yüzden zaten vicdan azabı çekiyorum.
Her şeyden önce; insanın ruhu açık olmasın, kalbinde kara sular dolaşmasın, dilinde haksız kötü söz olmasın
fesatlık içinde olmasın... başın kapalı olup için temiz olmadıktan sonra ne anlamı var bazı şeylerin...
kapanmak istiyorsan bu senin kişisel özgürlüğün, kimse karışamaz buna.
kapanan insanların kalbini tamamen allaha yönelttiğini mi düşünüyorsun yoksa? ''imanım zayıf sanırım, tam emin değilim'' dediğine göre.
seçim senin, bu allah ile senin aranda olan bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?