kızlar ne olur bana da bi yardım edin. 6 sene önce evlendim ben,eşimi ailem istemediği için kendi kendimize evlendik üzerimizde kot ve kazakla. öyleydi böyleydi,çocuktu,doğumdu derken belimizi doğrultamamız 6 yılı buldu.Şimdi Allahıma şükürler olsun herşey yolunda.Bunca zaman hep içimde ukte kaldı,ne zaman gelin görsem hep ağladım.en azından bi düğün albümümüz olsaydı,duvarda resimlerimiz olsaydı dedim.şimdi canım aşkım bu yılki evlilik yıldönümü hediyesi olarak bu isteğimi gerçekleştiriyor,kuzenimin gelinliğini giyicem ,şu saatten sonra yeni bi tane almak mantıksız sanırım,çok para çünkü. geleyim asıl konuya,foto işi aralıkta olucak ve stüdyoda olucak,tabi 20 aylık oğlumda olmalı bazı fotolarda. ben foto çekilirken acayip kasılırım,hiç rahat edemen, nasıl üstesinden gelicem bunun? bir de o klasik fonlardan nefret ediyorum acaba ben istediğim fonları seçebilir miyim? keşke dış mekanda çekim şansımız olsaydı ama sanırım olmaz.sizler ne önerirsiniz? eşim oğlum ve ben nasıl orjinal pozlar verebiliriz? çekim yapıcak olan yer yaşadığım yerin en iyisi ama daha önce hiç çocuğunda olduğu düğün fotosu çektiklerini sanmıyorum. bir de ''şunu asla yapma,şu fon en klasik ve komik olandır,bak böyle olursa çok güzel olur'' diyebileceğiniz şeyler neler. kısacası her türlü yorumunuzu ve yardımınızı bekliyorum,bunca zaman sabrettim ,güzel bişey çıksın ortaya istiyorum.sizin kendi en beğendiğiniz fotolarınızı da eklerseniz fikir olur benim içina.s.