- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 30
Ay keşke kapama tuşları olsa da arada kapasak şu erkekleriCanim dedigin gibi 3.cü cocuk bu benden iyi senmi bilceksin evde degilsin bütün gün sanki kendi bakiyolarmis gibi akıl vermiyolarmi gebertesim geliyo
Hayirli sabahlar canımHayırlı sabahlar
Günaydın canimGünaydın kızlar
Gecmis olsun sizede canımGecmis olsun
Bu aralar inanılmaz salgın var kusma burun akıntısı ile başlıyor
Zeynep 1 ayda 3 defa hasta oldu en son gecen hafta ağzında aft ile doktora gittik viral dedi Dr
Dikkat edin Allah sifa versin
Günaydın canimGünaydın kızlarr
Niyetim öyle bireysel birinciliği almadan mezuniyet yok bana
Ayyy agzini kapasam kıçı calarAy keşke kapama tuşları olsa da arada kapasak şu erkekleri
Izine cikmis bireysel 1.cilik diyo pehhhNiyetim öyle bireysel birinciliği almadan mezuniyet yok bana
bu lafıda ilk kez duydum alemsinAyyy agzini kapasam kıçı calarayyy sinirlerim bozuk yeminle
Geçmiş olsun canım.Günaydin
Gece acilliktik eylülün karnim karnim karnim demesiyle saat 2de gittik 4te geldik yolda kustu evde kustu geldik gene heryereigne vurdular antibiyotik yazdi bu aralar dikkat edin salgin var dedi ilk defa gezmeye götürdüm yani
Iste ana olcagina taş ol derdi annembu lafıda ilk kez duydum alemsinbozuyorlar anacım sinirlerimizi bol boll, kendileri umursamaz oldukları için bizim dediklerimiz bi kulaktangiip diğerinden çıkıyor onların ama biz içimize oturuyor dert ediniyoruz maalesef.
İzle ve görIzine cikmis bireysel 1.cilik diyo pehhh
Kilo almanımı vermenimiİzle ve gör
Önce almamı sonra vermemiKilo almanımı vermenimi
Pissss yeme yemeÖnce almamı sonra vermemi
doğru demiş, hatta babada olabiliriz ana olacağımıza. Onlarda malum lafa gelince çok şey bilip icraatte sınıfta kalıyorlar bolcaIste ana olcagina taş ol derdi annem
13 temmuz yok sanirim canim ya hatirlayamadim
Bende bakiyorumda sanki varmis gibi geldi13 temmuz yok sanirim canim ya hatirlayamadim
10-11-12 dolu da sonrasinda yakinda olan var mi olan yazsinBende bakiyorumda sanki varmis gibi geldiüst üstte olunca
Heee valla bende baktimda ama kimisi yazmamis10-11-12 dolu da sonrasinda yakinda olan var mi olan yazsin
O kadar cok kisi gelip gidiyor ki unutuyorum artik
Şuan abartı yemiyorum canım normal besleniyorum ama perşembe kızıma büyük doğum günü yapcam nasipse o zaman ne olur bilememPissss yeme yeme
Izin dönüsü insallah guzel.olur bakalim