6 yaşında oğlum var.uzun zamandır okulla ilgili sorunlar yaşıyorduk götürdüğüm her doktor özel gereksinimli olduğunu soyledi atipik otizm dediler rehabilitasyon merkezinde eğitime başladık.doktor şurup yazmıştı abilify fakat ben kullanma konusunda tereddüt etmiştim kullanmadım rehabilitasyon merkezinde ki eğitimi artırdim raporsuz bir şekilde.ilerleme gösterdi daha sonra rehabilitasyon merkezinde ki öğretmenleri gölge öğretmenli okula yazdirsaniz iyi olur gelişimi açısından dediler bende yazdırdım.Tabi okulda arkadaşlarının arasında uyumsuzluk yaşadı oturmadı yapmadı bir şeye katılmak istemedi arkadaşlarına vurdu sürekli şikayet anlicaginiz.Allahdan okul ve yetkilileri aileler anlayış gösterdi.Bende uzun uzun düşünerek başka bir doktora goturme kararı aldım bendeki soru işaretleri bitirsin diye götürdüm anlattım çocuğumu da gördü şurup kullanamadik dedim kararsız kaldım dedi.Atipik otizm tanısı koyamam dedi çünkü taklit ediyor falan filan kendi dilinde anlattı.Dikkatini hareketlerini kisitlayamadigi için aykırı davranışlar yapıyor dedi concerta yazdı sabahları akşamda risperdal.Ben bu ilaçları kullanmaya başladıktan sonra herşey olumlu anlamda gelişti.Oglum okula mutlu gidiyor arkadaşları mutlu öğretmenler mutlu.Biz ilk ay 18mg kullandık concerta.1 ay sonra 27mg oldu.Ben bu sürecin nasıl ilerleyicigini merak ediyorum.Benim gibi aynı süreci yaşayan insanlardan bilgi almak istiyorum.yardimci olursanız seviniri