6 yas süt dişleri

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Hanımlar oglum 6.5 yasında. Bu aksam ekmek ısırırken birden dişi acıdı. Birde baktım alttaki iki ön diş sallanıyor. Sabahtan basım agrıyor karnım agrıyor diyordu. Atesi 37- 37.5.derece. Süt dişinin sallanmasıyla mı ilgili yoksa üşüttümü. Süt dişleri sallanırken ates yapar mı?

Geçmiş olsun kızım 5.5 yaşında bir ay önce iki alt disi çıktı ateş fln olmadı alttaki dişler cikarken biraz huzursuzdu

Daha önce süt dişi düştü mü? Benim kızım da 5.5 yaşında ön alt dişi düşmeden kalıcı dişi çıktı ama ateş falan yapmadı. Pek duymadım. Geçmiş olsun...

Daha önce süt dişi düştü mü? Benim kızım da 5.5 yaşında ön alt dişi düşmeden kalıcı dişi çıktı ama ateş falan yapmadı. Pek duymadım. Geçmiş olsun...
Yok ilk kez dusecek. Sanırım üşüttü bugun. Hava bi serindi bi ates gibi yanıyordu. Esofman ustu gıydırdım sonra cıkarıp yarım kola döndü. Öksürük başladı sımdıde. Ventolinle cortair verdım kesildi. Uyuyo.

Yok ilk kez dusecek. Sanırım üşüttü bugun. Hava bi serindi bi ates gibi yanıyordu. Esofman ustu gıydırdım sonra cıkarıp yarım kola döndü. Öksürük başladı sımdıde. Ventolinle cortair verdım kesildi. Uyuyo.
Çok geçmiş olsun. Zaten salgın var aman dikkat edin benim kız 1 haftadır iyileşmedi. Anaokuluna göndermiyorum.

Back