6 yıllık evliyim,albüm için ilk defa gelinlik giyicem :)

chip

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2009
138
67
123
Diğer
kızlar ne olur bana da bi yardım edin. 6 sene önce evlendim ben,eşimi ailem istemediği için kendi kendimize evlendik üzerimizde kot ve kazakla. öyleydi böyleydi,çocuktu,doğumdu derken belimizi doğrultamamız 6 yılı buldu.Şimdi Allahıma şükürler olsun herşey yolunda.Bunca zaman hep içimde ukte kaldı,ne zaman gelin görsem hep ağladım.en azından bi düğün albümümüz olsaydı,duvarda resimlerimiz olsaydı dedim.şimdi canım aşkım bu yılki evlilik yıldönümü hediyesi olarak bu isteğimi gerçekleştiriyor,kuzenimin gelinliğini giyicem ,şu saatten sonra yeni bi tane almak mantıksız sanırım,çok para çünkü. geleyim asıl konuya,foto işi aralıkta olucak ve stüdyoda olucak,tabi 20 aylık oğlumda olmalı bazı fotolarda. ben foto çekilirken acayip kasılırım,hiç rahat edemen, nasıl üstesinden gelicem bunun? bir de o klasik fonlardan nefret ediyorum acaba ben istediğim fonları seçebilir miyim? keşke dış mekanda çekim şansımız olsaydı ama sanırım olmaz.sizler ne önerirsiniz? eşim oğlum ve ben nasıl orjinal pozlar verebiliriz? çekim yapıcak olan yer yaşadığım yerin en iyisi ama daha önce hiç çocuğunda olduğu düğün fotosu çektiklerini sanmıyorum. bir de ''şunu asla yapma,şu fon en klasik ve komik olandır,bak böyle olursa çok güzel olur'' diyebileceğiniz şeyler neler. kısacası her türlü yorumunuzu ve yardımınızı bekliyorum,bunca zaman sabrettim ,güzel bişey çıksın ortaya istiyorum.sizin kendi en beğendiğiniz fotolarınızı da eklerseniz fikir olur benim içina.s.

çok zor ve önemli bir konu açmışın güzelim şimdi çeşitli fotorafçılarda çok çeşit arka fonlar var bence değişik fotografçılara gidip bakmalı bence resminiz komik değil romantik ve güzel olmalı

bence fotoğrafcıya bırak kendını onlar en dogal pozları yakalayacaktır..bizimki öyle oldu dedıklerını yaptık gercekten ıyı bır ıs cıktı ortaya..zaten eskısı gıbı o klasık fonlar kalmadı denızın,ormanın ortasında..

aradım ama pek birşey bulamadım nette
şu eski klasik resimleri bulabildim dedğim gibi fotografçılara bakın sorun
mesela şu klasik resimlere resimleriniz konabilir

Eklentiler

• $30bp5.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 161
  • $225copyti4.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 148
Çok güzel bir karar almış eşin..tebrikler..
Gelinliğe para vermiyeceksin tabii..kuzeninin gelinliği var madem..
Sen poz işini fotoğrafçılara bırak..Onlar işlerini eksiksiz yapıyorlar..tabi, iyi bir fotoğrafçı olmalı..
ıstediğin pozu verirler merak etme,gerilmene gerek kalmayacak..
Çocukla düğün fotosu da güzel olur herhalde..hangimizin düğün fotosunda çocuğumuz var..
Sende de bu ayrıcalık olacak..

ne kdr güzel, eşinin yaptığı takdir edilecek bişey maşallah size =) ...
bncede fotoğrafçıya bırakın kendinizi madem yaşadığın yerin en iyisi, işinide güzel yapar o zaman, hiç kendini kasmana gerek yok, zaten eğlenceli oluyo =) ..
bnm nişan fotolarımda stüdyo doğaldı bilg. ortamında arkaya fon felan koymaya gerek kalmadı çok güzel oldu. sonradan gelinle damadın oturtulduğu yapay fonları sevmiyorum bnde...

inş. herşey istediğin gibi olur =) ...

