Gunaydin canim dengelemeyi ogrenmissin tebrik ederimGünaydın kızlarr cuma günü revani ve sarma yedim abarttım biraz ama olsun cumartesi ve Pazar yine sağlıklı beslenerek dikat ettim bence ben bu işi çözdüm sayılır
- 300.
Zipzip- E Elif_Eylul
Günaydın canimBen sabah kalkip tekrar yatanlardan oldum bu ara
Günaydın
Sağol kaptanımEksin cok guzel canim
Günaydin canim hosgeldin nasilsin
Eskin cok guzel canim
Ben sadece muzun ama sadece muzzzz zararini yazdim sana yoksa sabah meyve yeniyo✌
Pazartesiye göre eksiler cok guzel kizlar
Evet kaptanım korumayı da çözdüm 1 aylık sürecte +550 tek almıştım sizin sayenizde çok teşekkür ederim hepinizeGunaydin canim dengelemeyi ogrenmissin tebrik ederim
Günaydın canim
Incirlere kadar yat canim sonra uyuyamazsin istesende
Herkes iyi mi canım?oyyy benimm canımmmmiyiyim kuzummm iyiyim sen nasılsınn
63 olmuşuz sen ne yaptın böyle yaaa maaşalahHerkes iyi mi canım?
Ben iyiyim.
Bir daha kaybolma ortalıktan.
Teşekkür ederim kaptanım.Eksin cok guzel canim
Günaydin canim hosgeldin nasilsin
Eskin cok guzel canim
Ben sadece muzun ama sadece muzzzz zararini yazdim sana yoksa sabah meyve yeniyo✌
Pazartesiye göre eksiler cok guzel kizlar
Teşekkür ederimAfiyet olsun kizlar
Kankam ya
Teşekkür ederim canım.Canım senide tebrik ederim çok kısa sürede güzel bir kilo vermiş sin
1,8 kilo mu? Nasil yani? Ne yaptın nasıl yaptın hemen soyleeeeee.Hayırlı güzel sabahlarınız olsun canlar
Geçen hafta
79.9
Bugün
78.1
Aradaki fark
-1.8
Şifa olsun canım.Gunaydin ilk doz aşımı oldum bekliyorum
Yakalayacağım seni.63 olmuşuz sen ne yaptın böyle yaaa maaşalah
Bugün ne güzel eksiler var.Günaydın herkese
Cuma kilom 64.1
Bugün 63.6
Fark -0.5
Zipzip- E Elif_Eylul
Kaptanlarım ben memlekete gidiyorum ne zaman geleceğim belli değil İnternet falan az çekiyor zaten yediğime dikkat etsem bile spor yapamam o yüzden gelince yine görüşürüz inşallah fazla kilo almam
Günaydın canim sifa olsun inşallahGunaydin ilk doz aşımı oldum bekliyorum
Günaydın canim hayirli yolculuklar gelince bekleriz her zamanGünaydın herkese
Cuma kilom 64.1
Bugün 63.6
Fark -0.5
Zipzip- E Elif_Eylul
Kaptanlarım ben memlekete gidiyorum ne zaman geleceğim belli değil İnternet falan az çekiyor zaten yediğime dikkat etsem bile spor yapamam o yüzden gelince yine görüşürüz inşallah fazla kilo almam
Bugün herkes şaşırtıyor beni. Sen havlu atıyorsun daha neler.Nehir6161 canım benim spor konusunda havlu atıyorum ben
ım kapasitem üstünde spor yapıyorsunkılo ıcın elımden gelenı yaparım bi işe yararsa tabi ıı
İyi tatiller canım.Günaydın herkese
Cuma kilom 64.1
Bugün 63.6
Fark -0.5
Zipzip- E Elif_Eylul