Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Moralinin de senin gibi fıstık olması ne güzel, ayrıca sen zaten gençsin bitanemizsin birde.

Ya ablam bi de bende kilo verirken popom kalsın istiyorum aslında, yüzüm gitsin çünkü tombik yüzüm, ama popişim kalsın da biraz seksilik olsun istiyorum ama yok saçma sapan veriyorum popom düzleşiyor popo büyütme sporları lazım bana ama adım atıyorum bu ara anca başka bişey hiiç gelmiyor içimden.
100 gr eksiyim sadeceiki gün iyi dikkat edip eksı 1 olucam inşallah
canım motiveni bozma sakın, iki gün akşamları hafif geçirirsen eminim güzel verirsin.

doğru diyosun uzun açlıklarda vücut yağ depoluyor, o yüzden kaliteli ve hafif yemek en iyisi
Şaka yapayim dedim ama nehir anlamadi gene beni
2gunde detoxla gelen eksi ertesi gune arti olarak dönüyo hep görduk

Benim oglanda tembel hemde nasil kuran biliyorum ben dedi gitmicekmis spora gitcem zayiflicam dedi
Okumuyunca unutuluyor ama yazın en azından 1,2 ay bu fırsatı degerlındirseler en azından
Kılosu varmı oglanın bızımkıde gurese gıdıyor

Bugun bamya yarında kabak duşunuyorum akşam yemeği için.Eksi getırecektir inanıyorum cnm benim

Günaydın canlarım bu hafta karnitin takviyesi deneyeceğim. Sabahları aç karnına içip yarım saat minimum leslie yapacam. Akşam yürüyüşleri hariç tabi metabolizmayı hızlandırıyormuş bakalım etkili olacak mı. Bugün başladım daha ama mide bulantısı yaptı biraz

11 yaşında Cnm . Zaten İmam hatipe gidiyor ama online egıtımle cok veromli olamadıkları ıcın kuran ogretmenı sagolsun kurs actı okulda olucak.okul sıtenın ıcınde arkadasları da bu kadar imkanlar varkrn f sabah erken kalmak Derdıne Gıtmek ıstemıyor
zorlama degılde onlar ıcın dogru oldugunu bıldıgım seylerde kararlı durmaya çalışıyorum dıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…