6 yaşındaki kızını hala emziriyor!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
6 yaşındaki kızını hala emziriyor!
Maha Al Musa isimli kadın kızı bu sene 7 yaşında basacak olmasına rağmen onu hala emziriyor ve tartışmalara neden oluyor.

52 yaşındaki aktivist Maha Al Musa, üçüncü çocuğunu 46 yaşındayken doğurmuş ve kızı 6 yaşına gelmiş olmasına rağmen hala emzirmesiyle tanınıyor.
Emzirmekten şikayetçi olmadığını ve kızı ne zaman isterse o zaman bırakacağını söyleyen Maha, 10 yaşındayken bile emmek isterse karşı çıkmayacağını belirtiyor
Bu yıl 7 yaşına basan kızı Aminah'ı sabahları ve akşamları emziren Maha, bu tercihinden pişman olmadığını dile getiriyor.

http://www.milliyet.com.tr/6-yasindaki-kizini-hala-emziriyor--pembenar-galeri-cocuk-2064142/?PAGE=2

1,5 yaşından sonra bebekler memeyle oynuyo resmen keyfine ağız alışkanlığı bana 2 bile çok geliyor yani ki 6 anormal

1,5 yaşından sonra bebekler memeyle oynuyo resmen keyfine ağız alışkanlığı bana 2 bile çok geliyor yani ki 6 anormal

Ben küçükken bizim akranımız 5 yaşında bir tane çocuk vardı misafirliğe gelmişlerdi

çocuk annesine meme diye tutturdu annesi de emzirdi ben şok

başka bir zamanda yine aynı yaşlardaki bir çocuğu emerken görmüştün büyük travma yaşamıştım buda ne böyle diye

Bizim mert hic oyle seyler yapmaz dimi :)

Ben benimkini 2,5 a kadar emzirdim yeni bıraktık 2-3 ay oluyor öyle zor bıraktı ki ama bıraktı şükür
Akılları erince çok zor oluyor gercekten

Bırde küçükken emmek istemiyorlar buyunce de bırakmak

Bütün enerjımı cekıyor gıbı geliyorlardı bana

Rahat edersin şimdi yüzün gözün ışıldar saçına başına renk gelir daha az hasta olursun

Yanı bana öyle olmustu

yok ya bu daha doğduğu gün deli gibi emmek istiyordu hep karnı açtı

1 yaşından sonra tiryaki oldu çay kahve niyetine içiyordu doymak için değil yani

evet emzirmek belli bir zamandan sonra çok zor gerçekten ne uyku ne birşey berbat perişan oluyor insan bitkin

2.yi doğurursam 2. yaşına bir kaç ay varken belki de daha erken bıraktırırım herhalde

mert gibi inat yaparsa çok zor olur yine

Ya ne güzel valla maşallah ona

Benımkıler hıc ıstemedıler zorla emzırdım

Sonrada zorla bıraktırdım

Aynen öyle uykusuzluk çok kötü bıtde gece emmeye uyandıkları için kendi düzenleride olmuyor

Ek gıda da fazla almıyorlar memeye guvendıklerı için

Sokakta ısteme huylarıda var

Gömlek düğmesi açmaya çalısmak gibi

Bu arada Allah bağışlasın kuzunu

Rabbım uzun hayırlı ömürler versin onlara

kadın 52 yaşında bu arada, acaba emzirmesi menapoza girmesine engel oluyor olabilir mi, ya da kendini böyle daha genç hissediyordur, çocuk için böyle bişey yaptığına kesinlikle inanmıyorum

aynen aynen o çok fena markette açmaya çalışmıştı bir kaç defa anne meme diye bağırıyor yerin dibine girmiştim

kadın 52 yaşında bu arada, acaba emzirmesi menapoza girmesine engel oluyor olabilir mi, ya da kendini böyle daha genç hissediyordur, çocuk için böyle bişey yaptığına kesinlikle inanmıyorum
Aslında emzırmek adet düzeni bozmuyor mu

Vajınal kurulukta yapıyor diye okumustum

Yasıda var onun bol vıtamınede ihtiyacı var

Bence herseyın fazlası zarar

Emzirmek vücut için yorucu bır işlem gercekten

evet altında birşey olabilir yoksa 52 yaşında teyze neden bu eziyeti çeksin ki

bunun bizim şehirlerde olduğunu düşünsenize, ne dalga geçerler çocukla okulda, ilkokul 2. sınıfa gidiyor olacak tr de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…