• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6225 Bilgisayar Sertifikası Şartı

GaydiriGubbakCemile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2007
8.684
5
0
Tekirdağ
Kızlar bir sorum olucak.
Osym klavuzunda bilgisayar işletmeni sertifikası için ;

3.10. Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak
belgeleyen adaylar, “M.E.B.’dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak” niteliğine
ve aynı şekilde daktilo dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar da, “M.E.B.’dan
Onaylı Daktilo Sertifikasına Sahip Olmak” niteliğine sahip olarak değerlendirilecektir

diye bir husus söz konusu !

Ben örgün eğitimde gerek lise gerek üniversitede bilgisayar dersi gördüm.
Ancak bir çok kurum yinede bu sertifikayı istiyor deniliyor.
Bilgisi olanlar bir el atabilir mi bu konuya.
Ne yapmak lazım ?

Bu konuyu ben de çok araştırdım evet dediğin gibi doğru kabul ediliyor diye yazıyor ama kurumlar kabul ediyor mu deneyen var mı kesinn bi bilgi göremedim ben de ya

Benm bi arkadaşım ünv. de öğrenci işleri memurluk kazandı. b.sayr sertfkası yoktu. okuduğu ünv. den bilg.say. gördüüğünü belgelendirdi aldılar.

kızlar kafanız karışmasın sertifikaya gerek yok bilgisayar kredilerinizi saydırıyosunuz :31:
kabul etmem diyen kurum duymadım.arkadaşım adliyede örgünden mezun derslerini saydırdı.kabul etmeyiz diyin kuruma dava bile açsan kazanırsın :34: başvuru şartlarında detaylı açıklamış zaten kafasına göre almamazlık edemez.
bende sertifikada var ismekten aldım.kursta kopyala yapıştırı öğrettiler.oraya gitmek için verdiğim yol paralarına yazık yemin ederim :30:

kızlar kafanız karışmasın sertifikaya gerek yok bilgisayar kredilerinizi saydırıyosunuz :31:
kabul etmem diyen kurum duymadım.arkadaşım adliyede örgünden mezun derslerini saydırdı.kabul etmeyiz diyin kuruma dava bile açsan kazanırsın :34: başvuru şartlarında detaylı açıklamış zaten kafasına göre almamazlık edemez.
bende sertifikada var ismekten aldım.kursta kopyala yapıştırı öğrettiler.oraya gitmek için verdiğim yol paralarına yazık yemin ederim :30:

öğreticekleri şeyleri zaten biliyoruz tatlım

bende bugün halk eğitimi aradım 250 tl dediler..

öğreticekleri şeyleri zaten biliyoruz tatlım

bende bugün halk eğitimi aradım 250 tl dediler..
canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama belediye kursları ücretsiz oluyo onlara bak halk eğitimler paralı.istanbuldaysan da ismekler ücretsiz.
bence çok çok gereksiz bi sertifika :31:

canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama belediye kursları ücretsiz oluyo onlara bak halk eğitimler paralı.istanbuldaysan da ismekler ücretsiz.
bence çok çok gereksiz bi sertifika :31:

Canım bulunduğum şehirde (çorlu) maşallah ı var insanlarımızın belediye kurslarını hemen dolduruyorlar.. :1:

yarın bi gidiyim en iyisi kültür merkezinede kayıt olayım. İngilizce için düşünüyordum aslında. :23:

Bu konuya bende çok takıldım dershaneye sordum krediler yetiyorsa yeterli dedi yani birde kursa gitmeye hiç zamanım yok

üni de aldığınız derslerin transkriptini alın muhakkak. orda gördüğünüz dersler ve kredileri var. transkript teki bilgisayar dersi bilgileri, bilgisayar sertifikası yerine geçiyor
sorun etmeyin

bi an tırstımm ya bendee:26::26:
lise de de ünide de bilgisayar bölümünü okudum yani
bide kurslarla ugracsaksakk yandık vallaaa
umarım dogrudur kredı işi falan içim rahatladı bi nebze :31::31:

2011 tercih klavuzunu isterseniz indirin inceleyin.ama ben yorulmayın diye yazanı ekliyorum
3.9. Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen
adaylar, “M.E.B.’dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak” niteliğine ve aynı şekilde
daktilo dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar da, “M.E.B.’dan Onaylı Daktilo
Sertifikasına Sahip Olmak” niteliğine sahip olarak değerlendirilecektir.
:1::1: panik yok kızlar ne meraklıyız ekşın dolu günler geçirmeye :52::52:

200 tl nizi doya doya harcayın şimdi :52:

Son düzenleme:
2011 tercih klavuzunu isterseniz indirin inceleyin.ama ben yorulmayın diye yazanı ekliyorum
3.9. Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen
adaylar, “M.E.B.’dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak” niteliğine ve aynı şekilde
daktilo dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar da, “M.E.B.’dan Onaylı Daktilo
Sertifikasına Sahip Olmak” niteliğine sahip olarak değerlendirilecektir.
:1::1: panik yok kızlar ne meraklıyız ekşın dolu günler geçirmeye :52::52:

200 tl nizi doya doya harcayın şimdi :52:

:1: :1:

şu kpss yi bi geçek deee :52:

canım bazı kurumlar hiç belli olmuyor. adalet bakanlığı adliye zabıt katipliği kardosu açmış ben 4 yıl lise 2 yıl üni gördüğüm halde sertifika istedi. isterseniz halk eğitimle görüşün. derse girer gibi gösterip sadece sınava gidenlerde oluyor. ücretini verdikten sonra buda bir seçenek.

canım bazı kurumlar hiç belli olmuyor. adalet bakanlığı adliye zabıt katipliği kardosu açmış ben 4 yıl lise 2 yıl üni gördüğüm halde sertifika istedi. isterseniz halk eğitimle görüşün. derse girer gibi gösterip sadece sınava gidenlerde oluyor. ücretini verdikten sonra buda bir seçenek.

beni düşündüren kısmıda burasıydı cnm.
biizm kurumlar keyfe göre iş yaptıkları için :47:

Back