çok teşekkür ederim,
gideceğimiz stüdyonun yaptığı albümlerden birini görmüşüz biz eşimle daha önce ve çok beğenmişiz.dün eşim söyledi bana ,tam olarak hatırlayamadım nasıl pozlardı ama yeni evlenen arkadaşların evine gittiğimizde albüme bakıp çok beğendiğimizi,aa işte bu çok güzel,nerde yaptırdınız dediğimizi hatırlıyorum.
inşallah bi aksilik olmazsa benden burdan sizlerle paylaşmak istiyorum albümümü :kedi:

canım ,adına çok sevindim..eşini de tebrik ediyorum.. iyi bir fotoğrafçıya gidin.. artık herşey pc de yapılıyor.. değişik fonlar falan.. bide bazı fotoğrafçılarda kurulu dekorları var. öyle bi yer olursa daha iyi olur..rahat ol. oğluna da damatlık giydir.. hatta eşin olmadan bi pozu oğlunla çekilin. gelin-damat olursunuz =) esprili güzel olur. gülümsemeyi unutma. fotolar çıkınca ,keşke birazdaha gülseydim dersin.fotoları bekliyoruzzzzzz

Son düzenleme:
aklıma gelen ilk fikir

senin ve eşinin fotosu yanyanasınız sizin resminizin üzerine de oğlunuzun resmi yarı silik olarak ve bu foto siyah beyaz olcak tabi
aşağıdaki fotoda bi örneği var o yandaki silik kadın gibi oğlunun yüzü olcak fotoda

evet ben de oğumla 1-2 poz ayrı olarak çekilmesini düşünmüştüm opuyorumnanaktan .bana çiçek uzatırken veya elinde bi yüzük kutusuyla yüzük verirken falan gibi şeyler aklıma geldi. silik resimli foto da güzel.bir de bi yerde görmüştüm,önde oğlum yakın planda biz arkada ,o kameraya bakıcak ,kocaman yeşil gözleriyle,biz de arkada babasıyla konuşuyormuş gibi ,tabi bizim görüntü bulanık olucak .allahtan oğlum çok fotojenik ve poz vermeyi çok seviyo.krem rengi papyonlu ,yelekli bi takım giyicek oğlum veya parlak gri bi takım elbise,tam karar veremedik daha ama sanırımm krem rengi olan olucak.
tamam bol bol gülümsiycem kaydirigubbakcemile3

canım dıs mekan cekimi yaptırın artık butun studyolar yapıyor ve ekstra ücret almıyorlar die biliyorm bende dıs mekan cekimi yaptırdım ama bizim fotografcılar ankaradan gelmişti bulundugun ildede her fotografcı yapıyor dıs mekan bence cok guzel seyler cıkar fotolarınıda koy bakalım kaydirigubbakcemile5

Hadi artık bizde merak ettik, çektir de bir an önce ,buraya koy,görelimyerimseniben

eşin çok ince fikirliymiş bravo alkisalkisalkis

eminim çok güzel bi anı olacak kimin düğün fotosunda çocuğu varkii

kendi kasma herşeyi oluruna bırak en güzeli o zaman oluyoo bol bolda gül

benım kayınvalıdem gıymemıs gelnlık hep gözlerı dolardı bende arkadasımın gelınlıgını aldımgıydırdım evde kayınpederıde aldım koydum yanına elını tut gözue bak etegını tut v.s derken oldu bıttı ıste cerceveletıp eve koydum bıle.sac makyaj da o bıcımdı hanı.senınkılerde super olucak bence

yaa ben sayfamı unutmuşum bilmiyorumkismile
kızlar dış mekan çekimi yaptırmaya karar verdik,çok yakın bi arkadaşım fotoğrafçı ama mesleğini yapmıyo,o da ısrar etti,1-2 ay daha bekleyip havalar ısınınca o çekicek resimlerimizi.zaten adada harika yerler var,galiba böyle daha güzel olucak.kaç sene bekledim napalım 1-2 ay daha bekliycem artık:teytey:

Son düzenleme:
Allah içinize sindirsin,mutluluğunuz daim olsun...Gelinlik giymek çok güzel bir duygu...:asigim:

allah mesuut etsin..geliliği içine sinerek
ğiyy canım......eşinide tebrik ediyorum fikrii çok güzelll.

kararın için tebrik ederim,çok iyi düşünmüssün. Konuyu okuyanlardan Bursalı olanlar .Bursada dış mekan için nereler vardır acaba çekinebileceğim ? bnm aklıma botanik geliyor fakat mayıs ayı pazar günü çok kalaalık olur sanırım :S

Son düzenleyen: Moderatör:
kolay gelsin canım.çok güzel pozlar olacak herhalde.biliyormusun bende 2.5 ve 1.5 yaşındaki çocuklarımla bu mayısta gelinliğimle düğün resmi çektirmeyi düşünüyorum.ve bana harika olacak gibi geliyor canım.

aslında konuyu açılalı 4 sene olmuş :)
konu sahibinin bi konusundan yola çıkarak geldim ve merak ettim
noldu çekim işi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…