Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederim . Çok güzel kilo vermişsin aman nazar almada , kiloları geri alma

Massalah tebrik ederim canım sardunya1038

Tebrikler canım darısı diğer arkadaşlarımızın başına.
Ömür boyu sağlıklı günler dilerim.
sardunya1038

Wilma11 neredesin? Gelmişsin ama göremiyorum seni
Tatilin nasıl geçti? Nereye gitmistiniz? Memnun kaldin mı? Eşin hep uyumadı inşallah.
Burdayım abla ohooo süper geçti hiç bitmeseydi Fethiye Muğla’daydık yok eşim o kadar para veriyoruz diye hiç uyur mu abla

Burdayım abla ohooo süper geçti hiç bitmeseydi Fethiye Muğla’daydık yok eşim o kadar para veriyoruz diye hiç uyur mu abla
Fethiye' nin denizi muhteşemdir. guzel seçim yapmışsın. Senin ev bedava otel mi canım ..haraç falan kessen nasıl olurhani uyumaz belki para veriyorum diye

Bu günler geçecek canım...işin kötüsü bugünleri anıp üzüleceksin ... Allah iyilik sağlık versin ve de sabır bitanem
Ben de bu aralar çok uykusuzum ayakta uyur gezer gibiyim ..
Yemek yerken oturuyorum ya uyukluyorum

Afiyet olsun kizlar

Afiyet olsun canim
Menüm
Sabah 09.00
Eki Görüntüle 2884432

Ara;14.30
20fındık 5 fıstık

Akşam 18
Kabak çorbası

Su 3lt
Afiyet olsun canım

Poni Bon
Canım cevizlerini gördüm. Onları bir kasede suyun içine koy suyu pislendikçe temiz su koy 1 gün beklet taze gibi oluyor çok lezzetli oluyor. Tavsiye ederim öyle yapıp yemeni.
Nehir ben kabuğunu zor kırıp koyuyorum tabağa hatta eşim koydu bu sabah küçük kızim çakiye bağladı 2 yaş sendromunda, beynim böyle dönüyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…