- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Afiyet olsun canım buhafta ödül yapmamistin sanirim
Evanin hangi videosunu önerirsin ilk defa deneyeceğimTamam canım teşekkür ederim
Altta ses gitmeyeceğini bilsem daha çok eğlenerek yaparım da benim kayınvalideciğim rahatsız oluyor. Çocuklarımın sesine bile tahammül edemiyor. O yüzden yapabildiğim kadar yapıyorum ama kılanların seçiyorum. Göbek için çok iyi ya bende göbek asılıyor. İnşaallah toparlayacak.
Evanin hangi videosunu önerirsin ilk defa deneyeceğim
Yaptım canım ya. Waffle yedim cuma günü. Cezama razıyım. 20.000 üzerini kabul etmiyor kaptan. Yarın 25.000 adım atarım. Spor puanım düşmesin.Afiyet olsun canım buhafta ödül yapmamistin sanirim
Diyetisyenin 2kere ödül hakki veriyosa bisey diyemem benYaptım canım ya. Waffle yedim cuma günü. Cezama razıyım. 20.000 üzerini kabul etmiyor kaptan. Yarın 25.000 adım atarım. Spor puanım düşmesin.
Evet haklısınAfiyet olsun canım aksam
Patates havuc borek hep karbonhidrat olmus
Yani olmamis
Kolay diyorsun. Sınavdan 100 alan çocuk misali. Sana kolay olmasın o.ben bugün bunu yaptım çok kolay bundan başlayabilirsin istersen
Neyse adım atmissinEvet haklısınmisafirlerim vardı .
Öyle oluyor mu seni seniYaptım canım ya. Waffle yedim cuma günü. Cezama razıyım. 20.000 üzerini kabul etmiyor kaptan. Yarın 25.000 adım atarım. Spor puanım düşmesin.
Diyetisyen karışmıyor bana. Ona göre çok kilo veriyorum. 2 ödül vermiyor ama ne istersen ye diyor.Diyetisyenin 2kere ödül hakki veriyosa bisey diyemem ben
Eee misafirler yeseydi onları.Evet haklısınmisafirlerim vardı .
Ozaman cezaya tabisinDiyetisyen karışmıyor bana. Ona göre çok kilo veriyorum. 2 ödül vermiyor ama ne istersen ye diyor.
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
1 domates 2 biber az salatalık
1 yumurta ile kıymalı yumurta
2 kaşık çökelek 2 dilim peynir
1 çay kaşığı bal 2 dilim tb ekmeği
Öğle 1 karnıyarık 2 kaşık yoğurt yarim dilim tb ekmeği
Akşam 1 küçük tabak etli taze fasulye
Salata yarim dilim tb ekmeği
15 kadar kuru üzüm...
Oğlumu şimdi sallıyorum uyursa 1 kahve içerim
3 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eee misafirler yeseydi onları.
Sen emzirmiyorsan doktora gitmen iyi olmuş benim sırayla her iki göğsüm de oldu geçtiInan bilmiyorum canım doktora da sormak aklıma gelmedi muayene etti ve ilaç yazdı sadece haftaya tekrar gel dedi bakalım ne olacak
Sağol kuzum insaAllah
Sağol canım
Canım emzirme dururumum yok emzirdigim dönem mastit olmuştum da o da çok kötüydü su an ne sebep bilmiyorum
Aplam çok sağol ama emzirmiyorum 1,5 yıldan fazla olmuştur yani yine de süt olur mu ki
Yok canım uzun zaman oldu bırakalı
Çok sağol kuzum insaAllah
TeşekkürlerAfiyet olsun canım
Ben yarın yapçam cezayı. Olmadı taksit yapar kaptanlar 1.000 adım 5 taksit.onlarda yedi ziyan olmasın bende sünnetledim. Neyse yarın 30 bin adım atayım da puanım düşmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?