- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ama iste liste de olursan hani sorumluluk oluyoya bizimkinlerde o yok iste bende buna kiziyorum 2dk girip menu yazmak zor olamaz bence çünkü hep elimizde telefonlar varAynen canım ya . Maşaallah ne kadar dikkatlisin . O kadar dolu ki hiç birşeyden haberi yok
@sleepy angel in. Neyse 2 hafta sonra rayıj artırır herhalde bayramı da atlatsın
Burda cuma okul tatile giriyor 6 hafta yaz tatili var canimBu sene her yerde aynıymış havalar . Eskiden sıcak oluyordu bu sene sıcak beklemeyin havalar çoğu yağışlı geçecek diye okumuştum haberlerde. 40 yılda bir mi 25 yılda bir mi ne böyle sırf yağmur yağıyormuş oda bu sene ye denk geldi. Sen nerde ikametgah ediyorsun. Okullar kapanacak dediğine göre. Bizimde bu haftadan sonra 2 haftamız kalıyor inşaallah tatili bekliyorum. Çocuklarla havalardan dolayı aktivite yapamıyoruz çocuklar okuldayken hava güzel okuldan geliyor yağmur döktürüyor maşaallah. Yine şükürler olsun bu halimize asla isyan etmiyorum .
Evet dundu cumada bildiri yapiliyor ya karistirdim canimDun sabitim diye bildirim yapti yogun geciyor dedi ve sonrasinda yok canim
Olmazsa bu cuma izne ayırırım
Evet haklısın doğru söze ne hacetAma iste liste olursan hani sorumluluk oluyoya bizimkinlerde o yok iste bende buna kiziyorum 2dk girip menu yazmak zor olamaz bence çünkü hep elimizde telefonlar var
Ben hep haklıyimda tınlayan yok ensonunda kapıya kilitEvet haklısın doğru söze ne hacet
Gunaydin kolay gelsin rakibemTünaydin. Ev darma duman, eşimin ehliyet süresi dolmuş daha yeni farketti. Sabah erkenden onu halletmek için çıktı. Çocuklar hiç durmuyor. Yavas yavas esya hazirlamaya basladim
Tunaydin canim kolay gelsinTünaydin. Ev darma duman, eşimin ehliyet süresi dolmuş daha yeni farketti. Sabah erkenden onu halletmek için çıktı. Çocuklar hiç durmuyor. Yavas yavas esya hazirlamaya basladim
He dün adana çok sıcak diyorlardı iznin varsa gidip görürsün sıcağıBurda cuma okul tatile giriyor 6 hafta yaz tatili var canim
Hollandadayim
Burada hep yagisli ama cumadan itibaren sicaklik artacak cok sukur
Avrupanin her yerinde hava durumu birbirine benziyor belki ordada isinir hava
Sen Almanyadasin galiba canim
Ben Adanaliyim sicagi seviyorum ya o yuzden sicak istiyorum
Tabiki halimize bin sukur
Paylasimda bahar kaptan bile dedi kapatiriz belki diye neden olmasin kiBen hep haklıyimda tınlayan yok ensonunda kapıya kilit
Oralari okumuyolar bizimkinler kaptanim biz dalga geciyoruz saniyolarPaylasimda bahar kaptan bile dedi kapatiriz belki diye neden olmasin ki
Köye gidicez canımGunaydin kolay gelsin rakibem
Hayirdir ne hazirligi tatilemi gidiyorsun
Takimin birinde listede 2 -3 kis var biz yine diger takimlardan iyiyiz canimBen hep haklıyimda tınlayan yok ensonunda kapıya kilit
Nasıl neden ki ?Paylasimda bahar kaptan bile dedi kapatiriz belki diye neden olmasin ki
Ahhh keske 2 3 yada 5 6 kisiyle olsa bu isler azaliyoruz paylasimi okuyun bahar nedemisTakimin birinde listede 2 -3 kis var biz yine diger takimlardan iyiyiz canim
Stres yapma sakin ol. Sakin ol ki her şeyi rahat rahat yap. Stresten alacaklarını da unutursun sonra. Sen başarırsın kolay gelsin. İyi tatiller .Köye gidicez canımsağolasın
Hayirli yolculuklar canimKöye gidicez canımsağolasın
Bu tür yazılları nerden okuyabiliriz ? Bahar Hanım ın falanAhhh keske 2 3 yada 5 6 kisiyle olsa bu isler azaliyoruz paylasimi okuyun bahar nedemis
Kimseye vermem 1.liği. sevdim.
Köyde lezzetli birşeyler yapacak kimse yok yine ben yaparım yemekleriHayirli yolculuklar canimaman diyete dikkat koyde hersey dogal ve lezzetlidir dikkat et aman
Mezun olmam diyorsun yaniKimseye vermem 1.liği. sevdim.Teşekkürler.