- 9 Ocak 2012
- 15.206
- 29.337
- 798
Afiyet olsunBugün kabak salatası yiyeyim dedim yoğurtlu hatta 3 akşam planım böyleydi. WC den çıkamaz oldum. Kabızlık sorunu olanlar kesinlikle denesin çok yoruldum
10 yaş mıı çok tursıyorum şuan akrabalrda varmı öyle olan ırsi olabilir mi acabaBenim buyuk kizim 10yasina kadar altina kacirdi halasina giderdi halaaa altima naylon koysana dermis doktorada göturmustum kendini bildigi zaman yapmicak zaten dedi 4.cü sinifa gecti kesti farkina vardi yada diyim
Taksit te yapıyorlar demek. Allahım adımın taksiti de çıktı. Vay başıma gelenler. Peşin olsaydı ya taksiti sevmiyorum öde öde bitmiyor.Ben yarın yapçam cezayı. Olmadı taksit yapar kaptanlar 1.000 adım 5 taksit.
Babasi10 yaş mıı çok tursıyorum şuan akrabalrda varmı öyle olan ırsi olabilir mi acaba
Saol cnmAfiyet olsun
Sen taksit istesen ayıp olur. Bir günde 5o.000 adım atiyon.Taksit te yapıyorlar demek. Allahım adımın taksiti de çıktı. Vay başıma gelenler. Peşin olsaydı ya taksiti sevmiyorum öde öde bitmiyor.
Benim canım 50 yokum ama şisko degilim merak etmeSaol cnm
Profildeki sen misin? Sen baya tığ gibi olmuşsun yasen de mi 50 kilolardasın
İyi ki çıkmadın , sen mi kilo veriyorsun biz mi anlamadım.
Yok kiz sporda yapmadim az yurüdümİyi ki çıkmadın , sen mi kilo veriyorsun biz mi anlamadım.
Sen taksit istesen ayıp olur. Bir günde 5o.000 adım atiyon.
Sanırım tuvalet eğitimine erken başladın. Çocuk hazır olmayınca olabiliyor böyle durumlar. Bir ürolojiye kontrol ettir. Bir sorun yoksa geçer. Benim kardeşimde işerdi 6-7 yaşına kadar annem gece bağlardı. Alışmıştı gelip yatardı. Şimdi 28 yaşındaAh ah benim kızım çok şükür başlarda ortalığa işemedi ama şimdi 5 yaşında nerdeyse gece işemeyi bıraktıramadım hatta gündzleride çamaşırını ıslatmaya başladı bu durum kaç yaşına kadar normal acaba
O belli belli. MaşAllah umarım bir daha kilo almazsın almayızBenim canım 50 yokum ama şisko degilim merak etme
Ya normal soguk alginligi grip falandir dageçmiş olsun nasıl çocuklar ne şikayetleri var bizde şuan sıradan geçioruz ama 3 ay öncede korona olmuştuk bunsanki onun gbi feğil
Bakayim canım deneyeyim en kolayı bile zorladı beni önceden yapmıştım fena bisey teşekkürlerben bugün bunu yaptım çok kolay bundan başlayabilirsin istersen
Menüm
Sabah
1 domates 2 biber az salatalık
1 yumurta ile kıymalı yumurta
2 kaşık çökelek 2 dilim peynir
1 çay kaşığı bal 2 dilim tb ekmeği
Öğle 1 karnıyarık 2 kaşık yoğurt yarim dilim tb ekmeği
Akşam 1 küçük tabak etli taze fasulye
Salata yarim dilim tb ekmeği
15 kadar kuru üzüm...
Oğlumu şimdi sallıyorum uyursa 1 kahve içerim
3 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Hayırlı geceler
10 30.
2 dilim tt ekmek
Domates
Salatalık
Marul
B.peynir
Kahve
17:30
3 kaşık patates salatası
4 kaşık havuçlu yoğurt
Çok az kıymalı börek
2.5 lt su
Spor
Eva 40 dk.
İp 300. = 300p.
Squat 100 =100 p.
Plank 60 sn = 60 p.
Adım 21300=2130p.
Toplam 2590
Zipzip- Cordelia . E Elif_Eylul
Keto 2.gün
11.30
Eki Görüntüle 2883848
Ara kahve+ceviz
Ara süt
Eki Görüntüle 2883849
Eki Görüntüle 2883850
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
sabah
haşlanmış yumurta
salatalık
domates
çorba tarhana
çay 2 kupa
kuşburnu çayı
öğlen
çorba
vişne suyu ev yapımı
akşam
çorba
tavuk but kıxartılmış ama az yagda
biraz erken yemiştim annemde
eve gelincede
yoğurtlu kabak
su 2 lt
baya bi kalori harcamışımdır
yokuş in çık in çık ama kayıt yok
ortalama 1 saat hızlı tempoda yürüyüş deyim ben
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun kizlar06.07.2021
12.30
2dilim tb arası kaşar
Domates
15.30
Kefir ile 4kuru kayısı
19.00
Tost makinasında 5kanat ve salata
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?