Aylık iğne değil de bize 3 doz iğne verdi bağışıklık sistemi için her ay onu vurulacagiz 2 doz kaldıMerhaba 4 yasinda kizimda surekli bogaz enfeksiyonu geciriyor enfeksiyinla birlikte ayak bilekleri sisiyor romatolojiye göturdum yarin yine gidicez henuz romatizma teshisi konmadi viral enfeksiyona bagli eklem sisligi ama ilerisi icin korkuyorum varmi boyle basina gelen aylik koruyucu igne yapiliyormus bunun icin doktora bunu soylicem cunku cok kucuk kendini koruyamiyor kreşte surekli hasta 1 hafta gidiyorsa 3 hafta gitmiyor bogaz enfeksiyonundan eklemine vurmasi cok canimi sıkıyor
Merhaba romatoloji uzmani takibindeyiz romatizma diyemem dedi sadece eklem sismesiyle boyle bir teshis koyamam romatizma dersek kortizonlu ilaclarla agir tedaviler gerektirir suan oyle bir durumunuz yok cocukluk cagi hastaligi olabilir gecici olabilir dedi iyilesince sisliklerde iniyor ama bogaz sisince yine oluyor.aylik igne penisilin ignesi agir bir igne suan ona gerek yok o sadece betadan korur dedi.size verilen igne ne acaba birde hangi bolume gittiniz doktora bagisiklik bolumu varmis cocuklarin hasta olmadigi donemde bagisikliklari olculuyormus tedavi uygulaniyormu bilmiyorum romatoloji uzmani gerek yok dedi ama ben yinede olcturucem tabi yazın kışin hic hasta olmadigimiz bir Allahin gunu olmadigi icinAylık iğne değil de bize 3 doz iğne verdi bağışıklık sistemi için her ay onu vurulacagiz 2 doz kaldı
Bizde ramatoloji kontrolündeyiz bizim gözde bir rahatsızlık oldu vücut içerden enfeksiyon üretmiş iğne vuruluyor haftalık o iğne bağışıklığını düşürdüğü için çok hasta oluyordu 3 doz hepatit aşısı verdi bağışıklık sistemi içinde özel kan aldılar ölçtuler bizim düşük ciktiMerhaba romatoloji uzmani takibindeyiz romatizma diyemem dedi sadece eklem sismesiyle boyle bir teshis koyamam romatizma dersek kortizonlu ilaclarla agir tedaviler gerektirir suan oyle bir durumunuz yok cocukluk cagi hastaligi olabilir gecici olabilir dedi iyilesince sisliklerde iniyor ama bogaz sisince yine oluyor.aylik igne penisilin ignesi agir bir igne suan ona gerek yok o sadece betadan korur dedi.size verilen igne ne acaba birde hangi bolume gittiniz doktora bagisiklik bolumu varmis cocuklarin hasta olmadigi donemde bagisikliklari olculuyormus tedavi uygulaniyormu bilmiyorum romatoloji uzmani gerek yok dedi ama ben yinede olcturucem tabi yazın kışin hic hasta olmadigimiz bir Allahin gunu olmadigi icin
Bu arada bizimde ramatolojik bir durum çıkmadı sadece kontrol altındayızMerhaba romatoloji uzmani takibindeyiz romatizma diyemem dedi sadece eklem sismesiyle boyle bir teshis koyamam romatizma dersek kortizonlu ilaclarla agir tedaviler gerektirir suan oyle bir durumunuz yok cocukluk cagi hastaligi olabilir gecici olabilir dedi iyilesince sisliklerde iniyor ama bogaz sisince yine oluyor.aylik igne penisilin ignesi agir bir igne suan ona gerek yok o sadece betadan korur dedi.size verilen igne ne acaba birde hangi bolume gittiniz doktora bagisiklik bolumu varmis cocuklarin hasta olmadigi donemde bagisikliklari olculuyormus tedavi uygulaniyormu bilmiyorum romatoloji uzmani gerek yok dedi ama ben yinede olcturucem tabi yazın kışin hic hasta olmadigimiz bir Allahin gunu olmadigi icin
Umarim hic birzamanda cikmaz bir arkadasim bi macun onerdi kozalak macunu bu trendyolda 37bin falan yorumu var yesil paket marka soylesem reklam olurmu bilmem z ile basliyor bogaz enfeksiyonuna iyi geldi sanki 1 haftadir kullaniyorum bogaz sisti yine sis ama hafif geciriyor bukez ayni seyin birde sarı paket kakaolu macunu var bagisiklik icinmis onuda aldim ikisinide iciriyorum ne yapacagmi sasirdim cunku bunlardan medet umuyorum ama faydasini goruyorum suan bi arastirin sizde istersenizBu arada bizimde ramatolojik bir durum çıkmadı sadece kontrol altındayız
Rabb'im şifasını versin inşallah bizimki ilaçlık malesef evet duymuştum onuUmarim hic birzamanda cikmaz bir arkadasim bi macun onerdi kozalak macunu bu trendyolda 37bin falan yorumu var yesil paket marka soylesem reklam olurmu bilmem z ile basliyor bogaz enfeksiyonuna iyi geldi sanki 1 haftadir kullaniyorum bogaz sisti yine sis ama hafif geciriyor bukez ayni seyin birde sarı paket kakaolu macunu var bagisiklik icinmis onuda aldim ikisinide iciriyorum ne yapacagmi sasirdim cunku bunlardan medet umuyorum ama faydasini goruyorum suan bi arastirin sizde isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?