Evet bır kaç kişi tanıyorum öyle5 yaşına kadar emzirenler çokta bu da çok abartılı olmuş 7 yaş
1,5 yaşından sonra bebekler memeyle oynuyo resmen keyfine ağız alışkanlığıbana 2 bile çok geliyor yani ki 6 anormal
Acaba okulda hazir sut iciyor mu yada ogle aralarinda annesi kizini emzirmeye okula mi geliyor ki.. merak ettim :)1,5 yaşından sonra bebekler memeyle oynuyo resmen keyfine ağız alışkanlığıbana 2 bile çok geliyor yani ki 6 anormal
Bizim mert hic oyle seyler yapmaz dimi :)Ben küçükken bizim akranımız 5 yaşında bir tane çocuk vardı misafirliğe gelmişlerdi
çocuk annesine meme diye tutturdu annesi de emzirdi ben şok
başka bir zamanda yine aynı yaşlardaki bir çocuğu emerken görmüştün büyük travma yaşamıştım buda ne böyle diye
Ben benimkini 2,5 a kadar emzirdim yeni bıraktık 2-3 ay oluyor öyle zor bıraktı ki ama bıraktı şükürEvet bır kaç kişi tanıyorum öyle
Ama 2 bile çok geliyor bana
7 ne ya
yok bıraktı o 3 ay oluyor ama zor bıraktıBizim mert hic oyle seyler yapmaz dimi :)
Akılları erince çok zor oluyor gercektenBen benimkini 2,5 a kadar emzirdim yeni bıraktık 2-3 ay oluyor öyle zor bıraktı ki ama bıraktı şükür
Akılları erince çok zor oluyor gercekten
Bırde küçükken emmek istemiyorlar buyunce de bırakmak
Bütün enerjımı cekıyor gıbı geliyorlardı bana
Rahat edersin şimdi yüzün gözün ışıldar saçına başına renk gelir daha az hasta olursun
Yanı bana öyle olmustu
Ya ne güzel valla maşallah onayok ya bu daha doğduğu gün deli gibi emmek istiyordu hep karnı açtı
1 yaşından sonra tiryaki oldu çay kahve niyetine içiyordu doymak için değil yani
evet emzirmek belli bir zamandan sonra çok zor gerçekten ne uyku ne birşey berbat perişan oluyor insan bitkin
2.yi doğurursam 2. yaşına bir kaç ay varken belki de daha erken bıraktırırım herhalde
mert gibi inat yaparsa çok zor olur yine
aynen aynen o çok fena markette açmaya çalışmıştı bir kaç defa anne meme diye bağırıyor yerin dibine girmiştimYa ne güzel valla maşallah ona
Benımkıler hıc ıstemedıler zorla emzırdım
Sonrada zorla bıraktırdım
Aynen öyle uykusuzluk çok kötü bıtde gece emmeye uyandıkları için kendi düzenleride olmuyor
Ek gıda da fazla almıyorlar memeye guvendıklerı için
Sokakta ısteme huylarıda var
Gömlek düğmesi açmaya çalısmak gibi
Bu arada Allah bağışlasın kuzunu
Rabbım uzun hayırlı ömürler versin onlara
Aslında emzırmek adet düzeni bozmuyor mukadın 52 yaşında bu arada, acaba emzirmesi menapoza girmesine engel oluyor olabilir mi, ya da kendini böyle daha genç hissediyordur, çocuk için böyle bişey yaptığına kesinlikle inanmıyorum
evet altında birşey olabilir yoksa 52 yaşında teyze neden bu eziyeti çeksin kikadın 52 yaşında bu arada, acaba emzirmesi menapoza girmesine engel oluyor olabilir mi, ya da kendini böyle daha genç hissediyordur, çocuk için böyle bişey yaptığına kesinlikle inanmıyorum