Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah.

günaydın kızlar.
geçmişi okudum. aebenimin tanıtım filmine bayıldım:roflol:
kızların paraları kesilecekmiş onada ne diyim yaaaakötükedihüso artık diyecek söz bilem bulamıyorum
ve yeni üyemiz yapabilirim
öncelikle hoş geldin tatlım aramıza. çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin:1hug:
ve inşallah yapabilir ve izstediğin kiloya inersin.
hayal cadısı sen ne yapıyorsun bakalım hiç pas yok bana:dilcikar:
mmmf geçmiş olsun canım.
kütom bu ne hız bacum sen ide çok yakında mezunlar kürsüsünde göreceğiz gibi:hooray:

günaydın pınarım. keşke burdada kar yağsa hava okadar soğukki kar yağsa yumuşar en azındana biraz. sabah evden çıkarken uçuyodum dedeyse.

kar ilk yağdığında süper güzel de canım..sonrasını düşünemiyorum,erimeye başlayınca felaket oluyor işte,bizim burada bazen 1 ay kar kalkmaz,ozamanda kötü oluyor..ama ilk yağdığında güzelliğine diyecek söz yok...
arkadaşlar ben akşama gelirim artık mevlüte gideceğim.bayyy.....

teşekkür ederim aeben
yavaş yavaş tanıcam inşallah hepinizi
özgeyi biliyorum hamilelik topiğinden ve 70-79 grubunda arkadaşım
pınarım bende balıkesirliyim kar var demek ne güzel

hoş geldin öncelikle deneme haftası var canım bizimle buraya yzacaksın . her hafta cuma günleri sabah 10 kadar tartılıp kilonu bildireceksin .....a.s
kurallarımız bunlar biz bueda sadece kilolarımızı degil hayatı paylaşıyoruz ben senın hikayini okudum canım ondan çagırdım seni biliyorumki burda paylaşımınla dah a güzel kilo verceksin belkide sıkıntıların paylaştıkça azalır .....:Saruboceq:

else canım bu kurallar senın içinde geçerli ikinizde deneme haftasındasınız fıstıklar bu hafta paylaşımınıza ve kilo varme isteginize bakıcaz ve takım arkadaşlarımda onaylarsa listeye alıcaz ......:1hug:
esse ve yapabilirim tekrar hoş geldiniz ....a.s.

tekrar hoşbulduk aeben
merak ettim yenileri neye göre davet ediyosunuz:))
davet almak çok hoşuma gitti de

kıslar daha eşofmanla oturuyom .. ben kalkayım bi evi toplayım pilateside yaptım .... yanlız bi bötü heberim var size benimkilo uçtü gene çç ben nasıl başarıyorum kilo almayı bende bilmiyorum benim doktora gitmem lazım geçen sene yaptırdıgım testleri tekrar yaptırıcam sürekli tatlıistiyrum relde yeni bitti ...yedigim bişide yok ..:sm_confused:. ama bu hafta üzgünüm eksi vercegim ...senağlama aslında listeden çımayıda düşünüyorum olmuyo böyle ...CADIARZU takımdan sizden ayrılmam merak etmeyin .... ama benım yarış moratonu burda bitmişe benziyo ...:a015:

aslında beni bi hastaneye yatırrıp incelemeleri lazım hem diyet yapıp hemde spor yapıp nesıl kilo alıyo diye .....:roflol::roflol::roflol::roflol:

tekrar hoşbulduk aeben

şöyle bir bakıyoruz galıplı güçlüyse alıyoruz. bize temizlik yapacak ortalığı toparlıyacak şöyle oturduğumuzda hemen yeşil çayımızı getirecek:roflol: çömezler arıyıyoruz.delikafadulden
sonra bir yenisi gelince sizde terfi edip bu işi yenilerine bırakıyorsunuz. bu devran böylece sürüp gidiyor:roflol::roflol:

