Neden çıkamıyorsunuz ne problemi varda çıkamıyorsunuz. Ay çok kötü ya . Wc ye gidememek.Kizlar beniZipzip- bilir hapsız wc ye çıkamam ama bu kiraz sapi bana iyi geldi gecede yatmadan ictim sabah koşa kosa gittim afedersiniz bence sizde alin deneyin
Geçmişte okudum gördüm canım, komşumuz var bahçeden topladım deyip baya bi kiraz getirmiş sağolsun. saplarını akşam temizleyip kaynatayım, kendisinide birazını yeriz, diğerini de meyve suyu yapayım diyordum. İnşallah bana da aynı etkiyi eder. Eşimde tuvalete çıkamıyorum diye söyleniyor ona da içireyim.
Sabah sabah 2kere aç karnina ciktim hem doğal zaten bisey olmaz bencede deneyin derimBugün deneyeceğim.
Fıstık gibiyimNasılsın fıstıkıııımm
Günaydın canimGünaydın kızzlaaarçarşamba geldi, cumaya az kaldı, iki gün menülere daha da dikkat edelim
Bak bende bu sefer koyde sorun yaşamadım gidip gelip agactan kiraz yiyorumKizlar beniZipzip- bilir hapsız wc ye çıkamam ama bu kiraz sapi bana iyi geldi gecede yatmadan ictim sabah koşa kosa gittim afedersiniz bence sizde alin deneyin
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Sabah sabah sınır ettı kız benıKur'an'a gıdecek mıy mıy ıkı saatte kalkmaz kıyafet begenmez Derdı gitmemek evde yatmak varken aslında ama yok öyle bir dünya
Günaydın canımmGunaydin kizlar
Bagirsak tembelligi var canim 4 5 6 gün gidiyo patliyorum nefes alamiyorum öyle olunca herseyi denedim şurup yada hapla wcye çıkıyorum buda beni rahatsiz ediyor sonucta hapa bagimli oluyo 2gundur iyi geldi banaNeden çıkamıyorsunuz ne problemi varda çıkamıyorsunuz. Ay çok kötü ya . Wc ye gidememek.
Hey maşallah kız, akşam olsa da denesem heveslendimSabah sabah 2kere aç karnina ciktim hem doğal zaten bisey olmaz bencede deneyin derim
Fıstık gibi olduğunu bilmeyen mi var bu alemdeFıstık gibiyim
Yüzüm solmaya pörsümeye başladı tartilmadim ama bu hafta sevinecek gibiyimsen de iyisin di mi
Benim oglanda tembel hemde nasil kuran biliyorum ben dedi gitmicekmis spora gitcem zayiflicam dediGünaydın kızlar
Sabah sabah sınır ettı kız benıKur'an'a gıdecek mıy mıy ıkı saatte kalkmaz kıyafet begenmez Derdı gitmemek evde yatmak varken aslında ama yok öyle bir dünya
Dun cok yoruldum canim 11 de uyudum sabah 6 da uykumu almis uyandimGünaydın canımmSende erken kalkıyorsun Spor ıcınmı işmi var koyde
Kaç yaşında kızın. Benimkş 10 yaşında bende zorlanıyorum. Kızım istemiyor Kur an dersi ni. Güzel okuyor Kur an maşaAllah. Ama sure ezberlemeye gelince sürekli ağlıyor. Bende zorlamıyorum. Ayetel kürsi ye kadar biliyor. Ara verdik, zorlamak iyi değil. Bakalım kendimi hazır hissettiğimde başlayalım dedi. Bakalım bende onu bekliyorum. Sende sinirlenmemeye çalış zor ama dayan . Zorla yapılınca çocuklar nefret ediyor sonra .Günaydın kızlar
Anasından görüyor ne yapsın çocuk . Annem spor yapıyor bende yapayım diyorBenim oglanda tembel hemde nasil kuran biliyorum ben dedi gitmicekmis spora gitcem zayiflicam dedi
Köyde işler bitmez . Hemde yaz ayı hiç bitmez. Kolay gelsin sana canım. Ama iyi yanı köyler süper ya.Dun cok yoruldum canim 11 de uyudum sabah 6 da uykumu almis uyandim
8de de evi temizledik
Is bitmiyor burda :))
Yok kız fıstık gibiyim derken moralim iyi demek istedimHey maşallah kız, akşam olsa da denesem heveslendimdoğal olması güzel gerçekten, inşallah aynı etkiyi görürüz çok aminn
Fıstık gibi olduğunu bilmeyen mi var bu alemdeSolmak pörsümek ne aşk olsun, taş gibi hatundum iyice taşlaşıyorum desene aaa
100 gr eksiyim sadeceGünaydın kızzlaaarçarşamba geldi, cumaya az kaldı, iki gün menülere daha da dikkat edelim
Gecen misafir geldi bana kız kitap okuyo yaaa filiz ablayaa çok huzur buldum biliyomusun neden dedim okadar guzel bir sessizlik varki kafa dinledim kitap okurken dedi,bizim orda gece saat 2 3de bile arabalar motorlar geciyo uyumak bile zor dediKöyde işler bitmez . Hemde yaz ayı hiç bitmez. Kolay gelsin sana canım. Ama iyi yanı köyler süper ya.
Aynen oyle canim simdi yavas yavas ürünler de çıkmaya basladi ama dedigin gibi güzel tarafi havasinin temiz olmasiKöyde işler bitmez . Hemde yaz ayı hiç bitmez. Kolay gelsin sana canım. Ama iyi yanı köyler süper ya.
2gunde eksi 1100 gr eksiyim sadeceiki gün iyi dikkat edip eksı 1 olucam inşallah
Ramazanda koydeydik yaa eve ankaraya dönünce o kadar cok ses varmis ki bir kac gun rahatszi ettiGecen misafir geldi bana kız kitap okuyo yaaa filiz ablayaa çok huzur buldum biliyomusun neden dedim okadar guzel bir sessizlik varki kafa dinledim kitap okurken dedi,bizim orda gece 2 3de bile arabalar motorlar geciyo uyumak bile zor dedi
Hiç birşey yemezse verir2gunde eksi 1
Bende anneme gidince öyle oluyorum biliyomusun hemen eve geleyim diyorum rahatsiz oluyosun seslerdenRamazanda koydeydik yaa eve ankaraya dönünce o kadar cok ses varmis ki bir kac gun rahatszi etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?