- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
C
Chikolata_gozlum
nerdesinnnnnnnnn?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni bir türlü çözemedimŞaka yapayim dedim ama nehir anlamadi gene beni
2gunde detoxla gelen eksi ertesi gune arti olarak dönüyo hep görduk
Selam verip gelmemis bir daha en son tatildeydiC Chikolata_gozlum nerdesinnnnnnnnn?
Cuma günü tartı bildircen mi? Yoksa artık durumda mi takılcan?Duruma anlattım![]()
Oda tatile gidecektiC Chikolata_gozlum nerdesinnnnnnnnn?
Tatile giden kayboluyor.Oda tatile gidecekti![]()
Aman tatilde kim napsin burayıTatile giden kayboluyor.![]()
Seni bir türlü çözemedimbende vermesi için yememesi lazım ki ancak o zaman verebilir diye düşündüm. Tabi yağı falan unuttum kiloya adapte oldum . Herkes sağlıklı yaşasın. Sağlıklı hayırlısı ile vefat etsin. Amin biz böyle yazışırken konu sahibi alınma canım ne olur
![]()
Seni cok iyi tanimayanlar ne demek istedigini ilk basta farkli anlayabilir ama ben artik ne dediğini cok iyi anliyorum 1.5 yili gecti burdaki arkadaşligimiz
Bende seni çok iyi anliyorum artık canimsinSeni cok iyi tanimayanlar ne demek istedigini ilk basta farkli anlayabilir ama ben artik ne dediğini cok iyi anliyorum 1.5 yili gecti burdaki arkadaşligimiz![]()
Cuma günü tartı bildiririm inşallahCuma günü tartı bildircen mi? Yoksa artık durumda mi takılcan?
Şakacı şirinemizsin sen
Kış geldimi dönerler kürkcü dukkaninaAman tatilde kim napsin burayı![]()
Şakacı şirinemizsin sen![]()
İnşaAllah canım benim. Sen nasılsın, nasıl gidiyor korumaCanım moral bozmak yok, daha tartıya 2 gün var sayılır. akşamları kabak yemeye devam napalım, dukan da iyi gelir inşallah canım
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin canım
Ben çözdüğümü düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2884196
![]()
sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
![]()
Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40
Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00
Verilen Toplam Kilo : 15,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,37%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.100
Sevgili sardunya1038 28 Mart 2021 (720. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 722. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 2 Temmuz 2021 (733. etap) tarihinde toplamda 15,4 kilo vermiş olarak ve 67 kilo olan hedefini 115% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
sardunya1038 mezuniyet karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim insallah kilo problemi yasamazsin bir daha
![]()
![]()
Afiyet olsun canım6 Haziran Salı
08.00
çeyrek simit
Filtre kahve
Kahvaltı 12.30
1 yumurtalı menemen
7 yeşil zeytin- 3 ceviz
Biraz telli peynir
Salatalık
Akşam 18.00 (dışardaydım)
1 şiş adana
3-4 yk kadar bulgur pilavı
Biraz salata
Ayran
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canımSabah resimde
Eki Görüntüle 2884002
Ara 1 bardak kefir + ince bir dilim kavun
Öğle yulaflı yoğurt
4 ceviz
Akşam 16.35
yeşil fasulye yemeği bir porsiyon
1 kase bulgur pilav
1 biber
Zipzip- E Elif_Eylul
Masallah ne güzel adim atiyorsun kac gündürCordelia canım 20bin adımın üstü sayılmayacak biliyorum, 21.710 adımım var, puanımda 2000 oluyor sanırım üstü sayılmadığı için.
Eki Görüntüle 2884028
Afiyet olsun canımKızlar Dünkü menüm
Sabah 1 sade Türk kahvesi 1 şeftali
Kahvaltı
Menemen az peynir 7 zeytin
Ara
10 badem Yeşil çay birkaç burçak bisküvi
Akşam
1 tabak kabak yemeği az et sote 2 kaşık pilav yoğurt
2 lt su
Spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canımHerkese merhaba
Dün menü bildiremedim çünkü aniden yola çıkmam gerekti. Tüm gün koşturmacam vardı. Menü bildirecek düzgün bir şeyde yiyemedşm. Bugün de yoldayım o nedenle dışarıda ne bulursam onu yedim.
Dün menüm:
Öğleyin 13:30 bir kase tavuk suyuna çorba, biraz tavuk dünyası baharatlı patates(fırında mı yapıyorlar yağda mı kızartıyorlar tam bilemedim) bir tavuk dünyası baget ekmeği
Akşam: 2 su bardağı süt
Su 2 lt
dün için spor 9600 adım. 960 puan