Otelde kaldıkHoş geldin canım...
Nasıl memnun kaldın mı???
Denize Sıfır mıydı???
Azcik anlatır mısın???
Her bünye meto farklı Cnm ..Ben cok kısmıyorum 4,5 gun 2 gün proteın sebze tuketıncr vucuddakı odemı atınca cok güzel eksılıyorum..Detoks yaparsam da 1 günde 1den de fazla eksı gorebılıyorum ...Benım metoyuHiç birşey yemezse verir
Aynen Dılekin meto çok iyi, isterse 2 günde -1 verirHer bünye meto farklı Cnm ..Ben cok kısmıyorum 4,5 gun 2 gün proteın sebze tuketıncr vucuddakı odemı atınca cok güzel eksılıyorum..Detoks yaparsam da 1 günde 1den de fazla eksı gorebılıyorum ...Benım metoyuPoni Bon ıyı bılır
maşallah Allah bağışlasın yavrunu Cnm..@nehir6161 maşallah kızlarınıza ...
Benim kızım 9 yaşında..
Birkaç dua biliyor.
Mahallemizin camisinde yaz kursu başladı yalnız olsa belki göndermezdim ama mahalle arkadaşları ile pek hevesliler
Bugün başladılar inşallah kuran-i da öğrenir
Ponıcıgım senın nasıl gıdıyorAynen Dılekin meto çok iyi, isterse 2 günde -1 verir
Yeter birak
10 bine tamamlarim sanırım ya bakalim ev musait olursaYeter birak
Kiz bende bugun kaldimyaaaa daha 9bin adım
Yaparsın sen.Benım ıcın zor degıldaha önceleri oldugu gibi
10.698 adım. Cezayi affetseniz kaptanım. E Elif_Eylul10 bine tamamlarim sanırım ya bakalim ev musait olursa
Ceza mi vermistik
Canını sıkan bir şeyler vardır...Ben de bu aralar çok uykusuzum ayakta uyur gezer gibiyim ..
Yemek yerken oturuyorum ya uyukluyorum
Yoo şaka yaptım.Ceza mi vermistik
Kızı kayınvalideye mi biraktin? Eşin tatilden keyif aldıysa gider bence de...Otel tabisi evde olsa uyur ablavalla seneye inşallah oraya gitmeyi düşünüyoruz 🏖
Afiyet olsun canımGelelim günah çıkarmayaşaka şaka az Yedim.
Sabah
1 muz
Öğlen
2 dilim ekmekle peynirli tost
6 zeytin
Yeşillik
Akşam
Yoğurtlu kabak salatası
Ara
3 kayısı kurusu
Filtre kahve
Saol cnmAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?