Uzun zamandir kimseye rozet istemiyorumKaptanımZipzip- şu roketi çıkartırsanız sevinirim sadece asıl listede olanlara verirseniz daha iyi olur freede olanlara hak etmıyor ben bu roketi hiç hak etmiyorum
Rozet gorunmesin istiyorsan pasiflestirebilirsinKaptanımZipzip- şu roketi çıkartırsanız sevinirim sadece asıl listede olanlara verirseniz daha iyi olur freede olanlara hak etmıyor ben bu roketi hiç hak etmiyorum
Tamam kalsın bence teşekkür ederimRozet gorunmesin istiyorsan pasiflestirebilirsin
Yokta kendisi cok guzel kilo veriyor ya benide gaza getirir diye dusundum
Sarmanin icinde princ varsa hic tavsiye etmem cok kalorisi yuksek arti gelebilirsin daha hafif biseyler tercih edebilirsinMerhaba kızlar. Diyette dolma sarma yiyor musunuz?
Ben hiç yememiştim sanırım. 1 kase çıorbayla ne kadar tüketebilirim?
Corbayla dolma olmaz. Bol salata ile yenebilir. Büyüklüğunu bilmediğim icin sayı veremiyorum.
Annemdeyim ya hala sen yemezsen biz nasıl yeriz diye küsüyorSarmanin icinde princ varsa hic tavsiye etmem cok kalorisi yuksek arti gelebilirsin daha hafif biseyler tercih edebilirsin
Sarma dolma gibi kalorili seyler cuma gunu olculu sekilde daha uygun bence
Emziriyorsan tamam canım.Annemdeyim ya hala sen yemezsen biz nasıl yeriz diye küsüyor
3 tane sarma yiyeyim beeeçorba da içerim. Salata kesmez beni miroş sabaha kadar bebem emiyor aç kalıyorum
Gecmis olsun ya benim de oglan oksururken kustu gece. Uykusuzluktan oluyorum. Olan analara oluyor herifler anca konusmayi biliyor.Günaydin
Gece acilliktik eylülün karnim karnim karnim demesiyle saat 2de gittik 4te geldik yolda kustu evde kustu geldik gene heryereigne vurdular antibiyotik yazdi bu aralar dikkat edin salgin var dedi ilk defa gezmeye götürdüm yani
Acma tusu da olsun ama arada lazim oluyorlarAy keşke kapama tuşları olsa da arada kapasak şu erkekleri
Gecmis olsun size deBugün başım suratım her yerim ağrıyor. Kahvaltımı yapayım da gidip biraz daha uzanayım. Anam belim kopuyor resmen . Herhalde bende hasta olacam . Eşim de kalkamadı sabahtan beri yatıyor iyi değilim dedi .
İnşaAllah kötü birşey olmaz .
Sagol canim valla bende uykusuzluktan ölüyorum basim agriyo simdi kalktim halilari degistiriyorum heryeri maf ettiGecmis olsun ya benim de oglan oksururken kustu gece. Uykusuzluktan oluyorum. Olan analara oluyor herifler anca konusmayi biliyor.
Acma tusu da olsun ama arada lazim oluyorlar
Gecmis olsun size de
Kolay gelsin. Olmaz insallah tekrarSagol canim valla bende uykusuzluktan ölüyorum basim agriyo simdi kalktim halilari degistiriyorum heryeri maf etti
Çorba da sarma da ekmek yerine yenen şeyler. Sebze yemeği varsa yanına ek salata ek yoğurt ek yapabilirsin. Çorba sarma yaparsan ekmek+ekmek olacak.Annemdeyim ya hala sen yemezsen biz nasıl yeriz diye küsüyor
3 tane sarma yiyeyim beeeçorba da içerim. Salata kesmez beni miroş sabaha kadar bebem emiyor aç kalıyorum
Size de geçmiş olsun canım.Gecmis olsun ya benim de oglan oksururken kustu gece. Uykusuzluktan oluyorum. Olan analara oluyor herifler anca konusmayi biliyor.
Acma tusu da olsun ama arada lazim oluyorlar
Gecmis olsun size de
tam şuan
evettt Hangi hapı yutsammm
gecmis olsun canimSagol canim valla bende uykusuzluktan ölüyorum basim agriyo simdi kalktim halilari degistiriyorum heryeri maf etti
ah yavrummyaaa kiyamamGünaydin
Gece acilliktik eylülün karnim karnim karnim demesiyle saat 2de gittik 4te geldik yolda kustu evde kustu geldik gene heryereigne vurdular antibiyotik yazdi bu aralar dikkat edin salgin var dedi ilk defa gezmeye götürdüm yani
allah sifa versin tez zmanda insaSagol canim
Harikasın tatlim.