600 kişilik mekan

• Konu Sahibi Konu Sahibi esoes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
99
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar,
Benim düğünüm kısmetse 600 kişi civarında yemekli olacak ama ben penceresiz bir mekanda olsun istemiyorum. Düğün salonu ya da otel salonlarından çok restaurantları istiyorum. Bana bol pencereli ferah ve yüksek kapasiteli bir yer öneriniz olur mu?

İstanbul Avrupa yakasında demeyi unutmuşumm :)

Son düzenleme:
canim ya 600 kisi cok fazla degilmi? hemde yemekli... kisi basi 40 tlden asagi bulman imkansiz gibi istanbulda
restaurantlar genelde o kadar cok kisi kabul etmiyor ama sariyerde riva var cok guzel kapali mekanida var yanliz kapasiteyi bilmiyorum oraya bi bak istersen

Evet, bence de çok ama iki ailenin de çevresi geniş, azaltamıyoruz ve benimkiler yemekli düğün konusunda tavizsiz malesef. O yüzden 40 ı falan göze aldık ama mekan da sıkıntılı. Açık havaya güvenemiyorum, kapalı ama havadar ferah bi yer istiyorum. Sariyerde bi kaç yere baktım ama kapasiteleri düşük. Teşekkür ederim ilgin için, varsa ismini verebileceğin yerler ararım oraları da.

ben 25 milyar 600 kisilik dügüne vericegime o parayla evimi daha bir özenle döserim en azindan bi isime yarar ;)
florya sosyal tesislere bak istersen kapali salonlar gayet ferah cokta guzel sana kolay gelsin

Back