- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 40
ders çalıştırıorsun ne güzel valla işteyim bende yarın oğlumla işe geleceğim zor gececek ama napalım kolay gelsin canımİyi canım sen nasılsın? Ben yeğenimle test çözüyorum. Yarın da diğer yeğenim bana gelecek. Öyle sıcaklar uğraşıyoruz.
Sana da kolay gelsin.ders çalıştırıorsun ne güzel valla işteyim bende yarın oğlumla işe geleceğim zor gececek ama napalım kolay gelsin canım
iyi şükür kaptanımİyiyim canim sen nasılsın
15 gun icilip ara veriliyor canimKızlar düzenli dukan içen var mı merak ettim ben çok sevemedim yardımcı olsun hava sıcak zaten içecek bişey yapayım diye düşündüm ama baya da onla var kilo veren
bakayım bende düzenli yapsam güzel olur aslında bir ivme kazandırır bana
Kim dicek seni sevdiğini? Nehir öyle sanmış.
Bende çok içtim canım alışkanlık yaptı içmediğim gün kendimi kilo almış hissediyordumKızlar düzenli dukan içen var mı merak ettim ben çok sevemedim yardımcı olsun hava sıcak zaten içecek bişey yapayım diye düşündüm ama baya da onla var kilo veren
SelamSlm kızlar nabersiniz
Kaç yaşında kızınız?Selamkızımla uğraşıyorum. Bezi bırakmaya çalışıyoruz. Çabalıyoruz. 2 ci gündeyim bıraksammı diye düşünüyorum
Ben içemedim maalesef onu. Hic bana gore değilKızlar düzenli dukan içen var mı merak ettim ben çok sevemedim yardımcı olsun hava sıcak zaten içecek bişey yapayım diye düşündüm ama baya da onla var kilo veren
En zor zamanlar inşallah kolay geçerSelamkızımla uğraşıyorum. Bezi bırakmaya çalışıyoruz. Çabalıyoruz. 2 ci gündeyim bıraksammı diye düşünüyorum
34 aylık .Kaç yaşında kızınız?
İnşallah . 34 aylıkEn zor zamanlar inşallah kolay geçerkac aylik şuan
tesekkur ederim senin icinHarikasın tatlim.
Selam canim
2 ay daha listede kalacak kilon yok üzgünüm ama mecbur mezun olacaksınnihahahaha diye kötü adam gülmesi de yapayım
selaaammmKim yeniyor beni ne yapıyor anlamadım.Bugünlerde herkes beni yene bilir. Motivasyon sıfır. Guya dün dikkat etmeye başladım öğlen bozdum . Bugünde öyle. Nedense birtürlü eskisi gibi olamıyorum o motivasyonu bulamıyorum.
Selam kızlar
oyyyy ben hic agzimi acmayayim
beni duysanSopa demek
Maşaallah 2 günde hemen öğrenmezler , biraz zaman geçsin 15 gün falan uğraşın duruma göre ya devam edersiniz yada tamam diyip beze devam edersiniz. Sağlıcakla büyütün kızınızı .İnşallah . 34 aylık
ohh ne guzel sifa olsunslm canım bugün yürüyüşümü yaptım öğle aramda ben mutluyum
valla öyle
İnşaallah senide yenerBayram haftasi iyi olur canim sende aktifsin zaten iyi kapışırız
Tamm mira uygun gorurse haftaya rakip oluruz
Fitt_anne Dilegi yenmeden gelme ama