Teşekkür ederim. İlla birşeyleri unuturum kesin ama bari en onemlileri koysam yetecekStres yapma sakin ol. Sakin ol ki her şeyi rahat rahat yap. Stresten alacaklarını da unutursun sonra. Sen başarırsın kolay gelsin. İyi tatiller .
Hakli da bir yerde. Eskisi gibi talep yok, olsa da umursayanda azAhhh keske 2 3 yada 5 6 kisiyle olsa bu isler azaliyoruz paylasimi okuyun bahar nedemis
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı' Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım AlanıBu tür yazılları nerden okuyabiliriz ? Bahar Hanım ın falan
Yok uzatcam ben son seneyi. askere çağırırlar yoksa.Mezun olmam diyorsun yani
Ben iradene hakim olacağına inanıyorum. Başarırsın ve saldırmazsın öyle düşünceleri kafandan sil. Pozitif düşün pozitif olsun herşeyKöyde lezzetli birşeyler yapacak kimse yok yine ben yaparım yemekleriinşallah gittigim yerlerde aç kalmam. Yanıma galeta vs koycam zaten orada gezerken aç kalip saga sola saldirmamak için
Ay cok guldurdun beni yaaO
Yok uzatcam ben son seneyi. askere çağırırlar yoksa.
Eninde sonunda o asker ocağına gideceksinO
Yok uzatcam ben son seneyi. askere çağırırlar yoksa.
Ben 2014 ten bu yana burdayim bir kac takimda yaristim. Daha once insanlar listeye girmek icin can atiyordu. Kaptan listeye eklemeyince kusen darilan bile oluyordu. Tarti zamani iki gun detoks yapardik mucadele vardi. Simdi free listesi asil listenin iki kati herkes free istiyor listeye kimse girmek istemeyince liste cok az gorunuyor. Cogu takimda listede cok az kisi var. Ve cogu takim kapatildiHakli da bir yerde. Eskisi gibi talep yok, olsa da umursayanda az
Iste baharin demek istedigi bu kapatiriz gider misal ben kac kere gircem listeye kilo alayim gireyimmi gene 1 2 3derken hep ayni kisiler mezun oluyoBen 2014 ten bu yana burdayim bir kac takimda yaristim. Daha once insanlar listeye girmek icin can atiyordu. Kaptan listeye eklemeyince kusen darilan bile oluyordu. Tarti zamani iki gun detoks yapardik mucadele vardi. Simdi free listesi asil listenin iki kati herkes free istiyor listeye kimse girmek istemeyince liste cok az gorunuyor. Cogu takimda listede cok az kisi var. Ve cogu takim kapatildi
Evet genelde hep daha once yarisip kilo alanlar geri donuyor yeni gelen pek yokIste baharin demek istedigi bu kapatiriz gider misal ben kac kere gircem listeye kilo alayim gireyimmi gene 1 2 3derken hep ayni kisiler mezun oluyo
Aman ya birşey olur mu kaptanların grubuna yazdım yanlışlıklaBizim grup kapanmaz çünkü ben hala şişkoyum ve en az 8 ay daha burdayım hemen mezun olup gitmek istemiyorum hedefime ulaştıktan sonra 2. Hedefime ulaşmak için çaba sarf etmem lazım. Sonra koruma ya girmem lazım en az 2 sene burdayım deseneAijoo sonra @Poni Bon @TekrarDene @Brzhuzur F Frozen01 @madamhd ve daha diğerleri daha burdayız yani . Biz sizi bırakmıyoruz sizde bizi bırakmayın.
Geçmiş olsun minik kuzuya, benimkiler de 1 ay önce oldu böyle, şimdi 2.ye tekrar oldular, arkadaşın çocuğu da oldu, kaçış yok, çocuklar hasts oluyor salgın var.Günaydin
Gece acilliktik eylülün karnim karnim karnim demesiyle saat 2de gittik 4te geldik yolda kustu evde kustu geldik gene heryereigne vurdular antibiyotik yazdi bu aralar dikkat edin salgin var dedi ilk defa gezmeye götürdüm yani
Büyüğğm ateşe karşı çok direyetlidir. 41 derece ateşle avmde gezmişliği vardır, sonra sayıklamaya başladı ama, onda ateş düşürücü kullanmam mesela, ama küçüğü de 38e ulsşmadan sararır solar halsizleşir uyur hep.Ateşli olup oynuyorsa o çocuktan korkmayın demişti dr. biz burda hastaneye götürmüştük kızım 2 yaşlarında falandı ateşi 40 tı ama oynuyordu. Dr da eğer halsiz değilse oynuyorsa korkmayın. Ateşini sürekli kontrol edin hemen çıkıyor diye indirmeyin bakın ki ateş kendi kendine iniyor mu yükseklere doğru inince müdahale edin. Yani 40 çıkınca da oynuyor diye müdahale etmemizi yapmayın ama 40 ile oynuyorsa iyi demektir anlamında. Allahım şifasını versin. Zor ya çocuğun hastaysa sende hastasın. Anne olmak çok zor .
Sorun olmaz canimAman ya birşey olur mu kaptanların grubuna yazdım yanlışlıklaneyse ben yatayım bari ortalığı fazla karıştırmadan
Sagol canimGeçmiş olsun minik kuzuya, benimkiler de 1 ay önce oldu böyle, şimdi 2.ye tekrar oldular, arkadaşın çocuğu da oldu, kaçış yok, çocuklar hasts oluyor salgın var.
Büyüğğm ateşe karşı çok direyetlidir. 41 derece ateşle avmde gezmişliği vardır, sonra sayıklamaya başladı ama, onda ateş düşürücü kullanmam mesela, ama küçüğü de 38e ulsşmadan sararır solar halsizleşir uyur hep.
Ben de keyfi yerindeyse çocugun düşürmek için uğraşmam demekki vucıdun atese ihtiyacı var derim.
Orasi takim uyelerinin paylasim alani bisey olmaz galiba kaptana sormak lazim canimAman ya birşey olur mu kaptanların grubuna yazdım yanlışlıklaneyse ben yatayım bari ortalığı fazla karıştırmadan
Ben sana bak diye paylastimAman ya birşey olur mu kaptanların grubuna yazdım yanlışlıklaneyse ben yatayım bari ortalığı fazla karıştırmadan
3 gunde 5kilomu inanmiyorumOfffg çok yiyorum ben burda, bu sabahtan itibaren dikkat etmeye başladım.
Burda 1 tartı var ki bence yanlış tartıyor diyordum, sabah kızı doğru tarttı beni niye 5kg fazla tartıyor o zaman bir insan 3 günde 5 kg alabilir mi ya
Bu gidişle eylüle 95kg geri dönerim ben.
Görümcem çok iyi olmuşsun yeme diyor, biri yeme diyince yiyesim geliyorsabah baktım ben yemeyince o da yemedi, gelip gidip çok çirkinsin çok kıskanıyorum diyor bayramda sözleşmiştik kurbana kadar kilo verelim diye o 5-6 kg almış, dedim üzülme ben de aldım zaten
Arkadaşımı tembihledim sabah akşam bana bırak o elindekini yeme diye msj at dedim
Evdr yemek yapılmıyor, daha önce de anlatmıştım, sürekli. Dışardan yada sürekli atıştırma, ben zaten yemek aramam atıştırma delisiyim, tam benlik burasonra ye ye şiş.
Azıcık dövün beni ya. Kırbaç zopa falaka ne varsa üstümde deneyebilirsiniz.