Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

biliyorum refim bizim muhasebe başvurdu. Bide ben 2 şirkete bağlı olduğum için maaşımın yarısını ordan yarısınıda burdan alıyorum . En azından bu benim için iyi oluyo diğer firmanın maaşları aksamıyo en azından.

Nerdesiniz Canolar beee tüm takımları dolaştım herkes çatur çıtır konuşuyor birtek biz suspus olduk hadi konuşalımmmmmmmmmmmmm. Nazlıcım bu lapa dieti ile sen baya verdin ya şimdi geri almadın dimi son tartıldığında kilon kaçtı bakem :)

yok refim almadım lapayla verdiğim kiloları bugün sabah tartıldım 58 kilo gösteriyodu tartı 400 gr daha gitmiş
ama şu makarna ve haşlanmış patates diyetini yapmayı düşünüyoruz arkadaşımla

bugün öğlen çok kötü yedim
yanımda yemek getirmediğim için işte ne çıkarsa onu yiyorum
nohut ve pilav vardı,turşuya da dayanamadım yanında biraz yedim

bugün öğlen çok kötü yedim
yanımda yemek getirmediğim için işte ne çıkarsa onu yiyorum
nohut ve pilav vardı,turşuya da dayanamadım yanında biraz yedim

baklagilleri sadece 4 yemek kaşığı yemek gerekiyor. pialavı ise eğer yanında ekmek yemiyor çorba içmiyorsan 4 yemeke kaşığı yeme hakkın var. benim diyetisyen bundan fazlasını vermiyordu.

baklagilleri sadece 4 yemek kaşığı yemek gerekiyor. pialavı ise eğer yanında ekmek yemiyor çorba içmiyorsan 4 yemeke kaşığı yeme hakkın var. benim diyetisyen bundan fazlasını vermiyordu.

ekmek uzun süredir yemiyorum zaten
nohutla pilavı 3'er yemek kaşığı ancak yemişimdir
akşamda salata ve çorba

akşamda salata ve çorba

ne güzel işte bak fazla kaçırmamışsın hatta iyi yemişsin hiç kaçırmamışsın. ama senin bu pastene işi çok kötü ya. ben olsam dayanamayıp yerdim.

akşamda salata ve çorba

okadacıktan bir şey olmaz canım dediğin gibi akşamada telafi edersin :) hem arada kaçamak yapmak gerekir :) benim kaçamakları sorma kızlar duyunca şok olmuştu :))

ne güzel işte bak fazla kaçırmamışsın hatta iyi yemişsin hiç kaçırmamışsın. ama senin bu pastene işi çok kötü ya. ben olsam dayanamayıp yerdim.

dayanmak zorundayım çünkü yemeye başladığımda önünü alamıyorum
eşimde burda çalışıyor işe başladığında 75 kiloydu 1,5-2 yılda 92 kiloya çıktı
şimdi beni gördükçe o da yemeği azaltmaya başladıkaydirigubbakcemile3

diyetisyenler boşuna demiyor. Hamur işlerinden uzak durun diye. Bide işin içine pastane girince. Eşinle beraber diyet yaparsan daha güzel olur çünkü insan yanında destek arıyo. Ben hep nişanlım yüzünden aldım kiloları. Ne güzel 53 kilolarda geziyordum onunla tanıştıktan sonra yemek yemeyi çok seviyor. Ama o kilo almıyo bünye yakıyo bende zar zor verebiliyorum zaten hazır o askerdeyken vericem kilolarımı.

hoşgeldin aramıza canım geçmiş olsun.

ben senin şuanki kilona inebilsem daha ne isterim Allah'tan:Saruboceq:
eşim diyet yapmaz ama beni kıskanmaya başladı galibakaydirigubbakcemile3
sen zayıflıcan ben şişman mı kalcam deyip duruyor?
herakşam gelip bugün sporunu yaptın mı diye sormaya başladıyerimseniben

özgeciğim hoşgeldin nasıl gidiyo bakalım hamilelik. Ne güzel bir duygudur anne olma duygusu

sen bizi unutmada..eski mesajları oku bakalım 2-3 mesajda bir senden bahsediliyor şekerim...delüüü özge neolcek...:dilcikar:

canım benim :1hug::1hug::1hug:
ben her ihtimale karşı demiştim bu arada dün ve bugün yine rapor verdiler o yüzden hiç bakamadım ya delircem
ama artık sorumlulğu bana bırakmaya başladılar bu da bir nebze rahatlatıcı birşey canlarım benim:asigim::1hug::1hug:

canım benim eminim öyledir de ben daha anlayamadım ki bir şey Allah hepimize yaşatsın inşallah :CüvCüv:

amin canım ben evlendikten 1 sene sonra anne olmayı istiyorum. ozaman yaşım 30 olacak. geç olmadan anne olmak istiyorum bende.

refcim bebişin nasıl oldu??

Sağol canım iyi olmadı henüz şimdi yeni bir virüs ile savaşıyor çok fena grip zavallıcım birde gözden kaçırdığım an burnundan akanları koluna sürüyor çaresiz çok ttaatttlııı yerim ben onun sümüğünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:1hug:

çok güzel canım..bizimle burada paylaşımda bulun bakalım biraz...kilon kaç kaç olmak istiyorsun,bize serüvenini anlat canım....kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…