ilk aşılamam glofen kullandım 6 yumurta gelişti ama doktorum istemedi yapmadı ilişkiyide yasaklı çoklu gebelik olur diye ve aşırı derecede akıntım var..bizde denemedik ama denesekmi bilemedik
Sonuç önemli zaten benim ilaçsız her ay o kadar oluyordu mesela doktorum da şaşırıyordu ama sperm sayımız az hiç olmadı gebelik bnce 6 çok değil keşke deneseydiniz
Sonuç önemli zaten benim ilaçsız her ay o kadar oluyordu mesela doktorum da şaşırıyordu ama sperm sayımız az hiç olmadı gebelik bnce 6 çok değil keşke deneseydiniz
ilk aşılamam glofen kullandım 6 yumurta gelişti ama doktorum istemedi yapmadı ilişkiyide yasaklı çoklu gebelik olur diye ve aşırı derecede akıntım var..bizde denemedik ama denesekmi bilemedik
Canım benimde 6 yumurtam gelişti, 2 tane 19 mm geri kalanlar 16 17 mm di iki gün önce, şuan ne kadar büyüdüler bilmiyorum. Yarın sabah 10da aşılamam var. Doktorum iptal etmedi. Sadece cetrodite diye bi iğne yazdı, bazı yumurtaları bastırmak için. Keşke deneaeysiniz. Bizimde ikiz üçüz yüksek ihtimal,ama ben razıyım. Çok geçmediyse bence değerlendirin.