- Konu Sahibi GaydiriGubbakCemile
-
kızlar kafanız karışmasın sertifikaya gerek yok bilgisayar kredilerinizi saydırıyosunuz
kabul etmem diyen kurum duymadım.arkadaşım adliyede örgünden mezun derslerini saydırdı.kabul etmeyiz diyin kuruma dava bile açsan kazanırsınbaşvuru şartlarında detaylı açıklamış zaten kafasına göre almamazlık edemez.
bende sertifikada var ismekten aldım.kursta kopyala yapıştırı öğrettiler.oraya gitmek için verdiğim yol paralarına yazık yemin ederim
canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama belediye kursları ücretsiz oluyo onlara bak halk eğitimler paralı.istanbuldaysan da ismekler ücretsiz.öğreticekleri şeyleri zaten biliyoruz tatlım
bende bugün halk eğitimi aradım 250 tl dediler..
canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama belediye kursları ücretsiz oluyo onlara bak halk eğitimler paralı.istanbuldaysan da ismekler ücretsiz.
bence çok çok gereksiz bi sertifika
üniden aldığım transkripte bakıcam tatlımüni de aldığınız derslerin transkriptini alın muhakkak. orda gördüğünüz dersler ve kredileri var. transkript teki bilgisayar dersi bilgileri, bilgisayar sertifikası yerine geçiyor
sorun etmeyin
2011 tercih klavuzunu isterseniz indirin inceleyin.ama ben yorulmayın diye yazanı ekliyorum
3.9. Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen
adaylar, M.E.B.dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak niteliğine ve aynı şekilde
daktilo dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar da, M.E.B.dan Onaylı Daktilo
Sertifikasına Sahip Olmak niteliğine sahip olarak değerlendirilecektir.
panik yok kızlar ne meraklıyız ekşın dolu günler geçirmeye
200 tl nizi doya doya harcayın şimdi
canım bazı kurumlar hiç belli olmuyor. adalet bakanlığı adliye zabıt katipliği kardosu açmış ben 4 yıl lise 2 yıl üni gördüğüm halde sertifika istedi. isterseniz halk eğitimle görüşün. derse girer gibi gösterip sadece sınava gidenlerde oluyor. ücretini verdikten sonra buda bir seçenek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?