- 5 Kasım 2014
- 131
- 14
- 48
- 41
- Konu Sahibi annelikzoris
Güncellllll............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takas için geri dönüş yapmadınız ?
Ya evet kusura bakmayın bebeğim var çok giremiyorum sayfanızı inceleyemedim. . Bakınca görüşürüz inşallah. .Takas için geri dönüş yapmadınız ?
İhtiyacınız bişey varsa belki elimde olabilirYa evet kusura bakmayın bebeğim var çok giremiyorum sayfanızı inceleyemedim. . Bakınca görüşürüz inşallah. .
4-5 yaş. 100 lira.. Biraz pahalı gelebilir ama etiketini bu sebeple özellikle çektim. . Internetten fiyat araştırabilirsiniz. . Ben de bu markanın modellerini internette görmüştüm, çok beğendim. .Sıradan bişey almak istemediğim için de baya bi arayıp bulmuş ve oldukça pahalıya almıştım. . Bir kere giyildi. Hiçbir yerinde hiçbir sıkıntısı yok..Bu gelinliğin fiyati nedir aceba ve kac yaş
Ben aldım yarın gelir tahminimSATILDI...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O gelinliğe bayıldım ben keşke kızım büyük olsa alırdım fiyatıda pahalı değil kaliteli olduğu belli[/QUOTE
Teşekkür ederim.. Şimdiki çocuklar çok şanslı... Onların yerinde olmak vardı.. Hamile hamile az gezmemiştim bu gelinliği bulabilmek için. .
Bugün gelmiştir diye düşünüyordum. .Ben aldım yarın gelir tahminim![]()