Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kirk yilda bir dısariya çıkıyorum oda başıma kakıyo sanki ben hergün geziyomusum gibi davraniyo çocuk bu hasta olcak diyorum olmucakmis nasil yani valla anlamiyorum cocugu pamuklarami sarayim
Çocuklar hasta ola ola güçlenecekler. Eşin üzüntüsünü bu şekilde dile getiriyor sözlerine takılma... gerçeği o da biliyor. Salgın varmış işte bir de sıcaklar... çabucak iyileşir inşallah...

Cordelia
madamhd
@Cedarice
@MaviBirLiman

Tebrik ederim sizleri işte bizim takım

Teşekkürler kızlar
Cordelia Birinciliğini tebrik ederim canım gözüm o koltukta

Çok geçmiş olsun kuzuya Allah acil şifalar versin.

Cordelia ve diğer kızlar tebrikler

Kirk yilda bir dısariya çıkıyorum oda başıma kakıyo sanki ben hergün geziyomusum gibi davraniyo çocuk bu hasta olcak diyorum olmucakmis nasil yani valla anlamiyorum cocugu pamuklarami sarayim
Hepsi aynı takma . desen bak sen benim disarda isim var 1 saat bakmazlar Benimki de biyere giderken dikkat et eline bırakma gb akıl verir araba ile gidiyorsam ayrı bi komutlar tabi bende he he der geçerim
İlk cocuktada aynı idi üçüncude de onlami ugrasicam

Gecmis olsun
Bu aralar inanılmaz salgın var kusma burun akıntısı ile başlıyor
Zeynep 1 ayda 3 defa hasta oldu en son gecen hafta ağzında aft ile doktora gittik viral dedi Dr
Dikkat edin Allah sifa versin

Günaydın canım çok geçmiş olsun, çocuk olunca tabi zor oluyor hastalık.. Hemen iyileşsin inşallah kuzucuk.
Erkeklere laf atlatmak deveye hendek atlatmaktan zor, takmamayı öğrenmek lazımda olmuyor insan laflarını duyunca tabi sinirleniyor haliyle. Sen çocuğun hasta olsun ister misin sanki bi anne olarak, lafa gelince ama babalar en iyisini biliyor

Canim dedigin gibi 3.cü cocuk bu benden iyi senmi bilceksin evde degilsin bütün gün sanki kendi bakiyolarmis gibi akıl vermiyolarmi gebertesim geliyo

Gecmis olsun
Bu aralar inanılmaz salgın var kusma burun akıntısı ile başlıyor
Zeynep 1 ayda 3 defa hasta oldu en son gecen hafta ağzında aft ile doktora gittik viral dedi Dr
Dikkat edin Allah sifa versin
Sagol canim aynen salginmis

Sagol canim
Cidden öldurcem birgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…