- 4 Ağustos 2023
- 945
- 1.298
-
- Konu Sahibi new_yorker
Benim de direkt aklıma o film geldiSizin ciddi yardıma ihtiyacınız var aklıma kevin hakkında konuşmalıyız filmi geldioradada çocuk hep babayla iyidi anneye karşı soğuktu ve baba asla kabul etmiyordu bir sorun olduğunu sonu malum zaten.
Bana da garip geldi. Çocuğu babası psikopat değilse ne kadar doldurabilir ya da ne kadar eleştirirse eleştirsin Bi çocuk anneden bu kadar soğumaz ki. Ben bunun sadece babadan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.Sizin ciddi yardıma ihtiyacınız var aklıma kevin hakkında konuşmalıyız filmi geldioradada çocuk hep babayla iyidi anneye karşı soğuktu ve baba asla kabul etmiyordu bir sorun olduğunu sonu malum zaten.
Benim oğlumda 8 yaş kızları sevmez oynamaz . Ama beni babadan çok sever söyler annem seni opmeden uyuyamam derOglum kizlari da hiç sevmez, kız arkadaşları ile geçinemez aslinda geçinemez demeyeyim hiç muhatap olmuyor kızlar ile. Bazen parkta, havuzda sinif arkadaşları geliyor yanına kızlar ile konusmuyor, oynamiyor. yüzlerine bakmıyor, oralı olmuyor, erkek arkadaslarina karşı öyle degil ama onları çok sever, oynar hemen. esime söylüyorum çok normal bir erkek çocuğu ben de öyle idim, ben de kizlarla konuşmazdım utanırdım diyor
Çocukta gelişim geriliği vs var mı?Evet oğlumla defalarca konuşmaya calistim. Her defasında birey uyduruyor hiç anlamlı cevap almadim, kendi de bilmiyor çünkü, sadece beni istemiyor bunu biliyor. Mesela diyor ki sen çok opuyorsun. Tamam çok öpmeyeceğim diyorum, sevdiğim icin öpüyorum diyorum, ama tabi geçerli sebep degil. Ama gercekten beni istemiyor.
Ay defolsun gitsin ya ne sanıyor kendini, o Kimmiş de eşini beğenmiyor? Bir zamanlar beğenmiş ki evlenmiş sizinle. Kendi çok mu mükemmelmiş ?Yani milyon kez soyledim, karakterine yapismis elestirmek, ozellikle beni elestirmek, bu huyundan vazgeçmiyor. cocuklarin yanında degil, herkesin yanında eleştirir, ona Gore mutlaka eleştirecek birey vardır, bitmez, düzelmez yani birçok huyu degisti, düzeldi ama eleştirisi bitmedi
Sizin bu bakış açınız bana enteresan geliyor. Eminim oğlunuzda sizin iç dünyanızı hissediyor.. Belki siz terapi alırsanız evladınızın da size duyguları değişecektir.Oglum kizlari da hiç sevmez, kız arkadaşları ile geçinemez aslinda geçinemez demeyeyim hiç muhatap olmuyor kızlar ile. Bazen parkta, havuzda sinif arkadaşları geliyor yanına kızlar ile konusmuyor, oynamiyor. yüzlerine bakmıyor, oralı olmuyor, erkek arkadaslarina karşı öyle degil ama onları çok sever, oynar hemen. esime söylüyorum çok normal bir erkek çocuğu ben de öyle idim, ben de kizlarla konuşmazdım utanırdım diyor
Maalesef istenmeyen çocuklarda doğum haritasında Venüs ters s olur ve çocukta aidiyet duygusu olmaz kendini ait hissetmez bilinçaltı yapmalısınızBen çok zamansız ve kotu bir donemimizde ogluma süpriz hamile kaldım, kabullenmem uzun surdu. Ama doğduğu sn den itibaren çok iyiydik ve bebeklikte bana duskundu. Sonra tabi 2,5 yaşında emmeyi bırakmakla birlikte benden uzak babaya yakin olmaya başladı. Artık son iki senede tüm iyiliklerime, yakinliklarima, onu çok sevmeme rağmen oglum beni asla istemiyor. Daha da büyümeden oğlumla saglikli bir bağ kurmak istiyorum
Merhaba,
Lütfen konumu cocuk bölümüne tasimayin çünkü gercekten hem dertleşmek hem de kalici olacak çözümler bulmak istiyorum.
Oglum ile Bebek iken iyiydik, esimle de benle de iyiydi. Sonra cocuk asiri derecede babaya düşkün olmaya başladı. Sürekli babasını istiyor, babası ile uyuyor, babası ile konuşuyor, babasının dediğini yapıyor. Baslarda çok umursamadım ikimizi de sever zamanla dedim. artık iki yıldır kesinlikle beni istemiyor, ben Yanina gidince tekme atıyor, yumruk atıyor, gitttttt babam gelsin diyor.
Bu ara geceleri uyanmaya başladı, baba diye bagiriyor, ben de birkaç defa gittim yanina sen git baba gelsin diyor, hatta az önce o kadar bagirip tepindi ki uyku sersemi bi kafa vurdu, burnum kanadı, yatağı kan oldu. ben ne yaptın, canimi yaktın, burnumu kanattin dedim lavaboya koştum, geldim geri, buna rağmen hala bagiriyor gittttt istemiyorum babami istiyorum diye.
