Bebek Beslenmesi 6 yaşındaki oğlum ve anormal iştahsızlığı...lütfen fikir verin bana

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

elif32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
194
2
118
47
Diğer
kızlar benim oğlum 11/10/2003 doğumlu bu sene birinci sınıfa başlayacak ama o kadar iştahsızki her yolu denedim ama yemiyo kilosuda oldukça zayıf bana önereceğiniz bir şurup yada yöntem varmı lütfen yardımcı olun babasıda benden çok üzülüyor bu yaşına kadar domates salatalık erik kavun karpuz üzüm şeftali armut elma hiçbişey yemezmi bi çocuk ben artık kafayı yiycem valla yardımlarınzı bekliyorum

Allah yardımcın olsun iştahsız çocuk çok zor .benimde oğlum iştahsız bütün gün yemek verme aramaz.Dr.la konuştum üstüne gitmeyin dedi.şurup vermedi.abur cuburdan uzak durun dedi ki ben çok dikkat ederim cips falan yedirmem.ama bazen diyorum ki yesinde bunu yesin o duruma geliyorum.bir ara düzelir gibi oluyor ama genelde iştahsız.oğlumun zayıf olmasına üzülüyorum.yemesi içinde elimden geleni yapıyorum.vimin c diye bir şurup kullandım bir ara ama işe yaramadı.siz en iyisi bir dr.a götürüp fikir alın.

eşim oğluma vermem için arı poleni arı sütü bal(kavanozun üstünde böyle yazıyor)almıştı.oğlum küçük olduğu için yediremedim benim yeğenimde iştahsız bir çocuktu ablama yedirmesini söyledim her sabah bir tatlı kaşığı yedirdi ve balı yedikten sonra iştahının açıldığını söyledi sizde bir deneyin isterseniz bal sonuçta bir zararıda olmaz eğer bu karışımı bulamazsanız sadece arı polenini deneyin

arkadaşım seni en iyi ben anlayabilirim heralde.benimde 5 yaşına yeni giren bir kızım var ve senin oğlundan bi farkı yok. ne denediysem de olmadı.ama seven seas adında bir nevi balık yağı na başladım . ve özellikle boyunun uzamasında çok yardımcı olduğunu gördüm .ayrıca bağışıklık sistemini de güçlendirdiği için daha az hastalanmaya başladı .hastalansada daha hafif geçmesini sağlıyo.bide bunu dene bakalım .unutmaki beterin beteri var. çok şükür gene sağlıklı lar...

canım 1 yaşında kızım var ve ben de doğduğundan beri çekiyorum umarım bu kadar uzun süreli çekmem ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

benim oğlumda 6 yaşında bu sene anaokul aynı dert bendede var oğlum çok iştahsız bundan 1 sene önce 2 ilaç kullndım ilaç ismi verilmiyormuş galiba eczaneye iştah açıcı dersen zaten benim kullandıklrımı sayar biri 4 lira biri 25 falan ama ikiside iyi gelmişti ben obez olur diye korktum kestim am atekrar dedinicem inş yardımcı olmuşumdur opuyorumnanaktan

Canım...iştah şurubu pekte ilaç ismi sayılmaz..ama özelden yazabilirsin heralde...inan ki çok sevaba gireceksindir...
Üzüntüden kahroluyoruz..hiçbirşey yemiyor...bağışıklık iyice çöktü..durmadan ateşleniyor..vallahi küçücük kaldı..20 aylık ama 9 kilo.Lütfen yardımcı ol.
Teşekkürler.

Ah ah benimde yiyen oğlum yemez oldu ne yapacağımı şaşırdım.Neyki o ilaç bizde alalım.

benim kızım 25 aylık
doğuştan beri yemek yemiyor
iştahsız demek çok hafif kalır
yemek yemeyi reddediyor resmen
ne beslenme uzmanı kaldı ne gastroentroloğu ne üroloğu...
hiç bir şey değişmiyor...ailecek çöktük psikolojik olarak
ne yapacağımızı bilemez durmdayız....
her türlü vitamini, destek mamayı, hatta allerji ilacını kullandık (bazı alerji ilaçları yan etki olarak iştah açabiliyor)
oturup ağlıyorum bazen sinirden...
ooof of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…