Ne güzel senin adına öğrenmişsin benim öyle bir şansım olmadı maalesef düz biliyorum ben de..İnşaAllah canım. Ben Türkiye de öğrendim mahreçsiz ve tecvidsiz buraya gelin bir hafız gelmişti . Her hafta kur'an okuyorlardı. Sonra tekrar baştan aldım. Meğersem bilmiyormuşum dümdüz okuyordum. O gelin öğretti bana . Bizim zamanımızda öyleydi yaz tatillerinde . Yoksa o hoca mı bize her yaz öyle öğretti yada her yerde öyle miydi. bilmiyorum . Maşaallah hevesli olmasına sevindim severek gidince daha iyi kapıyorlar.
Ben 53 dustugum zaman öyleydi hatta belimin kemikleri belli oluyordu popomdaki kemikler batıyor gibiydiKızlar geçen kızın bezini değiltirmek için oturdum, dedim top var sanırım altımda, kalkıp tekrar oturdum sanki yumurtanın üstüne oturuyorum, kalktım popomu avuçladımkuyruk sokumum sanırım yuvarlak öleee meydanda ele avuca geliyor acaba hep ordamıydı ben yeni mi keşfettim, bende popo hiç yok bariz ele geliyor kemik top gibi. Herkes bi poposunu avuçlasın bakalım sorum bende mi doktorada gidilmez sanki bunun için bilmedim ya.
Gelsinler takım boş kalmasınKış geldimi dönerler kürkcü dukkanina
Eki Görüntüle 2884196
sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40
Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00
Verilen Toplam Kilo : 15,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,37%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.100
Sevgili sardunya1038 28 Mart 2021 (720. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 722. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 2 Temmuz 2021 (733. etap) tarihinde toplamda 15,4 kilo vermiş olarak ve 67 kilo olan hedefini 115% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
sardunya1038 mezuniyet karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim insallah kilo problemi yasamazsin bir daha
Tebrikler canimEki Görüntüle 2884196
sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40
Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00
Verilen Toplam Kilo : 15,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,37%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.100
Sevgili sardunya1038 28 Mart 2021 (720. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 722. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 2 Temmuz 2021 (733. etap) tarihinde toplamda 15,4 kilo vermiş olarak ve 67 kilo olan hedefini 115% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
sardunya1038 mezuniyet karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim insallah kilo problemi yasamazsin bir daha
Canım spor puanından düşmüyorum. Adım yarışmasında 20.000 kuralı var. Adım dışında başka sporlar yapılıyor ve spor puanları sınırlaması yok. Bu durumda adımın puanını düşersem haksızlık olur gibi geldi.Cordelia canım 20bin adımın üstü sayılmayacak biliyorum, 21.710 adımım var, puanımda 2000 oluyor sanırım üstü sayılmadığı için.
Eki Görüntüle 2884028
Spor puanina ek yazarsin canim 20bin alip kalanini spor puanina oyle degilmiCanım spor puanından düşmüyorum. Adım yarışmasında 20.000 kuralı var. Adım dışında başka sporlar yapılıyor ve spor puanları sınırlaması yok. Bu durumda adımın puanını düşersem haksızlık olur gibi geldi.Zipzip- E Elif_Eylul
Ben çözdüğümü düşünüyorum.
Spor puani ekleyebilirsin canım sorun olmazCanım spor puanından düşmüyorum. Adım yarışmasında 20.000 kuralı var. Adım dışında başka sporlar yapılıyor ve spor puanları sınırlaması yok. Bu durumda adımın puanını düşersem haksızlık olur gibi geldi.Zipzip- E Elif_Eylul
Bende1.58 im ama
Bu nebeeee
Böyle adım atan zaten spora eklemesinYaa valla dun adim atamadim dedim ya
Böyle adım atan zaten spora eklemesin
Söylemek istedim ve söyledim pisman degilim nokta.
2000 adım atmadim yaa
Iyi yaptin canimSöylemek istedim ve söyledim pisman degilim nokta.
4400 olsun yeter diyo uzmanlar ama olmazkiIyi yaptin canim
2478 adimdayim bugunde demek ki cok adim atmam lazim
Bu arada benim dun erken yemek yemem ise yaramis 9 de yemek yemicem artik4400 olsun yeter diyo uzmanlar ama olmazki
Bencede canim saat 9 neBu arada benim dun erken yemek yemem ise yaramis 9 de yemek yemicem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?