• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yaş diz ağrısı biii bakın lütfen

ORHANHIRA17

Baldo ve kırık pirinç annesi 😇
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
1.041
550
43
29
Çanakkale / 17
Mehaba kizlarrr
6 ayşında kızım 2 gun once okulda dusmus o gun bisey yoktu yatti kalkti sabah bacagini bukmekte zorlaniyordu yani acıdığını söylüyordu bugün 2. Gün egilirken kalkarken otururken yani dizini bukercen canının acidiğını söylüyor. Esime soyledim büyüyor ondan agriyordur dedi😒 anam bilen biri bisey desin gorunurde hic bisey yok dizinde dokumdugum zaman da acimadigini söylüyor.

Normalde evet büyürken diz ağrısı normal ama bu düştükten sonra olduğu için bi ortopediye gostermekte fayda var. Benim dizlerimde kas gelismemisliginden kaynaklı bir problem vardı mesela doğuştan. Dizim çıkardı yere duserdim sonra bikac gün diz agrisi çekerdim siserdi. Hep dustugum için çıkıyor, şişiyor zannettiler ama sonradan bu problemi farkettiler. Diz önemli, bir ortopediye görünün derim nolur nolmaz

Normalde evet büyürken diz ağrısı normal ama bu düştükten sonra olduğu için bi ortopediye gostermekte fayda var. Benim dizlerimde kas gelismemisliginden kaynaklı bir problem vardı mesela doğuştan. Dizim çıkardı yere duserdim sonra bikac gün diz agrisi çekerdim siserdi. Hep dustugum için çıkıyor, şişiyor zannettiler ama sonradan bu problemi farkettiler. Diz önemli, bir ortopediye görünün derim nolur nolmaz
Sana da çok gecmis olsun. Geri dönüşlerin icin tesekkur ederim. Şuan koydeyiz biz merkezde randevu zor iş ama yarin bi saglik ocagina soracagim.

Allah askina bir darbe sonucu olan agriyi buyume agrisina nasil bagladiniz. Ustelik bukemiyor diyorsunuz. Cocugu doktora götürsenize

Allah askina bir darbe sonucu olan agriyi buyume agrisina nasil bagladiniz. Ustelik bukemiyor diyorsunuz. Cocugu doktora götürsenize
Kız ben bağlamadım buyume agrisi olduguna gram inanmiyorum zaten. Sadece sabah aile hekimine bi gidecegim ordan hastaneye gecebilirim. Ne olmus olabilir diye bi danismak istedim.

Back