- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
Daha iç açıcı bir konu paylaşsalar olmaz mıydı
Konuyu okunca banyoya gidip köpürte köpürte saç yıkayasım geldi
saç diplerime doğru ohh ohh köpürt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha iç açıcı bir konu paylaşsalar olmaz mıydı
6 yıl yıkanmadı saç anladım da bu kadın kendinide mi yıkamadı
saç diplerime doğru ohh ohh köpürt
Aynen ya şimdi gidip banyo yapıcağım ben de böyle bol bol şampuanlı.Daha iç açıcı bir konu paylaşsalar olmaz mıydı
Aynen ya şimdi gidip banyo yapıcağım ben de tam da böyle bol bol şampuanlı.
Bir de genelde no poocular saçlarını soda ve sirkeye yıkarlar bu pasaklı kadın hiçbir şey sürmemiş. Allah ıslah etsin.
Elma sirkesi durulandığı için kokmuyor ama, şampuan kullanmayıp saç boyamak hangi aklın ürünüdür bilemedim.no-poo diye bir akım bunlar saçlarını yıkıyorlar fakat su karbonatlı su ve sirke kullanıyorlar yani sadece şampuan yok. ama saçlarının after/before fotoğraflarını koymuşlar ben bir fark göremedim. çoğununda saçı boyalı yıkamayacak kadar hassaslar ama boyuyorlar:) bide sirke kokar ıyyy. en iyisi organik şampuan..
ben ballı zeytinyağı maskesi yapıyorum hemde güzel kokuyor daha iyi bence :)Elma sirkesi durulandığı için kokmuyor ama, şampuan kullanmayıp saç boyamak hangi aklın ürünüdür bilemedim.
ben ballı zeytinyağı maskesi yapıyorum hemde güzel kokuyor daha iyi bence :)
kıııızzzzzz sonuçlarını muhakkak paylaş bizlerleeeeegayet mantıklı , no poo hareketi deniyormuş, sadece suyla saçlar yıkanıyor, ekonomik olarak ta rahatlatır insanı sadece bir ay dişinimizi sıkmak gerekiyormuş benim aklıma yattı şahsen, deniycem.
ayyy yok canım ya dün akşam girdim banyoya şampuan bana baktı ben ona baktım en son dayanamadım ohh köpürttüm güzelce yıkadım :) uğraşamam onlakıııızzzzzz sonuçlarını muhakkak paylaş bizlerleeeee
ayyy bende merak ettiydim. Neyse deneyen olursa ondan dinleriz artık :)ayyy yok canım ya dün akşam girdim banyoya şampuan bana baktı ben ona baktım en son dayanamadım ohh köpürttüm güzelce yıkadım :) uğraşamam onla
Karbonat ve sirkeyi bir çok temizlik alanında duymuşluğum ve kullanmışlığım var ama saçta ilk defa duydum. Denemek görmek gerek.ben ay iğrenç bitlenir denecek bir durum göremiyorum. eskiden şampuan mı varmış. zira bit aslında temiz saça gelir.
bu yöntemde saç sadece suyla değil de karbonatla yıkanıyor. ben 3 ay kadar denedim sadece elma sirkesi kullanmadığımdan saçlarımın uçları kuruyunca bıraktım.
karbonatla gerçekten şampuanla yıkamış gibi gıcır gıcır oluyor saç. ben ilk denediğimde yağlı girip yağlı çıkacağımı sandım.
tekrar başlamayı düşünüyorum fakat uçlarına elma sirkesini aksatmadan.
ayrıca kuru saçlar için uygun olmadığını düşünüyorum bu yöntemin. ama ince telli çabuk yağlanan saçlar için hem yağlanma süresi uzuyor hem de hacim veriyor.
kullandığımız şampuanlar ne kadar kaliteli olursa olsun deterjandan farkları yok.