kızalr selamlar hastayım kaç gündür kafamı kaldıramadım ateş alev yandım oğlanda hasta bugün bi gözümüaçtım ateşlenmedim bugün allaha şükür nerde bu kjarı dedinizmi arkamdan hııııı neyse verdim herhlade gerçi her kalktığımda öküz gibi yedimkendimi topliim diye ama ateşlenince 5 günde harcadğım kaloriyi harcıyodum aman o neydi Allah bidaha göstermesin biara bilincimi kaybediyodum az daha
cuma gelirim bi aksilik olmazsa inşallah gelemezsem kütoya msn den yazarım görüşrüüz
YOK KIS HASTA OLDUNU TAHMIN ETTİK MAYTAP GEÇMİŞ OLSUN BACIM ....kızalr selamlar hastayım kaç gündür kafamı kaldıramadım ateş alev yandım oğlanda hasta bugün bi gözümüaçtım ateşlenmedim bugün allaha şükür nerde bu kjarı dedinizmi arkamdan hııııı neyse verdim herhlade gerçi her kalktığımda öküz gibi yedimkendimi topliim diye ama ateşlenince 5 günde harcadğım kaloriyi harcıyodum aman o neydi Allah bidaha göstermesin biara bilincimi kaybediyodum az daha
TAMAM SORUMDEGİL ....:1hug:cuma gelirim bi aksilik olmazsa inşallah gelemezsem kütoya msn den yazarım görüşrüüz
iyi akşamlar pınarım bir sen bir ben burdayız.
80 dakika yürüyüşümü yaptım duşumu aldım. bugün yediklerimide yazayım
sabah
3 adet kuru kayısı
1 adet elma
ara
1adet havuç
öğlen
1 kase çorba
salata
yoğurt
ara
1 adet elma
1 adet kivi
akşam bişey yemedim. nedense canım hiç bişey istemedi halada aç değilim.
fıstıgım aferin sana .6. takımın çıtırları günaydın. bugün kendimi çok enerjik hisediyorum. yüzüğüm parmağımda 360 derece dönüş yapıyo. ben düzeltiyorum. bir bakıyorum hop yüzük tekrar dönmüş.
GÜNAYDINLAR GÜZELLERİM BENIMM a.s.
YOK KIS HASTA OLDUNU TAHMIN ETTİK MAYTAP GEÇMİŞ OLSUN BACIM ....
TAMAM SORUMDEGİL ....:1hug:
NAZLIM ...bumu bütüngün yadıklarin ...:mymeka:
fıstıgım aferin sana .:1hug:
Ama sana bi abla nasıhatim var ....a.s nerdeyse hiç bişi yemiyosun meyveyi ögün diye geçiştiriyosun ...tak yedigin öylen çorba ve salata ...şutarafagittitamam şimdi hızlı kilo verebilirsin bu yöntenle ama bak bana ....bende sen gibi yapıyodum ...klava: şimdiki halime bak bi kaç gündür yadigim az miktarda şekerli şayler . yemegide çok az yiyyorum ha ...bi yumruk büyüklügünde ...
ben diyet yaparken tatlıyı yasaklamıştım pazlada yemiyodum sporumda fuldü tıpkı sen gibi . ama şimdi az miktarda tatlı yiyyorum tekrar normale dömem için ve 1 hafta bile olmadı . ben 1 kilodan fazla almışım :1shok:şimdi düşünüyorum bu nasıl oluyo diye ..:sm_confused:.
aynı duruma seninde düşmeni istemem canım .... bukadar aç gezme ....biliyorum kilo vermek güzel ama bide son noktayı düşün ...yerimseniben
selam hatunlar
ayağım tam iyileşmedi ama okuldayım bugün
toplantı vardı başka bi okulda
ben 8-14 arası çalışıyorum
toplantı saat 10 da
müdüre yarın direk oraya gitsem bi sorun olur mu müdür bwey dedim
cevap:
okula gelip gitsen daha iyi olurrr
aaay toptan dövecem bunları yaaaaaa
yok aldığın parayı helal etmek istiyosan oturma çalış bilmem ne
yok rehberlikçi aşağılar gibi
yok derslere o girsin (rehberlik derslerine)ü
ya o derslerin ücretini onlar alıyor neden ben girecek mişim???
ücretini bana versinler
ben girerim....
aay hasta ettiler beni bu memlekette yaaaaa...
aferin:1hug: akşamda ye ama az ....a.s..aebenim şuanda işyerinde çıkan yemekler o kadar kötükü yiyemiyorum. resmen yemekler yağ içinde yüzüyor. bende burda en fazla çorba ye yoğut yiyebiliyorum. çoğu zaman evden salata falan getiriyorum. bugünden itibaren evden yemeklerimi getirmeye başladım. sabah içinde kendime tost yapıp getirdim. bugünden itibaren yemeklerimi düzene sokuyorum.
fatuuuu.. seni formda görmek güzel baee..kaydirigubbakcemile3Şenizben toplantıya gidiyorum topllayan ayakla nası olcaksa...
hoş hasteye gittiğimde işin ne zaman bitiyor bi öğrenci-veli var diye arayan idareden ne bekliyorum ki...
hepsi aynı mantalite işte.......
sanada günaydın ...a.s.günaydın herkese nasılsınız?
ben paylaşım olayını abartıp öğün öğün size yazıcam heralde:))
sabah elma sirkeli suyumu içip 2 dilim kepek ekmeği arasına beyaz peynir ve maydanoz koyup yanımda getirmiştim.şekersiz çayla beraber yarısını yiyebildim ancak
günaydın....naber hatunlar...?aeben,maytap,nazlı...merhabalar....aeben burası hani foto ya ekledimdi ya kar dolu bir resim,sabah bi uyandık işte aynı öyle olmuş...ben sabah 1 dilim kızarmış ekmekle kahvaltımı yaptım...
ixir arkadaşımızdan mesaj geldi,gelip deniyeceğim diye ama kuralları bilmiyorum yazmış gideyimde ona anlatayım biraz....