Esim iyi ve ilgili baba ama yeri gelince kızar da. Ben elimden geldigi kadar ilgiliyim, calismiyorum, beraber vakit geçiriyoruz, esim de çok yogun calismiyor hani öyle ozluyor durumları olmuyor. Simariklik, Özlem vs degil cocuk resmen beni istemiyor, çok net istemiyor. Esim yokken de bana çok yakin degil, ailede tek sevmediği benim hatta. Ilgisiz, sevgisiz, kızan, bağıran anne degilim asla. Benimle bag kurmadı oglum.
Bu konuda tecrübeniz var mi? Oğlumla bag kurmak istiyorum vakit çok da geç olmadan, beni de sevip istemesini istiyorum.
Bu arada sabah esimle konustum ise gitmeden önce. Oglum gece seni istedi, ben gidince de kafa attı, burnumu kanatta dedim. Artık canıma tak etti dedim. Sen sürekli çocukların yanında beni eleştirip, kucuk düşürüyorsun dedim. Ne alaka millet karisini dövüyor bile ama cocuklar annesini hep sever, ister bu mu bahanen dedi. Saçma bir sebep bulmuşsun onun yerine cocukla vakit gecir, oyun oyuna dedi. Ben cocukla ilgiliyim bunu sen de biliyorsun dedim, demek ki daha çok ilgilenmen lazım, saçma bahaneler cikarma vs dedi. Zaten asla kendine bakan yonunu kabul etmez, etmedi de.
Cocuk neden bu ayrıma girer ki? Cocuk dediğin annesini sever gercekten de bir de ben iyiyim ogluma karşı
Bence onu yeniden sevdirme yontemine girin. ona oduller koyup cikolata vs. YAda oyuncaklar alip kendinize baglayin. ANne olarak babadan cok sizi goren cocuklar genelde oyle oluyor .. BEn cocuk anaokulunda calismistim orda da vardi annesine karsi git gelme diyen cocuklar ve babam gelsin diyenler. Sİz en iyisi onun suyuna gidin . sevdiginizi hissettirin degerli oglum gbisindenMerhaba,
Lütfen konumu cocuk bölümüne tasimayin çünkü gercekten hem dertleşmek hem de kalici olacak çözümler bulmak istiyorum.
Oglum ile Bebek iken iyiydik, esimle de benle de iyiydi. Sonra cocuk asiri derecede babaya düşkün olmaya başladı. Sürekli babasını istiyor, babası ile uyuyor, babası ile konuşuyor, babasının dediğini yapıyor. Baslarda çok umursamadım ikimizi de sever zamanla dedim. artık iki yıldır kesinlikle beni istemiyor, ben Yanina gidince tekme atıyor, yumruk atıyor, gitttttt babam gelsin diyor.
Bu ara geceleri uyanmaya başladı, baba diye bagiriyor, ben de birkaç defa gittim yanina sen git baba gelsin diyor, hatta az önce o kadar bagirip tepindi ki uyku sersemi bi kafa vurdu, burnum kanadı, yatağı kan oldu. ben ne yaptın, canimi yaktın, burnumu kanattin dedim lavaboya koştum, geldim geri, buna rağmen hala bagiriyor gittttt istemiyorum babami istiyorum diye.
Esim iyi ve ilgili baba ama yeri gelince kızar da. Ben elimden geldigi kadar ilgiliyim, calismiyorum, beraber vakit geçiriyoruz, esim de çok yogun calismiyor hani öyle ozluyor durumları olmuyor. Simariklik, Özlem vs degil cocuk resmen beni istemiyor, çok net istemiyor. Esim yokken de bana çok yakin degil, ailede tek sevmediği benim hatta. Ilgisiz, sevgisiz, kızan, bağıran anne degilim asla. Benimle bag kurmadı oglum.
Bu konuda tecrübeniz var mi? Oğlumla bag kurmak istiyorum vakit çok da geç olmadan, beni de sevip istemesini istiyorum.
Hatasini hemen kabul edip özür dilemesini mi bekliyordunuz? Öyle biri olsa çocukların yanında asagilamazdi şimdiye kadar. Siz hemen kendinizi savunmaya gecmissiniz. Desenize erkek çocuk babayı rol model alıyor eleştireceksen çocukların yanında eleştirme. çocuklara da saygın yok. vs. diye... patronun yanında tartisir eleştirir miydi yoksa bir yalnız kalalım da öyle mi tartisayim derdi.Bu arada sabah esimle konustum ise gitmeden önce. Oglum gece seni istedi, ben gidince de kafa attı, burnumu kanatta dedim. Artık canıma tak etti dedim. Sen sürekli çocukların yanında beni eleştirip, kucuk düşürüyorsun dedim. Ne alaka millet karisini dövüyor bile ama cocuklar annesini hep sever, ister bu mu bahanen dedi. Saçma bir sebep bulmuşsun onun yerine cocukla vakit gecir, oyun oyuna dedi. Ben cocukla ilgiliyim bunu sen de biliyorsun dedim, demek ki daha çok ilgilenmen lazım, saçma bahaneler cikarma vs dedi. Zaten asla kendine bakan yonunu kabul etmez, etmedi de.
Cocuk neden bu ayrıma girer ki? Cocuk dediğin annesini sever gercekten de bir de ben iyiyim ogluma karşı
Valla annemin. Özellikle ben hastayken hastalığa asla tahammül edemediği icin, sert tutumlarından igne bile vurulsam baba diye ağlardm.Merhaba,