• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 kişi partisinden istifa edip AK Parti'ye geçti...

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.880
218
Giriş Tarihi: 02.10.2015 19:18 Güncelleme Tarihi: 02.10.2015 19:24
60 kişi partisinden istifa edip AK Parti'ye geçti
1443803070809.jpg

Saadet Partisi İstanbul Beyoğlu ilçe teşkilatında bulunan 65 kişi istifa etti. Eski İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir dahil 60 kişi AK Parti'ye katıldı.

Saadet Partisi'nde (SP) istifalar devam ediyor. SP İstanbul Beyoğlu ilçe teşkilatından 65 kişi istifa etti. İstifa eden İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir dahil 60 kişi AK Parti'ye katıldı.

"PARALEL YAPI SÖZLÜLÜĞÜNE..."

Saadet partisinin B.B.P Seçim ittifakına girmesine karşı çıktıkları halde bu ittifakın gerçekleştiğini ifade eden Özdemir, SP'nin bu ittifakla paralel yapının sözcülüğüne soyunduğunu dile getirdi. Milli görüş davasına gönül verdiklerini belirten Özdemir bu nedenlerle AK Parti Beyoğlu teşkilatına katılma kararı aldıklarını ifade etti. SP'den istifa edip AK Parti'ye katılan kişilerin isimleri şöyle:

İsmail Özdemir, Hakan Kılınç, Uğur Bağrıaçık, Hamza Topçu, Burak İlker Girgin, Samet Baraz, Okan Günal, Özkan Özay, Fırat Yenigülal, Burhanettin Kara, Abdullah Esenkal, Mehmet Özdemir, Hasan Akgün, Aydın Arslan, Ümit Topçu, Erdal Sandalcı, Cumali Yenigünal, Recep Kara, Ercan Ildır, İsa Özdemir, Şahin Adlin, Yaşar Zeyrek, Mehmet İmat, Mahmut Kılınç, Mustafa Delikanlı, İskender Özcan, Ebru Şahin, Gülfidan Topçu, Semiha Şahin, Leyla İmat, Naile Özdemir, Şaban Özay, Aziz Meydancı, Şükran Günal, Mesut Özkan, Emre Özdemir, Kadir Aydoğan, Yusuf Aydoğan, Murat Hasansay, Özlem Gürdal, Binnaz Yenigünal, Şemsinur Özay, Ayşe Özay, Berat Kurç, Şükran Kondakçı, Mehmet Akçer, Merve Özdemir, Niyazi Topçu, Mert Delikanlı, Ferit Er, Volkan Günal, Adem Soysal, Hasan Saraç, Murat Güler, Ahmet Can, Halis Güven, Aslan Keskiner, Selahattin Gürel, Mahmut Güven, Hüseyin Korkmaz, Gülseren Özdemir
http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/10/02/60-kisi-partisinden-istifa-edip-ak-partiye-gecti

Batan gemiden once fareler kacarmis.. Baktilar Saadette bir numara yok milletvekili olmak hayal, dune kadar Erbakanla birlikte kotuledikleri AKPye kosmuslar. Insanoglu cig sut emmis, nerde guc, para, herkes orada.. Sayelerinde AKP daha da guclu olmustur simdi..:KK53:

Ben biliyodum bunu geçen kp söylüyordu böyle bişey olacağını kendisi saadetçidir ityifak yapıcaklar diyordu yaptılar demek :KK14: herşey tek başına gelmek için yahu ne yapıcaklar acaba artık merak ediyorum bu kadar zorluyorlar herşeyi inş. Başımıza bişey gelmez :KK51:

vayyy akp güçleniyor akp liler sevinin gayri

hele E endulus34 kutlamaları başlat...bu 60 kişiyle ne terörist öldürüp yok edersiniz be :KK51:

Matmazelm oradaki konuyu okudumda bence seni terorist partisini tutuyor demedi .. yanlis.anladin . Ama.gene de E endulus34 arkadas aciklama.yapsin . Şayet o partiye oy vermeyecegini cok iyi biliyorum ve onlari savunmayacaginida

Matmazelm oradaki konuyu okudumda bence seni terorist partisini tutuyor demedi .. yanlis.anladin . Ama.gene de E endulus34 arkadas aciklama.yapsin . Şayet o partiye oy vermeyecegini cok iyi biliyorum ve onlari savunmayacaginida

bende açıklama yapması için alıntı yapıp sordum açık ve net ama açıklama yapmadı.bir şeyler yazlıp yorum yapılıyorsa bunun açıklması da yapılır ortaya laf at sonra haydi eyvallah bu hiç hoş bir davranış değil cimcime

sende buradaki çoğu kişide beni bilirler herşeyden önce ben kendimi biliyorum şuursuzca bir şey yazdı diye birisi ben o dediği olmam sadece bunu yazanın niyetinden şüphelenirim o kadar cimcimecim

Ben biliyodum bunu geçen kp söylüyordu böyle bişey olacağını kendisi saadetçidir ityifak yapıcaklar diyordu yaptılar demek :KK14: herşey tek başına gelmek için yahu ne yapıcaklar acaba artık merak ediyorum bu kadar zorluyorlar herşeyi inş. Başımıza bişey gelmez :KK51:

SP ile AK Parti ittifak yapmak için gorustuler ama anlasamadilar.

Anlaşamadılar ne oldu 60 kişi sp den akp ye gelmiş işte vazmı geçtiler

Bunlar ilçe teşkilatından canim. Bir teskilattan başka teşkilata geçiş yapacaklar o kadar. Yani daha önceki secimde SP için çalışırken bu seçimde ak parti için çalışacaklar. Bunun ittifakla alakası yok.

İttifak olsaydı mv adaylarinin bir kısmı sp.den gosterilirdi.

Numan Kurtulmuş da zamanında AKP'ye etmediği hakareti bırakmadı baktı adamlar yerini kimseye vermiyor söylediği lafları yutup peşlerine takıldı.

Ben nerde dedım matmezel terorıst partısını tutuyor dıye?hayır anlamadım uyeliğimmi çalındı,ben öle bişey demedımki,o nerden çıktı,ıspatlayın,ama ıftıra yakışana yakışıyor,ıslerı hep ıftıra

Back
X