• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 YASİNDA KIZ ÇOCUĞUNDA TAŞ DÜŞÜRMEK NORMAL MI

Dertlibirkiz2001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2022
15
1
1
23
Merhaba hanımlar benim 6 yasinda bir kız kardeşim var son bir haftadır idrar yaparken zorlanıyordu dün şiddetli karın ağrısı ile hastaneye acile götürdük idrar kan ve film çekildi. Doktor taş ile kum arası bisey dedi bir ağrı kesici serum verdi ve bol su içmesini başka birsey yapamayacaklarıni soyledi. Eve geldik ama kardeşim dün ve bugünden beri sadece kusup uyuyor ağrı kesici calpol veriyoruz aradan yarım saat geçiyor kusuyor tekrar uyuyor hiç yataktan kalkmıyor ağzına bir lokma bisey sokmuyor abur cubur meyve yemek hicbisey istemiyor yaşayanlar bu süreci anlatabilir mi uzun yazdım özür diliyorum korkuyorum açıkçası

Çok geçmiş olsun hiç bir fikrim yok. Konunuz üste çıksın diye yazıyorum. Ayrıca başka bir doktora götürün çocuk çok sıvı kaybediyor kusunca.

merhaba yani biz büyükler zor dayanıyoruz küçücük çocuk nasıl dayansın acıya ..Allah şifa versin ama kusuyorsa iyi değil yüksek enfeksiyon kanda çıkabilir hastaneye yatırmanız lazım titreme ateş soğuk terleme gibi şeyler eşlik ediyorsa tehlikeli yani o böbrek taş öyle duramaz en azından hastanede yatılı kalsın ağrısı sancısı azaltılsın ilaçlarla, parol ve ibuprofen vermeyin ağrıyı şiddetlendirir!! Bu gibi ağrı kesiciler direk böbreği hedef alıyor taş büyükse lazer ile kırıp almalılar Altan girip nerden bukadar biliyorsun dersen Eşim der susarım 🥹🧿🙏🏼 Allah şifa versin ama böbrek dayanılacak ağrı değil ve 2.iç en önemli organ kam akışı ve idrar yollarından dolayı

merhaba yani biz büyükler zor dayanıyoruz küçücük çocuk nasıl dayansın acıya ..Allah şifa versin ama kusuyorsa iyi değil yüksek enfeksiyon kanda çıkabilir hastaneye yatırmanız lazım titreme ateş soğuk terleme gibi şeyler eşlik ediyorsa tehlikeli yani o böbrek taş öyle duramaz en azından hastanede yatılı kalsın ağrısı sancısı azaltılsın ilaçlarla, parol ve ibuprofen vermeyin ağrıyı şiddetlendirir!! Bu gibi ağrı kesiciler direk böbreği hedef alıyor taş büyükse lazer ile kırıp almalılar Altan girip nerden bukadar biliyorsun dersen Eşim der susarım 🥹🧿🙏🏼 Allah şifa versin ama böbrek dayanılacak ağrı değil ve 2.iç en önemli organ kam akışı ve idrar yollarından dolayı
Çok teşekkür ederim ateşi ve titremesi yok birazdan tekrar gideceğiz hastaneye umarım iyileşir artık 😓

İnşallah canım haber et merak ederim walla 🙏🏼🧿
Şimdi geldik hastaneden bir serum verip gönderdiler kum döküyor sadece diyorlar serum ağrısına hiç etki etmedi hâlâ uyuyor ve birsey yiyip içmiyor yarın özel hastaneye goturucez galiba annem ağlamaktan helak oldu vallahi bende soğukkanlı durmaya çalışıyorum ama insan korkuyor

Şimdi geldik hastaneden bir serum verip gönderdiler kum döküyor sadece diyorlar serum ağrısına hiç etki etmedi hâlâ uyuyor ve birsey yiyip içmiyor yarın özel hastaneye goturucez galiba annem ağlamaktan helak oldu vallahi bende soğukkanlı durmaya çalışıyorum ama insan korkuyor
Tatlım çok geçmiş olsun umarım sadece kumdur diyer türlü çok zorlanır kuzum bol bol su verin idrar yolunu sürekli yıkasın süzgeç varsa wcde kullandırtın olurda taş yada kum çıkarsa bi bakarsnız yada gösterirsiniz doktora türü nedir neden olur diye ve sana özelden yazdım o ilacı bulursanız şurup halinde verebilirsiniz ağrısını azaltır benimde eşim çok çekti bütün ilaçları ve ne yapmak gerekir nerdeyse ezbere biliyorum ..sizinki biraz farklı hem küçük hemde kız çocuğu Allah açıl şifa versin kuzum benim çok yorulmuştur ağrı çekmenden🥹🙏🏼🧿

Back
X