kızlar merhaba ben malatyalıyım ama kayseride oturuyorum 96 da evlendim 55 kiloyla sonra doğumlar filan acayip kilo aldım bu senede neden bu kadar fazla kilo aldığımın sebebini öğrendim beynim de hipofiz bezi kaynaklı tümör varmış o bütün vücudun işleyişini bozmuş zaten 4 senedir adet de olmuyodum ama 3 aylık bi ilaç tedavim var ondan sonra erimiş olursa iyi erimediyse ameliyat diyolar bi de şuan zayıflama ilacı ve diyatisyen kontrolünde diyet yapıyorum bu ilk haftam 3 kilo verdim şuanki kiloma gelirsek 110 .8 im 45 kilo vercem 3 gitti hiiiiiii hepinizi öpt
günaydın pınarım. keşke burdada kar yağsa hava okadar soğukki kar yağsa yumuşar en azındana biraz. sabah evden çıkarken uçuyodum dedeyse.
hoş geldin öncelikle deneme haftası var canım bizimle buraya yzacaksın . her hafta cuma günleri sabah 10 kadar tartılıp kilonu bildireceksin .....a.skızlar merhaba ben malatyalıyım ama kayseride oturuyorum 96 da evlendim 55 kiloyla sonra doğumlar filan acayip kilo aldım bu senede neden bu kadar fazla kilo aldığımın sebebini öğrendim beynim de hipofiz bezi kaynaklı tümör varmış o bütün vücudun işleyişini bozmuş zaten 4 senedir adet de olmuyodum ama 3 aylık bi ilaç tedavim var ondan sonra erimiş olursa iyi erimediyse ameliyat diyolar bi de şuan zayıflama ilacı ve diyatisyen kontrolünde diyet yapıyorum bu ilk haftam 3 kilo verdim şuanki kiloma gelirsek 110 .8 im 45 kilo vercem 3 gitti hiiiiiii hepinizi öpt
tekrar hoşbulduk aeben
merak ettim yenileri neye göre davet ediyosunuz:))
davet almak çok hoşuma gitti de
kıslar daha eşofmanla oturuyom .. ben kalkayım bi evi toplayım pilateside yaptım .... yanlız bi bötü heberim var size benimkilo uçtü gene çç ben nasıl başarıyorum kilo almayı bende bilmiyorum benim doktora gitmem lazım geçen sene yaptırdıgım testleri tekrar yaptırıcam sürekli tatlıistiyrum relde yeni bitti ...yedigim bişide yok ..:sm_confused:. ama bu hafta üzgünüm eksi vercegim ...senağlama aslında listeden çımayıda düşünüyorum olmuyo böyle ...CADIARZU takımdan sizden ayrılmam merak etmeyin .... ama benım yarış moratonu burda bitmişe benziyo ...:a015:
aslında beni bi hastaneye yatırrıp incelemeleri lazım hem diyet yapıp hemde spor yapıp nesıl kilo alıyo diye .....:roflol::roflol::roflol::roflol:
şöyle bir bakıyoruz galıplı güçlüyse alıyoruz. bize temizlik yapacak ortalığı toparlıyacak şöyle oturduğumuzda hemen yeşil çayımızı getirecek:roflol: çömezler arıyıyoruz.delikafadulden
sonra bir yenisi gelince sizde terfi edip bu işi yenilerine bırakıyorsunuz.bu devran böylece sürüp gidiyor:roflol::roflol:
tekrar hoşbulduk aeben
merak ettim yenileri neye göre davet ediyosunuz:))
davet almak çok hoşuma gitti de
aeben bende merak ettimben şimdi takımdamıyım değlmiyim
şöyle bir bakıyoruz galıplı güçlüyse alıyoruz. bize temizlik yapacak ortalığı toparlıyacak şöyle oturduğumuzda hemen yeşil çayımızı getirecek:roflol: çömezler arıyıyoruz.delikafadulden
sonra bir yenisi gelince sizde terfi edip bu işi yenilerine bırakıyorsunuz.bu devran böylece sürüp gidiyor:roflol::roflol:
cidi gidecem dora böyle olmuyo ya neymiş sorum bi baktıracam akşam bi lokma tatlı yesem sabah elim ayagım şiş gibi oluyo .. kafamçokkarıştı sen veremen tabi ne hastanesi hergün misafir geliyo ...:mymekaaebenim bu hafta bendede tık yok bacum yaa.
o hastane nerdeyse benide yatırsınlar senin yanınadelikafadulden
beraber yatalım.
hem 3 haftam kaldı verdim verdim veremedim şutlanmamı isteyeceğimsenağlama
verirsem devam edeceğim amalaelaelaelaelae
sırnaşık şey anaaaa bizde kartlaştık diye şutlayacaklar yakında ...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:...
cidi gidecem dora böyle olmuyo ya neymiş sorum bi baktıracam akşam bi lokma tatlı yesem sabah elim ayagım şiş gibi oluyo .. kafamçokkarıştı sen veremen tabi ne hastanesi hergün misafir geliyo ...:mymekanlarla tıkınıyon ....:dilcikar: bande oda yok ki veremiyom desem ....sırnaşık şey emme canım bunye ne yapsın ... vucut ver ver bi yere kadar degilmi ..fisfisfis
kaydirigubbakcemile hade hade kendimizi kandırmayak . loplop yaglar duruyo ..naniknanikhadi yürüyüşüne ....kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol:hemşosoguk gibi duruyo dişarı .... 1 haftalına yokum yaz kapıya sesde yapma telefonlarada bakma ...:roflol::roflol::roflol:kilo vercen sen en azından yazınki kilona gelecen 62.....:lepi:ben size diyorum inanmıyorsunuz. demekki senle benim kemik ağırlığımız 65
boşu boşuna kemik eritecez diye uğraşıyoruz. sen uğraşıyon bende gaza geliyorum kaydirigubbakcemile
kemikte zaten menopoz döneminde eriyecek. boşa çabaya gerek yok :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile hade hade kendimizi kandırmayak . loplop yaglar duruyo ..naniknanikhadi yürüyüşüne ....kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol:hemşosoguk gibi duruyo dişarı .... 1 haftalına yokum yaz kapıya sesde yapma telefonlarada bakma ...:roflol::roflol::roflol:kilo vercen sen en azından yazınki kilona gelecen 62.....:lepi:
hade git ablanada selam söyle bir günde ben beklerim bedişi beklemene gerek yok emiiiii:1rolleyes:aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
burda totomun üzerinde oturup yağlara yağ katmaktansa çıkayım bari delikafaduldendışarıyadelikafadulden
ordanda ablama geçeyim akşama geçerken adam alsın:1closedeyes:
evde bir işim yok hadin görüşürük.
yeşil çayımıda içtim:içelim:
ben yaza 62 olecemmmmmmmmmm:teytey60 tan umudu kestimde)
62 de yeter nasrettin hocanın hesap:roflol: