Şampuan ve Saç Kremleri 6 yıl saçını yıkamadı

Yok artık okadarda değil,leş gibi kokar insan, tamam saçımızdaki yağ önem taşıyor. ama 1 hafta saçı kirli tutmak beslenmesi için yeterli, 6 yıl ben öyle kesinlikle duramam, kaşıntıdan ölürüm ,ama saçı güzel uzatır.besleniyor saç kökler,i o konuda katılırım sağlıklı olacağına hiç şüphem yok, şöyle düşünün, sakın yanlış anlamayın bu söylediğimi ,ama bitkilere gübre konulduğunda nasıl hızlı büyüyorsa,saçta kirlenince bitki gibi canlanıyor ama ben temiz ve bakımlı olunmasınını tavsiye ederim.misgibi şampuan kullanmak varken, boşverin bunları arkadaşlar, bu çok abartı 6 yıl ne demek:KK6:

Bu ne Ayy ben banyoya girip şampuanın bitmiş olduğunu görüp kalan azcık şampuanla banyo yaptığımda dahi kendimi saçımı yıkanmış gibi hissetmiyorum da birde böyle olsa ıyyyyy yani

Şampuansız Saç Nasıl Yıkanır? İşte Resimli Anlatımla No Poo Yöntemi
index.php

biz saçımızı sürekli kimyasala maruz bıraktığımız için bizim saçlarımız 1 haftada yağlanır kokar kötü görünür ama bu kadın 6 yıldır saçlarına kimyasal birşey değdirmiyor saç artık alışmıştır ve sadece su ile temizlenembiliyor diye düşünüyorum ben.. sonuçta bizm saçlarımızı da yağlandıran döken kepeklendiren hep şampuanlar bir de öyle düşünmek lazım

İyide suda da klor var sonuçta..??
mesajınız bana mı bilmiyorum ama cevaplamak geldi içimden :) klor kimyasala göre daha hafif kalıyor.. yada benim yaşadığım şehirde sular daha az klorlu yani ben hiç klorlu sudan dert yandığımı hatırlamıyorum ama bu şampuanlar ömrümü yedi

mesajınız bana mı bilmiyorum ama cevaplamak geldi içimden :) klor kimyasala göre daha hafif kalıyor.. yada benim yaşadığım şehirde sular daha az klorlu yani ben hiç klorlu sudan dert yandığımı hatırlamıyorum ama bu şampuanlar ömrümü yedi
Genel olarak yazmistim ama olsun bilgilenmis oluruz :) klorlu su saci sertlestiriyo benim bulundugum yerde klorlu su cok fazla vallahi karbonatmis sirkeymis pek ugrasacagimi sanmiyorum :) bende saclarimi kopurtmeden temizlendigini hissedemem ki :)

bende bunu bi kaç kez denemiştim ama saç yapım zaten yağlı bu şekilde hiç yağdanda arındıramayınca pes etmek zorunda kalmıştım :) artık gittiği yere kadar şampuanlarla idare edicem bakalım :)

X