Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen canım ya . Maşaallah ne kadar dikkatlisin . O kadar dolu ki hiç birşeyden haberi yok
@sleepy angel in. Neyse 2 hafta sonra rayıj artırır herhalde bayramı da atlatsın
Ama iste liste de olursan hani sorumluluk oluyoya bizimkinlerde o yok iste bende buna kiziyorum 2dk girip menu yazmak zor olamaz bence çünkü hep elimizde telefonlar var

Burda cuma okul tatile giriyor 6 hafta yaz tatili var canim
Hollandadayim
Burada hep yagisli ama cumadan itibaren sicaklik artacak cok sukur
Avrupanin her yerinde hava durumu birbirine benziyor belki ordada isinir hava
Sen Almanyadasin galiba canim
Ben Adanaliyim sicagi seviyorum ya o yuzden sicak istiyorum
Tabiki halimize bin sukur

Tünaydin. Ev darma duman, eşimin ehliyet süresi dolmuş daha yeni farketti. Sabah erkenden onu halletmek için çıktı. Çocuklar hiç durmuyor. Yavas yavas esya hazirlamaya basladim
Gunaydin kolay gelsin rakibem
Hayirdir ne hazirligi tatilemi gidiyorsun

He dün adana çok sıcak diyorlardı iznin varsa gidip görürsün sıcağı sıcaktan gelenler için gerçekten Hollanda ve Almanya çok soğuk geliyor. Bende Amanyadayım . Alıştım mı eskisine rağmen mecbur alıştım başka çarem mi var sanki

Hayirli yolculuklar canim aman diyete dikkat koyde hersey dogal ve lezzetlidir dikkat et aman
Köyde lezzetli birşeyler yapacak kimse yok yine ben yaparım yemekleri inşallah gittigim yerlerde aç kalmam. Yanıma galeta vs koycam zaten orada gezerken aç kalip saga sola saldirmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…