Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar beni Zipzip- bilir hapsız wc ye çıkamam ama bu kiraz sapi bana iyi geldi gecede yatmadan ictim sabah koşa kosa gittim afedersiniz bence sizde alin deneyin
Dğn motorla gitmiş işletmeye eşim getiremem dedi bugün de getirmezse furcam onukiraz bahçssinde duruyo akşama kiraz taşıyo tonlarca 1kilo gelmiyo bize

Dğn motorla gitmiş işletmeye eşim getiremem dedi bugün de getirmezse furcam onukiraz bahçssinde duruyo akşama kiraz taşıyo tonlarca 1kilo gelmiyo bize
Anaaaa tonlarca kirazdan kiraz yok he

Tatlım ya işte herkes olmayanı istiyor
Çökük bir yüz daha kötü ...popo arkada aynaya bakınca görmüyorsun .
Ama merak etme senin problemini çözecek videolar var. Popo kaldırıcı egzersizler diye bir arasana.

3tane arabamız var hergün kiraz çekiyo hemde düşünün o kirazlar yurt dışına gidiyo pazardakilerden kat kat daha güzel ve eve gelmiyo
Doğru valla her şeyin en güzeli ihraç ediliyor. Filizlerin güzelim incirleri kraliyet ailesinin masalarını süslüyor. Bu işler hep böyle. Biz Antalya'ya ilk gittiğimizde en güzel portakalları alacağımı dusunuyordum ama nerede pazarda hiç göremedim. Dört yıldır Bursa'dayız buradaki portakallar Antalya pazarında yoktu...tuhaf değil mi? İç pazarda da böyle...
Ben de merak ettim nerede yaşadığını...Afyon yolu üzerinde harika Napolyon kirazlar almıştım tadı harikaydı...

Az kaldi geliyo incirler gene

Ben normalde wc ye çıkamam ama kuruttugum kiraz saplarini 15 20 tane attim cezveye 5dk falan kaynattim sonra kapattım icine 1tane sallama yesil cay attim demlenince ictim 3kere wcye ciktim halaaa karnim gurulduyo isterseniz deneyin
Sabah kahvalyıdadenedim, kurutmadan ama kahvaltı sonrası çıktım, ama dün prebiyotik de almıştın, ama tadı güzel tekrar denerim sağol.
Barıştınız mı eşinizle? Aman kvyi ciddiye alma bile kazık çaksın dünyaya yapabiliyorsa
Dun cok yoruldum canim 11 de uyudum sabah 6 da uykumu almis uyandim
8de de evi temizledik
Is bitmiyor burda :))
Nerde bitiyor ki
Kirazda erzincan ve amasya güzel oluyor büyük büyük. Bizim bahçede de 1 ağaç var boluda yetiyor bize eskiden kocaelide kiraz bağımız vardı, sepet sepet toplanrdık napolyon kirazlarını yol kenarında satardı dayımlar, şimdi 1 ağaç bile kalmadı talan etti doğudan gelenler.
Az kaldi geliyo incirler gene
Tam tarih alabilir miyim

Nehir6161 maşallah kızlarınıza ...
Benim kızım 9 yaşında..
Birkaç dua biliyor.
Mahallemizin camisinde yaz kursu başladı yalnız olsa belki göndermezdim ama mahalle arkadaşları ile pek hevesliler
Bugün başladılar inşallah kuran-i da öğrenir

Bana yaradiysa wc sizede yarar insallah canim

15agustostan sonra baslar artik bizde siyah incir var ihracat dış ülkeye incirler guzel iridir bizim,beyaz incirde var ama 1agac yemelik

Kızlar geçen kızın bezini değiltirmek için oturdum, dedim top var sanırım altımda, kalkıp tekrar oturdum sanki yumurtanın üstüne oturuyorum, kalktım popomu avuçladım kuyruk sokumum sanırım yuvarlak öleee meydanda ele avuca geliyor acaba hep ordamıydı ben yeni mi keşfettim, bende popo hiç yok bariz ele geliyor kemik top gibi. Herkes bi poposunu avuçlasın bakalım sorum bende mi doktorada gidilmez sanki bunun için bilmedim ya.

Bana yaradiysa wc sizede yarar insallah canim

15agustostan sonra baslar artik bizde siyah incir var ihracat dış ülkeye incirler guzel iridir bizim,beyaz incirde var ama 1agac yemelik
Siyah beyaz farketmez dalarım

Toplaması da zordur onu allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…