Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar beni Zipzip- bilir hapsız wc ye çıkamam ama bu kiraz sapi bana iyi geldi gecede yatmadan ictim sabah koşa kosa gittim afedersiniz bence sizde alin deneyin
Neden çıkamıyorsunuz ne problemi varda çıkamıyorsunuz. Ay çok kötü ya . Wc ye gidememek.

Bugün deneyeceğim.
Sabah sabah 2kere aç karnina ciktim hem doğal zaten bisey olmaz bencede deneyin derim

Günaydın kızzlaaar çarşamba geldi, cumaya az kaldı, iki gün menülere daha da dikkat edelim
Günaydın canim
Kizlar beni Zipzip- bilir hapsız wc ye çıkamam ama bu kiraz sapi bana iyi geldi gecede yatmadan ictim sabah koşa kosa gittim afedersiniz bence sizde alin deneyin
Bak bende bu sefer koyde sorun yaşamadım gidip gelip agactan kiraz yiyorum
Daha tam olmadi
Günaydın kızlar
Sabah sabah sınır ettı kız benı Kur'an'a gıdecek mıy mıy ıkı saatte kalkmaz kıyafet begenmezDerdı gitmemek evde yatmak varken aslında ama yok öyle bir dünya
Gunaydin canim

Neden çıkamıyorsunuz ne problemi varda çıkamıyorsunuz. Ay çok kötü ya . Wc ye gidememek.
Bagirsak tembelligi var canim 4 5 6 gün gidiyo patliyorum nefes alamiyorum öyle olunca herseyi denedim şurup yada hapla wcye çıkıyorum buda beni rahatsiz ediyor sonucta hapa bagimli oluyo 2gundur iyi geldi bana

Sabah sabah 2kere aç karnina ciktim hem doğal zaten bisey olmaz bencede deneyin derim
Hey maşallah kız, akşam olsa da denesem heveslendim doğal olması güzel gerçekten, inşallah aynı etkiyi görürüz çok aminn
Fıstık gibiyim
Yüzüm solmaya pörsümeye başladı tartilmadim ama bu hafta sevinecek gibiyim sen de iyisin di mi
Fıstık gibi olduğunu bilmeyen mi var bu alemde Solmak pörsümek ne aşk olsun, taş gibi hatundum iyice taşlaşıyorum desene aaa

Günaydın kızlar
Sabah sabah sınır ettı kız benı Kur'an'a gıdecek mıy mıy ıkı saatte kalkmaz kıyafet begenmezDerdı gitmemek evde yatmak varken aslında ama yok öyle bir dünya
Benim oglanda tembel hemde nasil kuran biliyorum ben dedi gitmicekmis spora gitcem zayiflicam dedi

Günaydın kızlar
Kaç yaşında kızın. Benimkş 10 yaşında bende zorlanıyorum. Kızım istemiyor Kur an dersi ni. Güzel okuyor Kur an maşaAllah. Ama sure ezberlemeye gelince sürekli ağlıyor. Bende zorlamıyorum. Ayetel kürsi ye kadar biliyor. Ara verdik, zorlamak iyi değil. Bakalım kendimi hazır hissettiğimde başlayalım dedi. Bakalım bende onu bekliyorum. Sende sinirlenmemeye çalış zor ama dayan . Zorla yapılınca çocuklar nefret ediyor sonra .

Yok kız fıstık gibiyim derken moralim iyi demek istedim
Ama sizin yanınızda gerçekten daha genç hissediyorum bu doğru
Alırken popodan verirken yüzden gitmesi adaletsizlik ama ya
Güzel sözlerin için yüreğinden öperim canımın içi. tesekkur ederim. Sen de benim taşım olacaksın az kaldı

Köyde işler bitmez . Hemde yaz ayı hiç bitmez. Kolay gelsin sana canım. Ama iyi yanı köyler süper ya.
Gecen misafir geldi bana kız kitap okuyo yaaa filiz ablayaa çok huzur buldum biliyomusun neden dedim okadar guzel bir sessizlik varki kafa dinledim kitap okurken dedi,bizim orda gece saat 2 3de bile arabalar motorlar geciyo uyumak bile zor dedi

Gecen misafir geldi bana kız kitap okuyo yaaa filiz ablayaa çok huzur buldum biliyomusun neden dedim okadar guzel bir sessizlik varki kafa dinledim kitap okurken dedi,bizim orda gece 2 3de bile arabalar motorlar geciyo uyumak bile zor dedi
Ramazanda koydeydik yaa eve ankaraya dönünce o kadar cok ses varmis ki bir kac gun rahatszi etti

Ramazanda koydeydik yaa eve ankaraya dönünce o kadar cok ses varmis ki bir kac gun rahatszi etti
Bende anneme gidince öyle oluyorum biliyomusun hemen eve geleyim diyorum rahatsiz oluyosun seslerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…