6 yaş çocukta bademcik iltihabı

tokat3460

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
20
7
1
31
Kızlar iyi günler.. 6 yaşında oğlum boğaz enfeksiyonu oldu bademcikleri sis bu ara çok ilaç kullandık en son ishal ve kusma yaşadı şimdi bademcikleri şişti yutkunamiyor antibiyotik kullanmak istemiyorum açıkçası evde yapacağım neler önerirsiniz ıhlamur vb çayları da içmek istemiyor zorluyorum biraz.. Bu konuda kesin evde denenmiş bilgileriniz varmı? ayrıca bende de oldu ve 18 haftalık hamileyim sirkeli su ile gargara yapıyorum.. Önerileri bekliyorum.

Çocuğu doktora götürüp ne veririrse onu kullanmalısınız sonra ciğerlerine inerse , boğazından aşağı enfeksiyon yürürse çocukcağıza çektireceksiniz yok yere

Benim oğlum çok sık hasta olur. Hasta olacağını anladığım zaman hemen tavuk suyu çorba iciririm. Umca diye bir ilaç var eczanede aslında ilaç değil bağışıklık ile ilgili hemen 1 günde kendine getiriyor benim oğlumu, meyve sıkıp iciririm. Ben de sürekli antibiyotik kullanmayı sevmiyorum son ana kadar kendi çabamla geçiriyoruz

Öneriler için teşekkürler, bol sıvı ve tavuk suyu içiyoruz bizde biraz daha iyi tabi daha kötü olsa Dr a giderim fakat sadece bademcik sis ates vb yok teşekkürler

Merhaba 4 yasinda kizimda surekli bogaz enfeksiyonu geciriyor enfeksiyinla birlikte ayak bilekleri sisiyor romatolojiye göturdum yarin yine gidicez henuz romatizma teshisi konmadi viral enfeksiyona bagli eklem sisligi ama ilerisi icin korkuyorum varmi boyle basina gelen aylik koruyucu igne yapiliyormus bunun icin doktora bunu soylicem cunku cok kucuk kendini koruyamiyor kreşte surekli hasta 1 hafta gidiyorsa 3 hafta gitmiyor bogaz enfeksiyonundan eklemine vurmasi cok canimi sıkıyor

Aylık iğne değil de bize 3 doz iğne verdi bağışıklık sistemi için her ay onu vurulacagiz 2 doz kaldı

Aylık iğne değil de bize 3 doz iğne verdi bağışıklık sistemi için her ay onu vurulacagiz 2 doz kaldı
Merhaba romatoloji uzmani takibindeyiz romatizma diyemem dedi sadece eklem sismesiyle boyle bir teshis koyamam romatizma dersek kortizonlu ilaclarla agir tedaviler gerektirir suan oyle bir durumunuz yok cocukluk cagi hastaligi olabilir gecici olabilir dedi iyilesince sisliklerde iniyor ama bogaz sisince yine oluyor.aylik igne penisilin ignesi agir bir igne suan ona gerek yok o sadece betadan korur dedi.size verilen igne ne acaba birde hangi bolume gittiniz doktora bagisiklik bolumu varmis cocuklarin hasta olmadigi donemde bagisikliklari olculuyormus tedavi uygulaniyormu bilmiyorum romatoloji uzmani gerek yok dedi ama ben yinede olcturucem tabi yazın kışin hic hasta olmadigimiz bir Allahin gunu olmadigi icin

Bizde ramatoloji kontrolündeyiz bizim gözde bir rahatsızlık oldu vücut içerden enfeksiyon üretmiş iğne vuruluyor haftalık o iğne bağışıklığını düşürdüğü için çok hasta oluyordu 3 doz hepatit aşısı verdi bağışıklık sistemi içinde özel kan aldılar ölçtuler bizim düşük cikti

Bu arada bizimde ramatolojik bir durum çıkmadı sadece kontrol altındayız

Bu arada bizimde ramatolojik bir durum çıkmadı sadece kontrol altındayız
Umarim hic birzamanda cikmaz bir arkadasim bi macun onerdi kozalak macunu bu trendyolda 37bin falan yorumu var yesil paket marka soylesem reklam olurmu bilmem z ile basliyor bogaz enfeksiyonuna iyi geldi sanki 1 haftadir kullaniyorum bogaz sisti yine sis ama hafif geciriyor bukez ayni seyin birde sarı paket kakaolu macunu var bagisiklik icinmis onuda aldim ikisinide iciriyorum ne yapacagmi sasirdim cunku bunlardan medet umuyorum ama faydasini goruyorum suan bi arastirin sizde isterseniz

Rabb'im şifasını versin inşallah bizimki ilaçlık malesef evet duymuştum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…