aebenim bu hafta bendede tık yok bacum yaa.
o hastane nerdeyse benide yatırsınlar senin yanınadelikafadulden
beraber yatalım.
hem 3 haftam kaldı verdim verdim veremedim şutlanmamı isteyeceğimsenağlama
verirsem devam edeceğim amalaelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol:

tekrar hoşbulduk aeben

aeben bende merak ettimben şimdi takımdamıyım değlmiyim

fıstıklar takımda olmak bu hafta sizin elinizde paylaşımınız bol ossun kilo verme isteginizde o bize yater . okey .
siz şimdi takımdasınız . gerisi size kalmış fıstıklar . kuralları yerine getirirseniz haftaya listeye yazarız ....kaydirigubbakcemile5

else sen bize 70 kiloyla başladım demi canım bu başlangiç kilon olacak .

yapabilirim senın başlangiç kilon kaç canım bu günden itiraben...sende yaz senide not alayım .....

canım sizi seçmemdeki sebeb azimli oldugunuzu hissettim okadar ...-tatlicadiarzu- benim hisler biraz kuvvetlidirde ...laelaelaelaelae
tekrar hoş geldiniz . yanlızım canım sen elseye bakarak acemisin . o topik topik geziyo izliyorum araştırmacı kişilik ...kaydirigubbakcemile3
canım buraya yediklerini içtiklerini yapıyorsan sporlarını . ve hertürlü paylaşımını yaza bilirsin ....:1hug:a.s.

kolay gelsim umarım taez zamanda istediginiz kiloyo gelirsiniz .. ben gireli takıma 10 ay olduuuu az kaldı ama son kilolar kazık çaktı gitmiyo ....:a015:

teşekkür ederiz hepinize
70 canım kilom
inşallah haziran sonunda 58 kilo olcam ve eşimin memleketine gidicem temmuz başında

sırnaşık şey anaaaa bizde kartlaştık diye şutlayacaklar yakında ...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:...

cidi gidecem dora böyle olmuyo ya neymiş sorum bi baktıracam akşam bi lokma tatlı yesem sabah elim ayagım şiş gibi oluyo .. kafamçokkarıştı sen veremen tabi ne hastanesi hergün misafir geliyo ...:mymekanlarla tıkınıyon ....:dilcikar: bande oda yok ki veremiyom desem ....sırnaşık şey emme canım bunye ne yapsın ... vucut ver ver bi yere kadar degilmi ..fisfisfis

ben size diyorum inanmıyorsunuz. demekki senle benim kemik ağırlığımız 65
boşu boşuna kemik eritecez diye uğraşıyoruz. sen uğraşıyon bende gaza geliyorum kaydirigubbakcemile

kemikte zaten menopoz döneminde eriyecek. boşa çabaya gerek yok :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile hade hade kendimizi kandırmayak . loplop yaglar duruyo ..naniknanikhadi yürüyüşüne ....kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol:hemşosoguk gibi duruyo dişarı .... 1 haftalına yokum yaz kapıya sesde yapma telefonlarada bakma ...:roflol::roflol::roflol:kilo vercen sen en azından yazınki kilona gelecen 62.....:lepi:

aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
burda totomun üzerinde oturup yağlara yağ katmaktansa çıkayım bari delikafaduldendışarıyadelikafadulden

ordanda ablama geçeyim akşama geçerken adam alsın:1closedeyes:
evde bir işim yok hadin görüşürük.
yeşil çayımıda içtim:içelim:
ben yaza 62 olecemmmmmmmmmm:teytey60 tan umudu kestimde)
62 de yeter nasrettin hocanın hesap:roflol:

hade git ablanada selam söyle bir günde ben beklerim bedişi beklemene gerek yok emiiiii:1rolleyes:

Kızlar ya benim burda 1 arkadaş var beni deli ediyo kızı diyete sokucam. Ama bitürlü başarılı olamıyorum. Hergün bir bahane bugünde diyo benim kilolar yerleşti veremem artık diye. ölürmüsün öldürürmüüsn. Bende bıraktım artık . Kendisi sağlığını düşünmüyosa ben ne edeyim. Herşeyden önce sağlık için zayıflıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…