Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Sabah
1 muz

Öğlen
2 dilim ekmekle peynirli tost
6 zeytin
Yeşillik

Ara
1 kalık kuru dut
Filtre kahve

Akşam
Yoğurtlu kabak salatası

Ara
Filtre kahve
1 kuru kayısı
6 temmuz sali menü

11.00
Peynirli yumurta
1 dilim ekmekle tost
2 salatalik
Nescafe

Ara. Balkabağı puding(seker yok)

Ara turk kahvesi 1 kare bitter

17.30
5 kofte
1 tabak taze fasulye
Yoğurt
Cordelia .
Resim yuukleyemedipimden paylaşma dımdı.

7000 olan pazR
5000 pazartesi

Ceza yapmafım aralıksız 5000adım oldun istiyorum, ilk vakitte yapıcam
Afiyet olsun kizlar
Eki Görüntüle 2883689

Cordelia
Dünkü adimlarim 10007 adim =1000 puan

Cordelia
Birşeyide tam eksiksiz yapsam hani .
İyi akşamlar.

Toplam 970 kalori
2 top dondurma yedim.
2 litre su

Zipzip- E Elif_Eylul
Tebrikler kizlar supersiniz

aysunayy nerdesin yarış olmayinca hiç gelmiyon gittin mi doktora opu ne zaman?
Canimmmm bugun opu oldum ben 2 yumurtam toplandi 1 tanesinden pek umut yoktu ama bakacağız dedi dr..yarin haberleri gelecek durumları hakkında insallah saglikli çıkarlar

Sayi cok az olduğu için havuz yontemi uygulanacak 1 ay ara verip agustos adetiyle tekrar toplama yapilacak oyle iste bitmiyor benim hastane islerim

Araya bayram giriyor yoksa bi yarış daha yapardik

Cumartesi adımım buda kızlar bebek geldi ya hala oldum bu hafta ben hiç te durmuyorum iş birde başladım hergun tam mesai baya koşturmaca giremedim gruba bu ara kusura bakmayın herkes iyidir inşallah çocuk bir taraftan bakacak lazım annem yeni bwbise adapte yarın ise gideceğim mecbur çocukla şu haftayı atlatsaydim çok stres oldum Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20210706-234504_Samsung Health.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 23
Canım tedavi nerde oluyorsun hangi il özelden yaArmisin bayramdan sonra bende başlayacağım yada bir sonraki ay hayırlısı olsun hakkında rabbim yardım etsin

Birden basladiysa sorun olabilir. Psikolog bana bunu hep soruyordu

Süper canim. İnşallah sağlıklıdır ikisi de.

Yarışa gelince bir kaç ay bu konuyu hiç konuşmayalım.

Süper canim. İnşallah sağlıklıdır ikisi de.

Yarışa gelince bir kaç ay bu konuyu hiç konuşmayalım.
Yenilen pehlivan benim doyamadim ki zaten günde 60 bin adim atmaya mecalim yokBi daha yarış olursa da ugramayacagim buralara cok gaza geliyorsunuz benim yüzümden yaw..zararli çıkan hep ben

Allah kolaylık versin.

Yenilen pehlivan benim doyamadim ki zaten günde 60 bin adim atmaya mecalim yokBi daha yarış olursa da ugramayacagim buralara cok gaza geliyorsunuz benim yüzümden yaw..zararli çıkan hep ben
Bizim takım sen buraya hiç gelmesende yürürdü. Biz sizdeki adımlara göre strateji yaptık. Sağolsun yıldızlarım güzel spor yapıyor. Yarış olunca, sizin takımın adımlarını görünce iyice coştular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…