Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin hayalim..nasıl olsun iyi valla,sabah bi arkadaş geldi kahveye,ayağını mı sürüdü ne ardı arkası kesilmedi,şimdi rahatladım...

reff canım benim iğne mi oluyor oğlan yoksa şurup mu?iğne çabuk geçiriyorya o bakımdan sordum...
nazlıcım lapadan sonra almadın ya imkanı mı var canım listelerin çok güzel kaçırmıyorsun ki,valla sana imreniyorum,benim boğazımda bi dursa...
ama bugün durdu,öğleden sonrada bişey yemedim...1 elma ve pastadan 2 lokma..akşamada,yemekten yicem az ekmekle....

valla ben bile şaşıyorum kendime daha önce bu kadar azimli değildim ama bu sefer başarıcam istediğim kiloya inicem ve koruma evresini bu sefer geçicem. Zayıfladım diye tekrar yemeye başlamıycam.

valla ben bile şaşıyorum kendime daha önce bu kadar azimli değildim ama bu sefer başarıcam istediğim kiloya inicem ve koruma evresini bu sefer geçicem. Zayıfladım diye tekrar yemeye başlamıycam.

en iyiysini yaparsın canım,kiloları veriyoruz ve ohh rahatlayıp tekrar yiyince hooop geri dönüyor hain kilolar,bende hep bu hataya düşmüşümdür....kaydirigubbakcemile5

he yapardık niye maç koşup kalori yakcan demi çakaaaaaaaaaaaaaaaal :roflol:

ben kaçar kıslar öptüm hepinizi hayırlı ve ii akşmalar...

merhaba yapabilirim canım geldinmi yazssana takıma katılmam için yazman lazım . bizimle paylasında bulunurmusun seni tanıyalım .....

napimm sizi özledim
2 gündür yoğunum bugün çok ağrım var ya kasıklarım ağrıyor normal mi bilmiyorum hepinizi seviyorum bide sgara içmiyorum çünkü aşırı dereceede kokusundan tiksiniyorumm ığğğğğğğğğ

sigara işi iyi olmuş. sebep olur inşallah bi daha içmessinkaydirigubbakcemileüşütme ayakalarını kasık ağrın ondan olabilir:ecrin_bebek:..

özgecim fırsat buldukça ayaklarını duvara dik ve dinlen canım...kaydirigubbakcemile3

şuanda tekbaşımayım,,kız küto annen pc yeizin vermiyor mu giremedin ya bugün?
akşamı yazayım,ekşili pırasa bol isotlu,azcıkta kızarmış ekmek..ben bu günü kaçamaksız atlattım galiba...

hala kimse yok..huuu daha yaprak dökümü başlamadıki,başlayınca kimse kalmaması tamam da..neysee..ben dökümden sonra uğrarım gari bayyy....

ben geldim ama gec oldu evde yoktuk bugün gezmeye gittik 5 gibi geldik sobra yemekti çaydı telefondu ancak fırsat oldu şimdide uyku zamanı birilerinin işte böle

sabah kahvaltı edemeden cıktım gec uyandım ordada yeme sansı yok neyse ben bi acıktım bi kötü oldum burnum akıyo öksürük nesee eve kendimizi zor attık annem ebru arkadasım kahvaltı hazırladık 2 dilim çavdar ekmekle kahvaltı ettim tum gün tek yedigin ögün bu suan belki bi meyve yerim şimdi işte böylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…