Merhaba. 5 yıllık sevgilimle nişan yaptık. 1 yıl nişanlı kaldık ama o aşamada hiç sevildiğimi hissedemiyorum. Bana ailesi de kendisi de değersiz gibi hissettirdi. Daha doğrusu ben atanınca değişti nişanlım. Öncesinde iddia oynamak için kredi çekmişti benden habersiz sonra kaybedince 3 yıl boyunca ödemek zorunda kaldı. Onun hatası yüzünden her şeyimiz ertelendi. Ama o hatasını görmek yerine beni ezmeye çalıştı. Ailesi memur oldum diye çok kazanıyorum gibi düşünüp her şeyi bana aldırmaya çalışıyordu. Halılar indirime girmiş kredi kartıyla al demeler, nişanda bile hediye niyetine değil de ev eşyaları alınsın diye taktılar bileziği. Ama benden sonra abisine yapılan nişanda her şey olması gerektiği gibiydi. Bana takım seti bile almak istemediler düğünde ucuzundan seç diye diretti nişanlım ona gelince beğendiği alındı. Her şey üst üstüne geldi. Ben bir şey söylediğimde gönüller bir olsun hallolur diyerek kenarı çekildiler her konuda. Ama nedense hallolan bir şey yoktu. 2 ay oldu ayrılalı canım çok yanıyor, değersiz hissediyorum kendimi.