Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Siyah beyaz farketmez dalarım 😂😂

Toplaması da zordur onu allah kolaylık versin
Adres yolla canim olunca yollarim 🤗
Sagol canim zor is incir toplamak bir tarafinda leke cizik olmadan toplanmasi gerekiyor yoksa almiyolar onlarda cikmaya gidiyo yani pazarlarda satiliyo

Günaydın kızzlaaar :KK200::KK200: çarşamba geldi, cumaya az kaldı, iki gün menülere daha da dikkat edelim
:KK50:
Hayırlı sabahlar canım. Ben pazartesiyle aynıyım valla hala artıyı atamadım. Şişkinlik var zaten hissediyorum. Moralim bozuk. :işsiz:
Dukan içeceğini duymuştum senden. Dün gece hazırladım bugün içmeye başladım. İnşaAllah faydasını görürüm.

Sabah kahvalyıdadenedim, kurutmadan ama kahvaltı sonrası çıktım, ama dün prebiyotik de almıştın, ama tadı güzel tekrar denerim sağol.

Barıştınız mı eşinizle? Aman kvyi ciddiye alma bile kazık çaksın dünyaya yapabiliyorsa😂

Nerde bitiyor ki😂

Kirazda erzincan ve amasya güzel oluyor büyük büyük. Bizim bahçede de 1 ağaç var boluda yetiyor bize😂 eskiden kocaelide kiraz bağımız vardı, sepet sepet toplanrdık napolyon kirazlarını yol kenarında satardı dayımlar, şimdi 1 ağaç bile kalmadı talan etti doğudan gelenler.

Tam tarih alabilir miyim😂😂
Barıştık ama kadın bozmak için baya baya uğraşıyor
Oğlu yokken söyleniyor aman sakın söyleme diyor sonra da 🤣

Kvdeyim 5 gündür. Hala elini kullanamıyor fizik tedaviye gidiyor. Spor yapamıyorum Bayadır 3-5bin adımdan başka. Belki bu yüzden oynamıyor tartı.
Annemlerin yanına köye gitmek istiyor çocuklar. Eltim hamile. Düşük riski var. Benden başka kv yardımcı olabilecek kimse yok.
Bugün fırsat bulursam leslie yapacağım.

Kvdeyim 5 gündür. Hala elini kullanamıyor fizik tedaviye gidiyor. Spor yapamıyorum Bayadır 3-5bin adımdan başka. Belki bu yüzden oynamıyor tartı.
Annemlerin yanına köye gitmek istiyor çocuklar. Eltim hamile. Düşük riski var. Benden başka kv yardımcı olabilecek kimse yok.
Bugün fırsat bulursam leslie yapacağım.
Daha 2 gun var eksiye düşersin canım

Amin ablacim amin inşAllah guzel fiyattan acilir gecen seneki gibi bu yıl araba icin caliscaz kismetse🤲🥰
Dua grubunda filizin incirleri için sayfa mi açsak :dua::dua:
Canım arabayı almışsın güzel güzel geziyorsun diye hayal et ..seni iyi hissettirdiğini düşün bu olumlama sonuç veriyor. Ben evimizi alırken yaptım ... garanti.. :KK5:

Dua grubunda filizin incirleri için sayfa mi açsak :dua::dua:
Canım arabayı almışsın güzel güzel geziyorsun diye hayal et ..seni iyi hissettirdiğini düşün bu olumlama sonuç veriyor. Ben evimizi alırken yaptım ... garanti.. :KK5:
Insallah ablacim Allah razi olsun🤗💕

Kızlar geçen kızın bezini değiltirmek için oturdum, dedim top var sanırım altımda, kalkıp tekrar oturdum sanki yumurtanın üstüne oturuyorum, kalktım popomu avuçladım😂 🤫kuyruk sokumum sanırım yuvarlak öleee meydanda ele avuca geliyor acaba hep ordamıydı ben yeni mi keşfettim, bende popo hiç yok bariz ele geliyor kemik top gibi. Herkes bi poposunu avuçlasın bakalım😂😂 sorum bende mi😂 doktorada gidilmez sanki bunun için bilmedim ya.
Çok mu zayıfladın acaba ...ben 58' e düştüğümde otururken kemiklerim batıyor rahatsız oluyordum. Allah iyiliğini versin güldüm inan...:KK48:

Hayırlı sabahlar canım. Ben pazartesiyle aynıyım valla hala artıyı atamadım. Şişkinlik var zaten hissediyorum. Moralim bozuk. :işsiz:
Dukan içeceğini duymuştum senden. Dün gece hazırladım bugün içmeye başladım. İnşaAllah faydasını görürüm.
Canım moral bozmak yok, daha tartıya 2 gün var sayılır. akşamları kabak yemeye devam napalım, dukan da iyi gelir inşallah canım

Nehir6161 Nehir6161 maşallah kızlarınıza ...
Benim kızım 9 yaşında..
Birkaç dua biliyor.
Mahallemizin camisinde yaz kursu başladı yalnız olsa belki göndermezdim ama mahalle arkadaşları ile pek hevesliler
Bugün başladılar inşallah kuran-i da öğrenir
İnşaAllah canım. Ben Türkiye de öğrendim mahreçsiz ve tecvidsiz buraya gelin bir hafız gelmişti . Her hafta kur'an okuyorlardı. Sonra tekrar baştan aldım. Meğersem bilmiyormuşum dümdüz okuyordum. O gelin öğretti bana . Bizim zamanımızda öyleydi yaz tatillerinde . Yoksa o hoca mı bize her yaz öyle öğretti yada her yerde öyle miydi. bilmiyorum . Maşaallah hevesli olmasına sevindim severek gidince daha iyi kapıyorlar.

Çok mu zayıfladın acaba ...ben 58' e düştüğümde otururken kemiklerim batıyor rahatsız oluyordum. Allah iyiliğini versin güldüm inan...:KK48:
Çok zayıflamadım da popo yoyu xatrn hiç kalmadı, aman zayıflayayım fa batan kemik olsun derdim o değil, hem fıtık hem omutilik eğriliği var bende ailede ankilozan spondilit var korkum kuyruk sokumumda da bir şey çıkmasın diye, yoksa batsın memnun olurum😁

Çok zayıflamadım da popo yoyu xatrn hiç kalmadı, aman zayıflayayım fa batan kemik olsun derdim o değil, hem fıtık hem omutilik eğriliği var bende ailede ankilozan spondilit var korkum kuyruk sokumumda da bir şey çıkmasın diye, yoksa batsın memnun olurum😁
Canım bir farklılık hissediyorsun hiç çekinmeden ortopediste görün.

Back