• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

600 tl kadar bebek arabası tavsiyesi ?

uyuzcan

♥ A-B-K ♥
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
5.829
1.403
248
Merhaba kızlar bebek arabası alacağız bu aralar. bizim burada bir mağazada drago marka bebek arabası gördük fiyatı 600 tl. Kullanan yada tavsiye edeceğiniz başka bir marka öneren varsa yardımcı olabilir mi acaba? arabanın fotosu da bu

Eklentiler

• 2014624115859_dsiyah_550_x_413.jpg
    2014624115859_dsiyah_550_x_413.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 494
"Drago Baby BCO 208 Çift Yönlü Bebek Arabası" internetten sipariş ettim henüz elimegeçmedi fakat aradığım tüm özellikleri bunda bulabildim.

benim drago gelmedi maalesef. sipariş ettiğim sitede 5 günde kargo diyordu 10 güne yaklaşınca mesaj yazdım. ürünün ellerinde olmadığını söylediler. şimdi bi başka siteye crystal baby travel sistem sipariş verdim bakalım oradan nasıl cevap gelecek?

bi 100 tl daha verebilirseniz ben casual cadillac travel sistem bebek arabasını tavsiye ederim.. 2 hafta önce aldım daha kullanmadım ama yerinde denedik çok beğendim.. internette de bi çok yerde tavsiye ediliyor..

kanz kz4007 modelini aldık biz; 450 tl ye... kullanmadım daha ama alırken denedim bakmak için girmiştim mağazaya alıp çıktım...

Bebek araban dün geldi. Çok hızlı çıktılar :) crystal baby nova travel sistem. Araba güzel tek handikapi tekerlek malzemesi plastik. Çökme vs. olur mu bilmem. Ama o kadar iyi bi fiyata aldım kı o kusuru görmeyebilirim :)

Çoluğum çocuğum yok :KK53: ama ablamdan biliyom. 3 tekerlekli bebek arabaları çok kullanışlı oluyor. Bence öyle bakın..

Back